Bonavar

Members
 • Content Count

  692
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Bonavar last won the day on April 25

Bonavar had the most liked content!

Community Reputation

118 Excellent

About Bonavar

 • Rank
  Ivrig bruker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

3667 profile views
 1. Vi alle har vel noen varianter tror jeg ,) Selv kastet jeg min nye ABU BLACK MAX i går etter 10 min fiske. Gadd ikke ha den i samlinga blir bare kasta i en eske til slutt. LOL !!
 2. www.skittfiske.no har noe av den beste servicen jeg har sett. Får som regel det du bestiller innen 2-3 virkedager. Alle pakker på over 1000,- har gratis frakt å ellers 79,- De har eget reklamasjon skjema på siden som enkelt fylles ut. Retur er også gratis så det er ikke noe problem om det skulle være reklamasjon på et produkt. Nå er det ytterligere 33% avslag på stanga jeg kjøpte. Så nå har jeg kjøpt ny å sparer ca 300,- passer meg glimrende det var produksjonsfeil på stanga jeg kjøpte. Dette er noe av det letteste jeg noen gang har holdt i av stenger. Vet det fins mye annet der ute. Men selv uten å ha prøvd stanga kan jeg kjenne dette er et kvalitets produkt som jeg kommer til å kjøpe mer av i fremtiden.
 3. Sant som du sier deilig ute lily pads osv ,) Men om fisken leker å står mye stille så blir det drit kjedelig om fisken ikke er aktiv. Har 3 turer i samme vann nå på noen ukers tid. Å det er fremdeles veldig rolig i vannet.
 4. Hehe bestilte faktisk et nytt sett for 1 år siden selv. Men begynner å bli vanskelig å få tak i dem.
 5. Veteraner mener du min er på 1500 men over 20 år siden. Tatt på flying lure som jeg kjøpte på TV shop. De funker faktisk dødsbra på Abbor..
 6. Kjøpte ny stang som jeg skrev fra Savage Gear. Den var super lett å helt utrolig å holde i. Har ikke prøvd den enda å ser ut som jeg må returnere den siden den er feilprodusert eller noe. Da jeg satt sammen leddene flist den opp. Den ene delen har en utrolig skarp kant som skjærer inn i det andre leddet. Noen som har vert borte i dette før ? Skittfiske har Green Weekend i helgen så ikke glem å ta en titt. Jeg kjøpte meg 3 nye stenger 1 ny snelle å div sene. https://www.skittfiske.no
 7. Takk for svar erik.. Nå fisker ikke jeg så mye der men ville vert gøy å prøvd seg til sommeren. Men ahr flere andre vann som står høyere opp på menyen.
 8. Hva med Abbor bestanden ?
 9. Velkommen til forumet. @erik har mye erfaring vet jeg fra Vansjø. Ta en titt på bloggen til gutta boys i Team Colibri der finner du mye fint. Har noen turer selv for mange mange år siden men da dorga vi bare. Ble mane finne Gjedder å noen Gjørs men ikke noe å skryte av. http://teamcolibri.blogspot.com/search/label/Vansjø
 10. Takk for svar men jeg ha ringen intensjoner om å isfiske nå. Jeg lurte mer på hvor @Fiskenoob fisket på isen siden han skrev det han skrev ,) Nå gleder jeg mer bare til at fisken er ferdig å gyte så den blir noe mer aktiv.
 11. Takk for svar har nå i mange år prøvd meg på både Texas og Carolina. Ikke fått noe særlig på noen av dem for å være 100% ærlig. Sikkert fordi jeg ikke har vert tålmodig nok til å fiske med det i dager og timesvis av gangen. Men dropshot er en dødelig teknikk som jeg kan anbefale til alle Abbor fiskere. Jeg har kjøpt meg end del stand up jigg hoder som jeg så vidt har begynt å bruke. Har bare fått Gjedde på dem til nå men Abboren er nok ikke langt unna ,) Av en eller annen grund virker det som vanlig jigg hoder velter over på siden å henger seg opp. Mens de stand up jigg hodene står opp på bunnen + at det virker som dem hopper over stein og trær som ligger på bunnen mye lettere. Jeg vet ikke om du eller noen av dere andre har erfaring med dem ? La med en link bare for å vise https://www.amazon.com/Owner-Ultrahead-Standup-Jig-Hook/dp/B00JEHF9R4
 12. Jeg er nok for sent ute. Som jeg skrev i innlegget til Erik så ser/høres det ut som leken er i full gang der nå. Utrolig stille med fisk som følger etter så jeg tror jeg må vente i 2-3 uker før det skjer ting.