Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Bonavar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  643
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Bonavar last won the day on October 1 2017

Bonavar had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

103 Excellent

Om Bonavar

 • Rang
  Ivrig bruker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Isfiske er årets høydepunkt for meg (Gjedde og Abbor)

Nylige profilbesøk

2 886 profilvisninger
 1. Bonavar

  Kryptovaluta !!

  Jeg startet jo ikke denne tråden for å få deg eller andre til å kjøpe der inn i kryptovlauta. Jeg lurer på om det er noen her som gjør det. Da kunne vi kanskje veksla noen ord og meninger med hverandre. Jeg leter etter et sted for å kjøpe IOTA som ser ut til å være noe komplisert å kjøpe direkte uten å måtte ut med commission fees + + I fjor ? Jeg har så vidt begynt å leke med tankene om å investere i dette. Men når du ser dagens utvikling og hvor mye dette prates om i media. Da blir jeg faktisk fristet til å investere penger jeg har.
 2. Bonavar

  Kryptovaluta !!

  Fint dere kommer med slike innspill gutter. Jeg vet det stemmer men ikke overalt. Man må jo tørre å satse om man skal vinne.
 3. Bonavar

  Kryptovaluta !!

  Silkroad var en side som solgt det ene og det andre til hvem som helst. Du kan jo ikke sammenligne Coinbase.com forexempel med dem.
 4. Bonavar

  Kryptovaluta !!

  Det sier seg selv det er kriminelle som bruker krypto. Krypto er en hype som har kommet for å bli. De som satser tidlig kan sitte godt i det. Dessuten om noen skulle gå galt må man jo ikke satse mer enn man har råd og tape.
 5. Bonavar

  Kryptovaluta !!

  De fleste kryptovalutaer har transaksjonskostnader ja men ikke IOTA.
 6. Bonavar

  Kryptovaluta !!

  Jeg skal investere i IOTA.
 7. Bonavar

  Kryptovaluta !!

  https://e24.no/privat/bitcoin/her-kan-du-handle-julegaver-med-bitcoin/24213552
 8. Bonavar

  Kryptovaluta !!

  Hvorfor må det være noe å bruke kryptoene på ? Sats penger der du har trua å ta ut ønsket beløp dersom det går din vei. Mange nye kryptoer som koster lite å investere i.
 9. Bonavar

  Kryptovaluta !!

  Hei er det noen av dere som har investert i dette ? Vurderte og kjøpe Bitcoin i sommer da kursen var på 2000$ men valgte å holde meg unna. Det er så klart noe jeg angrer på nå Nå er kursen så høy att jeg ikke gidder å tenke på det engang. Men er utrolig interessert i dette å vurderer sterkt og investere i IOTA. Om noen av dere har noen tips rundt kryptovaluta så post dem gjerne her.
 10. Bonavar

  Flytedress til isfiske og bevegelighet.

  Er det 2 delt eller heldress ? beklager ser nå du har skrevet heldress Deilig med heldress men kan jo bli noe varmt. Er derfor jeg kjøpte med 2 delt nå.
 11. I fjor kjøpte jeg med denne flytedressen fra Westin. Som jeg er utrolig fornøyd med. https://www.skittfiske.no/westin/146289/westin-w4-flytedress-jetset-lime-en393--50-newton-oppdrift Jeg er 184cm høy og veier ca 92 kg til og fra å bruker størrelse L. Denne dressen er utrolig myk og god å ha på seg. Jeg tenker nå mest på bevegeligheten og at den ikke er stiv. Men siden jeg er noe over middles interessert i fiske. Så har jeg valgt og kjøpe med en ny flytedress i år. Dressen jeg har fra Westin er heldress så derfor har jeg godt til innkjøp av en 2 delt nå. Jeg kjøpte denne dressen fra imax https://www.skittfiske.no/imax/155184/imax-coastfloat-flytedress-2-delt-hvit-blå Må si jeg er utrolig skuffet over hele dressen. Det står dem er store i størrelse men buksa er nesten for kort for meg. Både jakke og buksa er utrolig stive. Så nå tror jeg denne blir sendt i retur til Skittfiske.no Min Westin heldress satt som et skudd fra dag en. Mens min nye 2 delte fra imax kjennes unaturlig og stiv å ha på seg. Borelåsen på jakka går også opp hver gang jeg setter meg ned. Må dra opp jakka for at det ikke skal skje. (noe som er irriterende) Er det noen av dere som kjenner til imax coastfloat dressen ? Tenker nå mest på om den går seg inn å blir mykere å ha på seg med tiden som går ? Vurderer også å kjøpe meg DAM sin 2 delte Supreme dress. Vet flere av dere bruker den og Hydroguard. Men hvordan er stivheten/bevegeligheten på denne dressen ? Håper flere av dere kan komme med tips/svar til denne tråden. Det er jo mange flytedresser på markedet som jeg ikke har hørt om. Det er jo alltid gøy å høre andres meninger om ting. Det viktigste for meg er at dressen ikke er for stiv å ha på seg ,)
 12. Bonavar

  Hva har dere på hendene når dere er på isen ?

  Jeg slo på stor tromma i dag siden det er 50% på mye i nettbutikken til skittfiske. Kjøpte meg ny 2 delt flytedress også https://www.skittfiske.no/avdelinger/jakt/hansker-og-votter1/hansker/imax/imax-arx-30-xtreme-glove-180391-p0000232894 https://www.skittfiske.no/avdelinger/jakt/hansker-og-votter1/hansker/imax/imax-baltic-glove-farge-sort-132559-p0000118025 https://www.skittfiske.no/avdelinger/jakt/hansker-og-votter1/hansker/imax/imax-oceanic-glove-red-138716-p0000122440 https://www.skittfiske.no/avdelinger/bekledning/dresser/flyte--og-varmedresser/imax/imax-coastfloat-flytedress-2-delt-hvit-blå-155184-p0000136201
 13. Bonavar

  Hva har dere på hendene når dere er på isen ?

  Flere av dere som nevner votter. Noen som har prøvd ut disse ? https://www.skittfiske.no/avdelinger/jakt/hansker-og-votter1/hansker/imax/imax-arx-30-xtreme-glove-180391-p0000232894
 14. Bonavar

  Hva har dere på hendene når dere er på isen ?

  De falt i min smak må jeg si. Er de store eller små i størrelsen ? Har små hender å bruker 9 i arbeidshansker om det sier deg no
 15. Bonavar

  Hva har dere på hendene når dere er på isen ?

  Ja man må jo ha med seg noe til å ha på hendene. Selv om man ikke fisker med dem hele tiden. Som du sier kommer et lite håndkle godt med om man fisker Gjedde. Greit å få tørket av slim og vann når fisken settes ut igjen