Bonavar

Members
 • Content Count

  697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Bonavar

 1. Jeg har prøvd meg 100 ganger på dette fisket å har bare plukket opp mini fisk men i helgen tok det helt av. Jeg har aldri fått 5 Abbor på over 500g på samme dag i dette vannet noen gang. Men i helgen sto dem i kø. Gøy å få Abbor på 500g + på dette fisket må jeg si
 2. Synd det var så dårlig respons på tråden din Erik. Det har kanskje ikke blitt noe mer aktivitet på FS i sommer heller ? Synes du det er noen årstider eller tidspunkt på døgnet fisken biter mer på overflatefiske ??
 3. Ja gøy når dem kommer opp å tar. Da bruser adrenalinet ,)
 4. Takk for det Erik ,) Ja jeg skulle tru en frosk med 2 kroker hengende bak vil kroke bedre enn en frosk som har dem gjemt i kroppen.. Jeg bomma selv i dag med tilslag da Abboren var oppe å tok popperen min. Hadde glemt å stramme bremsen faktisk så da ble det dårlig med tilslag Men den var så aggressiv så den tok på neste kast.. I dag har det vert en utrolig bra dag for meg.. Ble 5 pene Abbor på langt over 500g å en halv fin Gjedde som kompis dro i land... Må si jeg fikk smaken på topp vanns fiske i dag. Synd jeg ikke dro dem på frosk så kunne jeg fulgt opp denne tråden uten å nevne popper
 5. Ikke vert aktiv på forumet i sommer å så denne posten nå. Hva er grunnen til dårlig kroking Erik. Var det små fisk som ikke beit skikkelig eller er det fordi kroppen på frosken skjuler/beskytter kroken tror du ? Jeg har stort utvalg av frosker og poppere men egentlig aldri fått noe stort på dem. Helt sikkert fordi jeg ikke har brukt dem nok. Men fikk 2 pene Abbor på popper i dag ca 6-700g tenker jeg ,) Ikke for å endre tema men har du noen formening om effekt/forskjell på frosker å vanlig poppere ? Tenker nå på om fisken å i dette tilfellet Abboren trigges noe mer av den ene eller den andre...
 6. Vi alle har vel noen varianter tror jeg ,) Selv kastet jeg min nye ABU BLACK MAX i går etter 10 min fiske. Gadd ikke ha den i samlinga blir bare kasta i en eske til slutt. LOL !!
 7. www.skittfiske.no har noe av den beste servicen jeg har sett. Får som regel det du bestiller innen 2-3 virkedager. Alle pakker på over 1000,- har gratis frakt å ellers 79,- De har eget reklamasjon skjema på siden som enkelt fylles ut. Retur er også gratis så det er ikke noe problem om det skulle være reklamasjon på et produkt. Nå er det ytterligere 33% avslag på stanga jeg kjøpte. Så nå har jeg kjøpt ny å sparer ca 300,- passer meg glimrende det var produksjonsfeil på stanga jeg kjøpte. Dette er noe av det letteste jeg noen gang har holdt i av stenger. Vet det fins mye annet der ute. Men selv uten å ha prøvd stanga kan jeg kjenne dette er et kvalitets produkt som jeg kommer til å kjøpe mer av i fremtiden.
 8. Sant som du sier deilig ute lily pads osv ,) Men om fisken leker å står mye stille så blir det drit kjedelig om fisken ikke er aktiv. Har 3 turer i samme vann nå på noen ukers tid. Å det er fremdeles veldig rolig i vannet.
 9. Hehe bestilte faktisk et nytt sett for 1 år siden selv. Men begynner å bli vanskelig å få tak i dem.
 10. Veteraner mener du min er på 1500 men over 20 år siden. Tatt på flying lure som jeg kjøpte på TV shop. De funker faktisk dødsbra på Abbor..
 11. Kjøpte ny stang som jeg skrev fra Savage Gear. Den var super lett å helt utrolig å holde i. Har ikke prøvd den enda å ser ut som jeg må returnere den siden den er feilprodusert eller noe. Da jeg satt sammen leddene flist den opp. Den ene delen har en utrolig skarp kant som skjærer inn i det andre leddet. Noen som har vert borte i dette før ? Skittfiske har Green Weekend i helgen så ikke glem å ta en titt. Jeg kjøpte meg 3 nye stenger 1 ny snelle å div sene. https://www.skittfiske.no
 12. Takk for svar erik.. Nå fisker ikke jeg så mye der men ville vert gøy å prøvd seg til sommeren. Men ahr flere andre vann som står høyere opp på menyen.
 13. Hva med Abbor bestanden ?
 14. Velkommen til forumet. @erik har mye erfaring vet jeg fra Vansjø. Ta en titt på bloggen til gutta boys i Team Colibri der finner du mye fint. Har noen turer selv for mange mange år siden men da dorga vi bare. Ble mane finne Gjedder å noen Gjørs men ikke noe å skryte av. http://teamcolibri.blogspot.com/search/label/Vansjø
