Bonavar

Members
 • Content Count

  779
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Bonavar last won the day on May 1

Bonavar had the most liked content!

Community Reputation

155 Excellent

1 Follower

About Bonavar

 • Rank
  Ivrig bruker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja det er noe for seg selv det der med SØ. Men når man begynner å knekke koden sprites humøret opp. 10 korte raske kast er bedre enn 2 lange har jeg funnet ut Fikk 2 av dem på denne https://www.magasinet.no/sovik-auren-bla-solv-pearl-sluk-11-gram-22692 også den jeg mistet i dag når sena røyk. Bestilte noen nye nå siden dem er på tilbud.
 2. Jeg knyter hver gang jeg fisker så jeg tror ikke det var knuta. Var bare så kjipt å stå der når sena røyk. Har så klart opplevd dette mange ganger ved Gjedde fiske men ikke i sjøen ,) Vet jeg kjørte den for hardt å stressa noe siden det var en bedre fisk. Man lærer av sine feil så neste gang vil jeg prøve å la den gå lit mer.
 3. Er dette for at sena ikke skal ryke eller for å skjule den ?
 4. På 2 dager har jeg godt fra 0 til 3 SØ på lista mi. Utrolig gøy må jeg si å få SØ på kroken for første gang. Jeg har ikke fisket så mye i sjøen å aldri mål rettet etter SØ. Men endelig kan jeg si jeg har fått SØ på kroken.. Vet dette sikkert høres helt på tryne ut for noen av dere ,) Var å fisket i dag å det beit på noe stort. Usikker på hva det var siden jeg aldri så fisken. Men jeg fikk den helt inn mot land å så plutselig røyk hele sena mi. Er det vanlig at Ørret på 1-2kg + kan ryke 0.22mm mono ?
 5. Ikke glem å sett ut Abbor på 500g +
 6. Jeg fisker mye der å det er veldig opp å ned... Det beste fiske er på Isen eller med båt.
 7. Bare å raportere å få svinet vekk fra FS.
 8. Bonavar

  Vinterbro

  Hope you not planing to eat the fish from Årungen ? The lake is not clean so you know that. You have Gjersjøen just around the corner for you near Tusen Fryd. I like that lake but it can be hard to fish there to. Try to look up the map in Ski komune. Or take the trip to Enebak if you have car ? Wish you the best of luck and welcome to Norway ,)
 9. Virket som denne trigget dem godt i går.
 10. Ja vi fant ut dette vi å med dårlig kroking. Men satt som et skudd med kystwobler. Tror det blir en tur ut i dag også ,)
 11. De tok på sluk men slapp ganske fort siden krokene var for store tror jeg. Husk Horngjel er land å tynn i munnen. Jeg byttet til kystwobler i farge sølv,sort og grønn den var de helt ville etter å ta. Virket som ultra treg gange trigget dem til å bite.
 12. Jeg slapp dem ut igjen ,) Men gøy å kjenne dem på kroken det nappa ganske bra. De fulgte jo etter på nesten hvert kast. De slipper lett synes jeg så jeg satt på kystwobler. Da satt dem mye bedre pg av flere kroker å ultra sakte gange. Mulig det blir en tur i dag også. De var fulle av melk også så dem skal nok gyte snart.
 13. Det har vert stille lenge nå men i dag fikk jeg Horngjel og Sild. Så også en Flyndre som fulgte etter. Gøy å kjenne å se aktiv fisk igjen. Fikk 2 ganske fine Horngjel faktisk. Er det noen som spiser disse ?
 14. Utstyr går jo veldig mye på hva man liker å fiske med. Å ikke minst hva man fisker etter ,) 2500 er en fin størrelse det til ditt fiske fra land. Du må nesten velge selv hva du skal kjøpe. Jeg elsker jo stenger med 10-30g kaste vekt til mye av det jeg fisker etter. Jeg ville kjøpt en 10-30g kastevekt å heller kjøpt tyngre/lettere neste gang. Jeg synes det er veldig gøy med mange forskjellige stenger å sneller. Lykke til med valg av stang
 15. Mange av oss har 10 stenger å 10 sneller om ikke mer 15-40g er noe stivt i mine øyne. Men det kommer så klart an på hva du fisker etter å hvor tunge sluker osv du bruker. Jeg kjøpte meg en ny 10' nå i 12-32g til lett sjø fiske som HA,SØ,Makrell fiske. Lengden er ok men kunne godt vert noe mer fleksibel. Kompis sto med en lignende stang du ser på nå å det blir altfor stivt for meg. Liker også små sneller fra 10 til max 25 egentlig. Har så klart noen 30 og 40 sneller men bruker dem så og si aldri.