JørgenKH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

2 Neutral

Om JørgenKH

 • Rang
  Nytt medlem
 • Bursdag 08. aug. 1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Fluefiske, Havfiske, Ørret

Nylige profilbesøk

362 profilvisninger
 1. Sjøfiske fra land på Fosen

  Kom aldri så langt. Rakk bare å prøve ved linesbrua før stanga knakk, men blir flere forsøk når jeg får tak i ny tupp!
 2. Sjøfiske fra land på Fosen

  Takktakk! Ble en liten tur i helga, men det gikk ikke så veldig bra... Fikk en lyr på 1-2kg ganske tidlig. Så klarte jeg det store ved å knekke den svindyre lawsonstanga mi... Så da var det bare å kjøre hjem igjen... Sånn kan det gå.
 3. Sjøfiske fra land på Fosen

  Kan jeg spørre hvor dette gamle fergeleiet, og skjærvik lykta er?
 4. Sjøfiske fra land på Fosen

  Tror det blir en tur med stanga på meg til Stokksund/Stokkøya nå til helga, spørs om jeg må teste noen av disse tipsene da Skal melde ifra om det blir storfanfangst!
 5. Ny fiskestang + snelle

  Har selv Shimano Beastmaster 3-14 gram, og det er ei kanonstang! 100% sikker på at du ikke kommer til å angre hvis du kjøper deg ei sånn stang
 6. Lakseutstyr for dummies

  Jeg kjøpte meg snelle til 999kr på Agdars sportsfiske sammen med lawson stanga mi, det var ei Shimano exage 4000 veil pris 1500kr tror jeg. Nå var jeg litt uheldig med min snelle som røyk etter en tur, men det skyldes nok en feil i snella Har lest mye positivt om den snella på forumet her ihvertfall.
 7. Ny fiskestang

  Hehe Det er ihvertfall ei stang jeg vil anbefale, berkley har jeg ikke noe erfaring med.
 8. Ny fiskestang

  Jeg har ikke tenkt så mye over korken, så da er den nok bra For meg ser det ut som at litt av stanga er kutta bort på det bildet, så korka er nok lenger enn den ser ut som! Går ihvertfall fint under arma mi På stanga mi er den ihvertfall dobbelt så lang som på bildet.
 9. Ny fiskestang

  Jeg har beastmasterstanga, knallstang!!! Beste jeg har hatt
 10. Lakseutstyr for dummies

  Når det er snakk om om det er mulig å lande storlaks på fluestang i klasse 8, så må jeg fortelle at det var en som fikk på en laks på 10-12kg på ei 4er stang her jeg fisker Og han klarte å lande den, visstnok 1-2km unna der den gikk på, men han fikk da landet den! Så 8er fluestang vil jeg si er perfekt på laksefiske med enhånds Blir vell fort tungt å kaste i lengden hvis man skal bruke noe grøvre.
 11. Lakseutstyr for dummies

  Var 1500 jeg ga for stanga ja, 2800 med snøre og snelle men kan jeg spørre hvorfor man burde bruke mono i stedet for multifilament på laks?
 12. Lakseutstyr for dummies

  Jeg fisker i ei elv det stadig går opp laks opp mot 10kg, og jeg fisker med ei 9 fots enhåndsstang med snøreklasse 6 Lett utstyr gjør bare fisket morsommere! Ellers så kjøpte jeg meg ei 12fots Lawson atlantic salmon haspelstang nå nylig som jeg er veldig fornøyd med! Knallgod å kaste med! Den kosta vel 2800kr på 50% hvis jeg husker riktig, så blir kanskje litt stiv pris hvis du hadde lyst på noe billig.
 13. Shimano Exage

  Da må jeg medele at jeg ikke var like heldig med min nye exage 4000 snelle... Ble meget glad da jeg leste dette inlegget dagen etter jeg hadde investert i ny snelle, men gleden ble fort snudd til skuffelse da jeg tok fram snella og skulle fiske laks i helga. Da var allerede bremsen gått til h....... Etter kun en tur i sjøen, der den største fisken var ei hyse på 1,2kg. Så tror nok ikke jeg kommer til å invistere i ei ny exage snelle Kommer nok til å oppgradere den et hakk ja!
 14. Sjøfiske fra land på Fosen

  Det var da en bra fangst, arti å høre! Har ikke fått prøvd så mye i sjøen i det siste nå, har vært mest opptatt av laksen de siste dagene Også røyk jo selvfølgelig haspelsnella mi, så må få den i orden igjen før jeg får prøvd noe... Men blir nok en tur til Stokkøya når jeg får tid ja
 15. Sjøfiske fra land på Fosen

  Aha skjønner! Greia da er at det blir så mye større utvalg av fiskeplasser hvis man skal på grunnere vann, men man må vell bare ta tida til hjelp og prøve og utforske litt.