 15. Takk for svar men jeg ha ringen intensjoner om å isfiske nå. Jeg lurte mer på hvor @Fiskenoob fisket på isen siden han skrev det han skrev ,) Nå gleder jeg mer bare til at fisken er ferdig å gyte så den blir noe mer aktiv.
 16. Takk for svar har nå i mange år prøvd meg på både Texas og Carolina. Ikke fått noe særlig på noen av dem for å være 100% ærlig. Sikkert fordi jeg ikke har vert tålmodig nok til å fiske med det i dager og timesvis av gangen. Men dropshot er en dødelig teknikk som jeg kan anbefale til alle Abbor fiskere. Jeg har kjøpt meg end del stand up jigg hoder som jeg så vidt har begynt å bruke. Har bare fått Gjedde på dem til nå men Abboren er nok ikke langt unna ,) Av en eller annen grund virker det som vanlig jigg hoder velter over på siden å henger seg opp. Mens de stand up jigg hodene står opp på bunnen + at det virker som dem hopper over stein og trær som ligger på bunnen mye lettere. Jeg vet ikke om du eller noen av dere andre har erfaring med dem ? La med en link bare for å vise https://www.amazon.com/Owner-Ultrahead-Standup-Jig-Hook/dp/B00JEHF9R4
 17. Jeg er nok for sent ute. Som jeg skrev i innlegget til Erik så ser/høres det ut som leken er i full gang der nå. Utrolig stille med fisk som følger etter så jeg tror jeg må vente i 2-3 uker før det skjer ting.
 18. Hei jeg var i samme vannet i går. Da tok jeg turen å fisket rundt hele vannet. Jeg så to Gjedder som fulgte etter jiggen min de var begge to fulle av bitemerker. Hørte også masse plasking borte i den største delen av sivet. Så leken er i full gang i dette vannet også.
 19. Som du sier noen dager er det kanskje mer tiltrekkende med en kropp med mye/lite gange. Abboren er jo en fisk man aldri blir klok på. Høyt og lavt trykk påvirker også. Må si meg helt enig med deg Abboren er en utrolig fin fisk. Jeg blir ekstra gira siden den er så sær. Gjedde får man alltid men med Abboren er det noe mer tilfeldighet å prestasjon som teller. Om du vil dele noen gode Abbor vann med meg så setter jeg stor pris på det. Send meg en PM om du vil ,) Jeg slipper ut all fisk jo mindre dem er kroket stykt så vet du det... Små fisk opp til 300g går kanskje på grillen an gang i blant men alt over 500g skal ut. Håper vi ser mer sportslig fiske i Norge fremover. Du som blogger å har stor innflytelse på andre burde laget en rapport om det. Å fått det trykket opp i flere av fiske bladene som florerer rundt. Synes ikke det er stor nok fokus på dette i Norge. Flere vann er helt ødelagt å jeg tenker ikke bare på Abbor og Gjedde men Ørret,Laks osv. Synd hoved formålet til de flest er å ta opp alt som er av fisk.
 20. Takk for svar Erik. Tror du Westins Stanley the Stickleback er bra fordi den er en utrolig like enn ekte fisk eller blir det bare spekulasjoner ? Jeg har ikke fått noe serlig Abbor på Wobbler jeg heller. Men hender dem biter på Pencil lure topwater fra tid til annen. Er ekstremt gøy når Abboren å Gjedda tar helt oppe i overflaten. Hva bruker du av vekt på blyhodet å lengde på jiggen ? Jeg fisker mest fra land så da må jeg bruke minimum 10g bly for å komme mg lit ut så bruker jeg ofte jigg kropper fra 7-10cm. Når jeg dropshoter går jeg ofte ned til noe mindre jigger. Har du prøvd kreps imitasjon eller creature baits til dropshot ? Om ikke burde du prøve det ,)
 21. Vet dupp å mark er effektivt men synes det er mer gøy med jigg og spinn fiske. Takk som deler ,)
 22. Jeg er en stor fan av Abbor fiske selv om jeg ikke er den beste Nå er Persh Fight 2019 tilbake også. Se videoen nederst på siden om dere ikke har fått det med dere. For meg så er det jigg som gjelder året rundt å så klart Abu reflex spinner serien når fisken er mer aktiv om sommeren. Jeg leser å hører om at folk liker å trigge Abboren til å bite på forskjellige farger. Ser meg enig i det men når jeg bruker jigg virker det som den bare vil ha en farge. Er dette rart eller opplever noen av dere det samme ? Fargen som gjelder for meg er hvit kropp med sort rygg. Å om jeg bytter så skjer det veldig lite. Hører om flere som liker grønne,gule og røde farger på jiggen men det har jeg aldri fått noe på. Hva opplever dere når dere er ute å fisker målrettet etter Abbor. Å hva slags farger synes dere er det beste ? Nevn gjerne om dere fisker med vanlig eller offset jigg hoder osv. Det fins mange kulle design nå om dagen. Har selv kjøpt med noen stand up jigg hoder som jeg gleder meg til å prøve i sommer.