Bonavar

Members
 • Content Count

  697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Bonavar last won the day on April 25 2019

Bonavar had the most liked content!

Community Reputation

119 Excellent

About Bonavar

 • Rank
  Ivrig bruker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

3884 profile views
 1. Jeg har prøvd meg 100 ganger på dette fisket å har bare plukket opp mini fisk men i helgen tok det helt av. Jeg har aldri fått 5 Abbor på over 500g på samme dag i dette vannet noen gang. Men i helgen sto dem i kø. Gøy å få Abbor på 500g + på dette fisket må jeg si
 2. Synd det var så dårlig respons på tråden din Erik. Det har kanskje ikke blitt noe mer aktivitet på FS i sommer heller ? Synes du det er noen årstider eller tidspunkt på døgnet fisken biter mer på overflatefiske ??
 3. Ja gøy når dem kommer opp å tar. Da bruser adrenalinet ,)
 4. Takk for det Erik ,) Ja jeg skulle tru en frosk med 2 kroker hengende bak vil kroke bedre enn en frosk som har dem gjemt i kroppen.. Jeg bomma selv i dag med tilslag da Abboren var oppe å tok popperen min. Hadde glemt å stramme bremsen faktisk så da ble det dårlig med tilslag Men den var så aggressiv så den tok på neste kast.. I dag har det vert en utrolig bra dag for meg.. Ble 5 pene Abbor på langt over 500g å en halv fin Gjedde som kompis dro i land... Må si jeg fikk smaken på topp vanns fiske i dag. Synd jeg ikke dro dem på frosk så kunne jeg fulgt opp denne tråden uten å nevne popper
 5. Ikke vert aktiv på forumet i sommer å så denne posten nå. Hva er grunnen til dårlig kroking Erik. Var det små fisk som ikke beit skikkelig eller er det fordi kroppen på frosken skjuler/beskytter kroken tror du ? Jeg har stort utvalg av frosker og poppere men egentlig aldri fått noe stort på dem. Helt sikkert fordi jeg ikke har brukt dem nok. Men fikk 2 pene Abbor på popper i dag ca 6-700g tenker jeg ,) Ikke for å endre tema men har du noen formening om effekt/forskjell på frosker å vanlig poppere ? Tenker nå på om fisken å i dette tilfellet Abboren trigges noe mer av den ene eller den andre...
 6. Vi alle har vel noen varianter tror jeg ,) Selv kastet jeg min nye ABU BLACK MAX i går etter 10 min fiske. Gadd ikke ha den i samlinga blir bare kasta i en eske til slutt. LOL !!
 7. www.skittfiske.no har noe av den beste servicen jeg har sett. Får som regel det du bestiller innen 2-3 virkedager. Alle pakker på over 1000,- har gratis frakt å ellers 79,- De har eget reklamasjon skjema på siden som enkelt fylles ut. Retur er også gratis så det er ikke noe problem om det skulle være reklamasjon på et produkt. Nå er det ytterligere 33% avslag på stanga jeg kjøpte. Så nå har jeg kjøpt ny å sparer ca 300,- passer meg glimrende det var produksjonsfeil på stanga jeg kjøpte. Dette er noe av det letteste jeg noen gang har holdt i av stenger. Vet det fins mye annet der ute. Men selv uten å ha prøvd stanga kan jeg kjenne dette er et kvalitets produkt som jeg kommer til å kjøpe mer av i fremtiden.
 8. Sant som du sier deilig ute lily pads osv ,) Men om fisken leker å står mye stille så blir det drit kjedelig om fisken ikke er aktiv. Har 3 turer i samme vann nå på noen ukers tid. Å det er fremdeles veldig rolig i vannet.
 9. Hehe bestilte faktisk et nytt sett for 1 år siden selv. Men begynner å bli vanskelig å få tak i dem.
 10. Veteraner mener du min er på 1500 men over 20 år siden. Tatt på flying lure som jeg kjøpte på TV shop. De funker faktisk dødsbra på Abbor..
 11. Kjøpte ny stang som jeg skrev fra Savage Gear. Den var super lett å helt utrolig å holde i. Har ikke prøvd den enda å ser ut som jeg må returnere den siden den er feilprodusert eller noe. Da jeg satt sammen leddene flist den opp. Den ene delen har en utrolig skarp kant som skjærer inn i det andre leddet. Noen som har vert borte i dette før ? Skittfiske har Green Weekend i helgen så ikke glem å ta en titt. Jeg kjøpte meg 3 nye stenger 1 ny snelle å div sene. https://www.skittfiske.no
 12. Takk for svar erik.. Nå fisker ikke jeg så mye der men ville vert gøy å prøvd seg til sommeren. Men ahr flere andre vann som står høyere opp på menyen.