Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

kjell1995

Medlemmer
 • Innholdsteller

  25
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

2 Neutral

Om kjell1995

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

305 profilvisninger
 1. kjell1995

  Brattreitelva Malm/Verran

  Hei. Noen som har fisket i eller ved utløpet av denne elva og har noen erfaringer og dele, eller vet om det er tatt sjøørret eller laks der? Ser fint ut der når det er mer vann.
 2. Hei! Er det noen som vet om noen fine plasser for og fiske sjøørret på Fosen i Trøndelag? Jeg vet om Straumselva på Roan. Knall fin plass men kunne tenkt meg noen flere. Gjerne der ferskvann render ut i fjorden og man kan stå litt bort fra munningen og fiske.
 3. kjell1995

  Hofstadelva Roan

  Og den kan forresten virke som at det er lite sjøørret der ja.. har sett noen hopp langs land. Men aldri i selve elva.
 4. kjell1995

  Hofstadelva Roan

  Hei, Takk for svar! høres spennende ut. Har vært og prøvd men ikke en fisk og se. Lite vann. Dro tilbake igjen etter flommen og bare så på elva, da så jeg flere 3-4 kgs lakser oppe i den store kulpen. Blir nok og prøve til helga. Muligheten til og være alene og ikke overprisede fiskekort frister Tenkte og prøvde sluk og mark. Hørt rykter om 14 kgs ja. Gøy uansett da!
 5. kjell1995

  Hofstadelva Roan

  Hei. Noen som har erfaring med laksefiske i nedre deler av Hofstadelva på Roan i Trøndelag? Det er en liten elv opp til en foss kalt Teistfossen som er ca 250 meter lakseførende. Har noen vært her og kanskje kan dele noen erfaringer fra elva? Har hørt rykter og stor fangst der, men hadde vært gøy og noen andre kunne fortelle litt om denne fantastiske fine plassen!
 6. kjell1995

  Noen som fisker i levanger elva?

  Hei, noen som vet status på levanger elva? Hvordan er ørreten og laksen der?
 7. kjell1995

  Hvem har service på snellene?

  Det lurer jeg også på! har vært nøye med vasken på den jeg hadde' kjøpte meg ny stang med snelle av abu garcia Brukte den i sjø etter laks og skyldte den etter vært bruk NØYE, smurte også opp snella inni. Men etter en kort stund, virket ikke bremsen lenger. Så er ute etter det samme på nye sette mitt, som så klart aldri mer skal i sjø
 8. kjell1995

  Det biter i figga nå!

  En liten kveldstur i finværet i figga elva:) ble 4 stk ikke alt for store ørreter! Men gøy alikavell. Gikk et godt stykke ned til der det starter og bli strøm i vannet. Der er det en fin kulp som er verdt og prøve! Lengere ned blir det mere stryk. Mistet en bra en der idag. Noen som har prøvd seg enda lenger ned? Her er vertfall et "skryte" bilde😀
 9. kjell1995

  på utkikk etter nye ørreteventyr

  Ta deg en kveld i figga elva sitter der nå ved et leirbål med gode venner og prøver og lure ørreten for første gang i år. Har vært her siden klokken 6 i dag. Kun 2 napp. Kanskje ikke så ukjent sted, men Leksdalsvattnet og figga er en kjempe plass. Figga elva er vert og oppsøke. Ryktes om ørret på 3.4 kg her.. Ellers så har du mange gode fiske vann på fosen siden. Masse fine vann rundt Steinkjer området også, en god del vann og oppsøke før lakse sesongen er i gang om 1 mnd
 10. Har selv starter sessongen for fullt i Figga elva ved leksdalsvattnet. Ingen fisk enda der. Kunn 2 napp på sluk! Ellers et par vak etter flue. Var en der i dag som påsto og ha tatt en ørret på 5 kg der, så no tror jeg at jeg blir der vær kveld😀 Muligens skrøner ^^ artig om noen vill melde inn fangst!
 11. kjell1995

  Hvordan øke sjansene for stor ørret ?

  Skal prøve dette. Tar med fluestangen også, så får vi se! da vanner er gjengrodd noen meter ut gjør det fiske vanskelig med sluk fra land, men jeg har sett fisk stått inne ved land, så dette er et alternativ takk.
 12. kjell1995

  Hvordan øke sjansene for stor ørret ?

  Så artig! så det vill si at stor ørret kan stå langs grunnere partier i fra land og ut?
 13. kjell1995

  Hvordan øke sjansene for stor ørret ?

  Takk for svar! jeg er ganske sikker på at det er stor og større fisk der, det jeg vet og selv har sett er en på 1,6 kg på isen der nå i vinter. Har også hørt rykter om stor fisk. I vannet ligger de jevn store fete og fine. Totalt uinteressert i mark. Sluk elsker den! og jeg har aldri før i mitt liv sett et vann som vaker mer en dette. Det er ikke snakk om at det vaker når vannet er stille, og insektene flyr rundt, det kan være bølger og vind men fisken er oppe og hopper uansett ! utrolig gøy og se:D Tørr også og røpe vannet, Lundemvattnet i Nord trøndelag, da grunneiere sier at det fiskes for lite der. Mye fisk. Takk for gode svar igjen, skal forsøke det du sier
 14. kjell1995

  Enkel fiskeglede - tur i bekken

  Så gøy! elsker og fiske i små bekker og elver der mange folk aldri ville tenkt at det er fisk:) Man kan bli overasket..
 15. Hei, vurderer årets første kanotur i morgen visst været holder seg. Jeg skal padle på et lite / Mellomstort vann med mye igjen grodde planter osv, så man er avhengig av og komme seg ut. Her skal det være stor fisk, opptil 2,2,5 KG. Jeg lurer på hvordan dere fisker for og gå etter stor ørret ? hvor ca dypt fiskere dere, og hvilke type sluker,spinnere bruker dere for og øke sjansen for større fisk? dorger dere rundt vannet, rett over, eller kanskje kaster dere sluk omkring beke utløp der det er grunnere ? Selv fisker jeg mye med sølvkroken 12 Gram. Skjønner at det ikke finnes noe fasit på dette, men hadde hjulpet med noen tips og råd! da jeg aldri har fått over 900 gram ørret.