Jump to content
Fiskersiden

Bonavar

Members
 • Content Count

  963
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Bonavar last won the day on March 31

Bonavar had the most liked content!

Community Reputation

263 Excellent

1 Follower

About Bonavar

 • Rank
  Ivrig bruker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi var på Gjersjøen på Søndag og fikk ingenting. Møtte på en i kano med 4 stenger han hadde heller ikke fått noe i løpet av hele dagen. Som du sier det er nok for kaldt i vannet enda. Fisken gjør seg vel snart klar til gyting også.
 2. @Ronnykv kona bruker mye rare ting jeg ikke klarer og forklare på Norsk. ''Beklager''
 3. Ikke noe gøy å fiske i for mye vind nei. Fisker som regel aldri om det blåser mer enn 8m/s
 4. Jeg skal høre med mon kone utover dagen om du vil
 5. Takk som deler alltid gøy å prøve ut noe nytt. Skal kjøpe noen av dem og prøve. Mangler bare en fjær på kroken som du vet jeg liker ,)
 6. Kjøpt en hel del av dem selv. Men synes ikke de spant så fint rundt på spinnstopp som alle sier. Hva synes du ?
 7. I dag har jeg delt ut pokaler til påskesluker og smilefjes til medbrakte burgere Hva blir det neste ? Gøy å se folk kommer seg ut å nyter påsken. Vi har hatt noen turer selv men det har ikke blitt noen fisk. Blir nok mye fisking i sommer med tanke på covid19 osv. Ser ikke for meg en normal sommer i år heller. Bil tur i Norge langs kysten snakker jeg og kona om. Ønsker dere alle en fin dag og en god påske
 8. Jeg tok SØ på første kast i går + følger og flere napp. Virker som det sakte men sikkert begynner å skje ting nå. Men fremdeles veldig lite liv av mindre dyr osv enda. Den tok helt inne ved land på utsiden av et fjell.
 9. Vi tok faktisk noen nå nettopp som var enda større enn vist på bildene. Jeg er usikker på størrelsen på disse siden de ikke ble målt eller veid. Jeg ble faktisk revet med og har knytet noen børsteorm jigger på 7 og 10g jigg hode som faktisk fanger fisk. Mulig jeg slenger opp et bilde om det skulle være interessant.
 10. Nå på Torsdag blomstret det som bare det. Flyndre,Sei og Torsk fulgte tydelig hvis med på hva som skjedde. Jeg postet en tråd om Flyndre bonanza å de var alle fulle av børstemark. Torsken ble så klart satt ut igjen det gjorde Seien også siden dem var så små. Det skjer ting ute nå så det er bare å følge med fremover.
 11. I dag ble det Flyndre til Søndags mat. Utrolig god fisk å spise må jeg si. Min kone er Asiatisk så den blir laget på kanskje noe utradisjonell måte. Men må si den Asiatiske versjonen er utrolig god.
 12. Vi har fisket i hele helgen siden det har vert mye børstemark. Har fått flere Torsk,Sei men mest Flyndre. Ble også en liten SØ i dag under minstemål. Det skjer ting nå så det er bare å følge med fremover ,)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.