Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

hårrånj

Medlemmer
 • Innholdsteller

  55
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hårrånj

 1. hårrånj

  Bellybåt

  Noen som har gode tips ang bellybåt? Har sett litt på denne: https://www.skittfiske.no/avdelinger/fiskeutstyr/belly---and--pontongbåter/bellybåter/kinetic/kinetic-fish-hunter-bellybåtpakke-med-svømmeføtter-og-pumpe-186461-p0000252308 Rimelig og virker å være en grei båt, noen som har vært borti den eller har andre tips?
 2. hårrånj

  Storvatnet i Mølnbukt/Vassbygda

  Noen som har prøvd å fiske i Storvatnet i Mønbukta før? Dette vannet huser vel en del sjøørret ser jeg for meg? Fiskekort?
 3. hårrånj

  Fiske i Folldal

  Noen som har erfaringer med fluefiske i Folldalen? Området rundt Tynset og Alvdal kan også være av interesse, kommer kjørende fra Trondheim.
 4. hårrånj

  Fiske i Folldal

  Ja, må nok tilbake dit ved en senere anledning! Lå noen dager ved Grimsa, fikk en harr på kiloen. Mista også en harr som var større...Men fant egentlig bare en skikkelig godplass der jeg lå, tror kanskje det er flere godplassen lenger ned mot der Folla og Grimsa møtes. Noen som har erfaringer her?
 5. hårrånj

  Stugudal/Sylan

  Noen som har vært oppe ved Skarddørssjøan på baksiden av Skardsfjella (delvis på svensk side)? Dog har det blåst endel de siste dagene her, så man må nok ta det en dag det er vindstille, dersom man skal fiske med flue. Apropos vind, har noen tips til vann/elv som ikke er så vindutsatt som det kan funke med flue på dager med endel vind?
 6. hårrånj

  Stugudal/Sylan

  Noen som vet av gode fiskeplasser i området rundt Stugudal og hva fisken biter på?
 7. hårrånj

  Fiske i Folldal

  Var der i dag, mellom ca kl 2 og 18, men så ingen aktivitet. Noe mygg på overflata, men så ingen vak. Når på dagen har du pleid å være der?
 8. hårrånj

  Fiske i Folldal

  Mange takk for tips! Så det er myggimitasjoner det går i der nå? Sett noen andre klekkinger, døgnfluer eller vårfluer?
 9. hårrånj

  Ørretbestand/muligheter i Langtjønna ved Jonsvatnet

  Lå en natt og isfisket der i starten av mars, uten noe fangst. Ellers ikke prøvd på sommerstid.
 10. hårrånj

  Fluefiske Trondheim og omegn

  Var fine forhold på Moodden når jeg var der på fredagskvelden, men lite aktivitet å spore i elva.
 11. hårrånj

  Fluefiske Trondheim og omegn

  Hei! Noen som har tips til vann/elver som man bør teste flua i Trondheimsområdet? Og hvilke fluer er det som gjelder på denne tiden av året? (nybegynner, så fisker kun vått ennå).
 12. hårrånj

  Fluefiske Trondheim og omegn

  Hvordan er isforholdene rundt omkring nå? Så det fortsatt lå is på Baklidammen på onsdag. Noen som har testa forholdene andre steder i Bymarka, eller Moodden i Klæbu?
 13. hårrånj

  Sommerjobb

  Hei Lurer på om det er noen travere på forumet som har knalltips til fiskerelaterte sommerjobber (evt som innebærer friluftsliv)? Det meste er egentlig av interesse, så her er det bare å fyre løs. Kontrollering av fiskekort, vedlikeholdsarbeid osv. Holder til i Trondheim.
 14. hårrånj

  Bok om fluer/insekter

  Noen som kan anbefale en god og grundig bok om fluer og insekter som ørreten spiser (all ferskvannsfisk i grunn)? Må lære meg forskjellen på de forskjellige døgnfluene etc.
 15. hårrånj

  Fluefiske Trondheim og omegn

  Er vel gytefredning i Nidelva + rotenonbehandling i Bymarka. Ikke så mange alternativ igjen da. Evt noen av småvanna rundt Jonsvannet.
 16. hårrånj

  Fluefiske Trondheim og omegn

  Hvordan er fluefiske så sent på året som nå? Noen som har erfaringer?
 17. hårrånj

  Stangbelte

  Hei Vet ikke om dette heter stangbelte, men er det noen som vet hvor man kan få kjøpt et belte for å støtte/legge stanga i når man kjører fisk?
 18. Hei Er det noen som har eller vet om noen som har tatt skate og kveite i fjorden like utenfor Trondheim?
 19. hårrånj

  Bok om fluer/insekter

  Hvis man skal ha en av disse, hvilken går man for da?
 20. hårrånj

  Håv inkl vekt

  Hva bør man gå for av Catch&Release nett eller gumminett på Mclean håvene? Og hvilken størrelse passer best for ørret og røyefiske? Må vel også være feil bilde på en av håvene hos Skitt Fiske: http://www.skittfiske.no/avdelinger/fiskeutstyr/håver,klepp/håver/mclean-håv-m-integrert-vekt-6-5kg-catch-and-release-nett-l-119601-p0000099916 - dette er vel gumminettet, eller er dette Catch&Release?
 21. hårrånj

  Håv inkl vekt

  Hei Noen som kan anbefale meg en god håv med inkludert vekt? Skal brukes hovedsakelig til ørretfiske. Helst så rimelig som mulig og lett å bære med seg.
 22. hårrånj

  Kveitefiske trondheim

  Noen som vet hvor denne ble tatt?
 23. hårrånj

  Fluefiske Trondheim og omegn

  Har prøvd de fleste fluene over her i Bymarka nå de siste ukene uten at noen biter på. Har ikke sett så veldig mange fluer på vannet, kun endel mygg. Hva er den beste myggimitasjonen? Og kan det være at fortomen er for tykk evt for store fluer?
 24. hårrånj

  Skate og kveite i trondheimsfjorden

  Kveite?
 25. hårrånj

  Filetering av lange/brosme

  Hei Noen som har en god video/bilder av hvordan man fileterer lange og brosme? Evt en veeldig god forklaring.