GriseFlax

Medlemmer
 • Innholdsteller

  101
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

GriseFlax last won the day on May 4

GriseFlax had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

18 Good

Om GriseFlax

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 13. feb. 1998

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Brumunddal
 • Interesser
  jakt og fiske

Nylige profilbesøk

652 profilvisninger
 1. Noen som vet om en planerboard som går greit? Så billig som mulig, må ikke være orginal. Mener jeg så en mariestadkopi men finner ikke igjen, evemtuelt mulig å få til noe selv?
 2. Fått tak i både sneller og trinser, som jeg ønsker å få tak i en planerboard til. Det meste er av interesse, alt ifra "hemsnekra" til type udefinert merke. Veldig glad om noen kan ha en liggende som ikke blir brukt, samme om det er høyre eller venstre. Mvh Morten
 3. Omsider ble det mjøsfisk, store og små • Røye 8 • Ørret 3(+2) • Krøkle 20 (+20) Totalt: 31
 4. Noen som vet prosedyrer rundt merket fisk, er det mulig å søke opp tidligere data, eller levere inn? Mener å ha lest noe om det men finner det ikke igjen, litt gøy med sånt, blir sikkert fler iløpet av sesongen.
 5. Siste finish på båten i går før sjøsetting. Ganske fornøyd med resultatet, men må justere styring noe. Fisket, så masse Krøkle på Sanda og i djuphølet som gyter på grunna nå. Ut å håve i kveld, folkens. Fikk jaggumeg lurt ørret også kl 1, 67 cm og 2,7kg villfisk som lever videre. Kanonstart!!
 6. Kommunen kompanseres vel med penger, men skjønner fadern meg ikke at nettopp fiske og den type aktivitet er det som trekker folk opp. Nå som utbygginger skal skje oppi der (Synnøve Finden) med mange nye arbeidsplasser er det ekstremt viktig å ta vare på nettopp denne type tilbud, hvis ikke blir det værre å få folk til å søke/flytte dit. Vi har en del problemer i Østerdalen og mange med for stor påvirkningskraft tenker ikke lengre enn nesetippen, dessverre.
 7. Når det kommer til kastelengda, er det hovedsaklig andre faktorer enn snella som spiller inn. Om det er eneste kriteriet, har spenn /lengde i stanga og senedimensjon, samt slukvekt, mye mer og si, enn type snelle. Når det kommer til det praktiske, foretrekker jeg noen ganger multiplikatorstang fremfor haspelen, da jeg kan sette det i fra meg og få varsel av knarr når jeg fisker med mark, bunnsøkke. I tillegg er en god multiplikator bedre å kjøre fisk med, men er sikkert smak og behag det og som alt annet. Om du foretrekker haspel er du ikke alene om det. Backlasj er noe drit, men med litt trening klarer man fint å unngå det.
 8. Takk for svar karer, da er det vel bare å begynne å følge med skjønner jeg. Er vel snart rette tida da. Skal oppdatere om jeg finner, er vel mer enn nok krøkle til alle.
 9. Dårlig respons, prøver igjen, er det hemmelig? Iværstefall får jeg kjøpe om noen har...
 10. Jeg har en stk alphamar i overnevnt størrelse, synes den er veldig bra jeg. Veldig hyggelig pris også på XXL, det beste med den er nettopp det du nevner med "kontakt med fisken følelse". Skal jeg kjøpe flere stenger er jeg ikke lei for å kjøpe en sånn til, kjørte også stangparavaner uten problemer i fjor.
 11. Bare å ta av seg hatten, himmel og hav, GRATULERER! også to da gitt!
 12. Kan gjerne belønne tips som fører til fangst men en påså fersk agn!!; Noen som vet hvor og når krøkle kan gyte i nærheten av Brumunddal? Tenkte å prøve en tur etter hvert, men aner ikke når, hvor, hvordan, bør vel gå an å fange med håv?... Pm om ønskelig.
 13. Utenfor små odder eller der det er brådypt med skråninger ved vann, eller et stykke utenfor der det er siv hvor det blir dypt igjen er det ofte fine plasser med fisk. Likeså i nærheten av der vann kommer inn/ut. Av sluker og spinnere kan man få på det meste, sølv og eller kobber eller rødt pleier å være bankers. Trenger ikke ha et hav av sluker men forsøk med litt forskjellige størrelser på utstyret,det kan gi utslag. Viktig å nærme seg vann med rolige steg, og unngå silhuett eller sola i ryggen. Når man fisker er det lurt å kaste i vifteform og prøve forskjellige dyp med å telle sekunder før man begynner å sveive. Forsiktige rykkvise innsveivinger og eller napp i stangtuppen kan gi utslag hvis man får sluk/spinner til å danse fint i vannet. Ikke la forsøk med tradisjonelt fiske med mark og dupp/mark og flue utebli om det går tregt. Lykke til med fisket, plutselig sitter en stor en.
 14. Er det på grunn av fuktighet, eller kan du utdype? Blir i praksis til å holde lunk under hardtop/kalesj om kveldene, god ventilert. Vet om noen greie gassbrennere til båt?Sliter med å finne...Denne? https://www.maritim.no/gass-varmeovn-med-shut-off#
 15. Tusen takk, skal legge ut en liten rapport når båten er ferdig trollingrigget over påske. Noen som vet om Origo 3000 rødspritbrenner er egnet til å holde varmen og kokkelure?