kjell1995

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About kjell1995

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

560 profile views
 1. Hei! Fikk denne i går kveld. Lurer på om det er en hannlaks eller sjøørret? Jeg synes hode minner om laks. Muligens en som har stått i elva en stund pga farge. Den var litt rød brun aktig.
 2. Konkluderer med at dette er sjøørret da. Alle disse ble tatt i en tidevanns strøm som kommer inn fra sjøen og som går inn i en bukt. Det er saltvann der også. Så det var en bekk over på andre siden av bukta. De var forresten fete og fine i kjøttet alle sammen! men den blanke var finest Den største den dagen var 2 kg. Ble totalt 18 stk. Gøy var det
 3. Kanskje litt dumt spørsmål siden alle disse er fisket i ei bukt i sjøen.Men det kan umulig være vanlig ørrett? Får sjøørret slik farge uten og ha stått i en elv noen plass? Har en på bildet som er blank
 4. Noen som har prøvd og fisket her og kan dele litt erfaringer/fangster ? Vurderer og ta meg en dagstur i morgen. Ser ut som en fin elv. Men meget DYRE kortpriser.
 5. Får prøve og høre. Skal sjekke ut i helgen :) Det var veldig mye buskas og skog langs elva ja. Spesielt oppe ved den andre brua i kulpen under der. Men mange fine stryk og kulper for fluefiske og slukfiske!
 6. Noen som har prøvd denne elva i år og kan rapportere om noe fangst? Elva åpnet i år etter og ha vært stengt i ganske mange år pga utslipp av gjødsel mener jeg det var. De selger fiskekort til 150 kr døgn etter fiske etter laks og sjøørret. Finner ingen fangstrapporter så lurer på om noen har fått fisk eller i det hele tatt sett noe fisk i elva? Synes kortprisen er stiv om det ikke foreligger noe rapport. Var der en kveld, så ikke noe fisk. Virket ikke som noe typisk elv der laksen vaker og hopper noe særlig. Er vel fin vannføring der nå.
 7. Hei! Noen som har tips til fine sjøørretplasser i dette området ? Gjerne en plass der det er mulighet for brakkvann og elveutløp. Jeg vet om Prestvågen i Trongsundet. Der er det ganske fint og fiske sjøørret i elveutløpet der. Noen som har vært og fått noe der ? Både indre og ytre Prestvågen er fint.
 8. Hei. Noen som har fisket i eller ved utløpet av denne elva og har noen erfaringer og dele, eller vet om det er tatt sjøørret eller laks der? Ser fint ut der når det er mer vann.
 9. Hei! Er det noen som vet om noen fine plasser for og fiske sjøørret på Fosen i Trøndelag? Jeg vet om Straumselva på Roan. Knall fin plass men kunne tenkt meg noen flere. Gjerne der ferskvann render ut i fjorden og man kan stå litt bort fra munningen og fiske.
 10. Og den kan forresten virke som at det er lite sjøørret der ja.. har sett noen hopp langs land. Men aldri i selve elva.
 11. Hei, Takk for svar! høres spennende ut. Har vært og prøvd men ikke en fisk og se. Lite vann. Dro tilbake igjen etter flommen og bare så på elva, da så jeg flere 3-4 kgs lakser oppe i den store kulpen. Blir nok og prøve til helga. Muligheten til og være alene og ikke overprisede fiskekort frister Tenkte og prøvde sluk og mark. Hørt rykter om 14 kgs ja. Gøy uansett da!
 12. Hei. Noen som har erfaring med laksefiske i nedre deler av Hofstadelva på Roan i Trøndelag? Det er en liten elv opp til en foss kalt Teistfossen som er ca 250 meter lakseførende. Har noen vært her og kanskje kan dele noen erfaringer fra elva? Har hørt rykter og stor fangst der, men hadde vært gøy og noen andre kunne fortelle litt om denne fantastiske fine plassen!
 13. Hei, noen som vet status på levanger elva? Hvordan er ørreten og laksen der?
 14. Det lurer jeg også på! har vært nøye med vasken på den jeg hadde' kjøpte meg ny stang med snelle av abu garcia Brukte den i sjø etter laks og skyldte den etter vært bruk NØYE, smurte også opp snella inni. Men etter en kort stund, virket ikke bremsen lenger. Så er ute etter det samme på nye sette mitt, som så klart aldri mer skal i sjø
 15. En liten kveldstur i finværet i figga elva:) ble 4 stk ikke alt for store ørreter! Men gøy alikavell. Gikk et godt stykke ned til der det starter og bli strøm i vannet. Der er det en fin kulp som er verdt og prøve! Lengere ned blir det mere stryk. Mistet en bra en der idag. Noen som har prøvd seg enda lenger ned? Her er vertfall et "skryte" bilde😀