Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Bonavar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  658
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Bonavar last won the day on October 1 2017

Bonavar had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

107 Excellent

Om Bonavar

 • Rang
  Ivrig bruker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

3 219 profilvisninger
 1. Bonavar

  Stangholdere til fiske fra land

  Har bare noen enkle som jeg bruker til is fiske. Tror ikke dem er like fine på ujevnt underlag. Får mange ulike typer også. Ebay har vel mye av sånt men tar ofte 3-4 uker før det kommer i posten. https://www.ebay.com/itm/Adjustable-Stainless-Steel-Fishing-Rod-Pole-Ground-Holder-Stand-Support-Supplies/112605309329?epid=569391038&hash=item1a37cca991%3Ag%3AubsAAOSw0bhZ3ul5&_sacat=0&_nkw=fishing+rod+holders&_from=R40&rt=nc&_trksid=m570.l1313 https://www.ebay.com/itm/Fishing-Rod-Holder-with-Automatic-Tip-Up-Hook-Setter/311344529858?epid=1063015610&hash=item487d9481c2%3Ag%3Aea8AAOSwPgxVOLwk&_sacat=0&_nkw=fishing+rod+holders&_from=R40&rt=nc&_trksid=m570.l1313
 2. Bonavar

  Ledig plass i båten for HA-tur

  God morgen Erik. De godtok faktisk klagen min å har bedt meg pakke alt inn i originalesken å sende det til dem. Det er jo ikke bare bare må jeg si å nesten helt umulig. Men skal prøve å få til en levering på dem sine lokaler/lager eventuelt
 3. Bonavar

  Gjedde i Oslo-området

  Vet denne tråden er noen måneder gammel. Men du må slutte å svare så detaljert Erik ,) selv tråd starter har ikke en gang skrevet kommentar tilbake eller liket din post. Synes mange kunne vert bedre på å like kommentarer osv.
 4. Bonavar

  Ledig plass i båten for HA-tur

  Møkka ? Jeg synes baderingen er fin jeg men kunne vert noe større Dette er vel som dop går jeg ut i fra. De fleste begynner med hasj å ender opp med heroin. Planen min er å starte med badering å ende opp i en yacht.
 5. Bonavar

  Hvordan holde mark "sprek" lengre?

  Jeg fisker ikke ofte med mark. Men når jeg gjør det føler jeg kanskje noe av det samme som du beskriver. For meg er det viktigste å prøve å holde marken unna varmen/sol osv. Prøv å plasser boksen i skyggen om det lar seg gjøre. Noen mark er også gamle eller dårlig opp bevart ved kjøp føler jeg. Hvor har du marken nå du ikke er på tur da ?
 6. Bonavar

  Ledig plass i båten for HA-tur

  Ja vi fant ut dette vi også ,) Prøver nå å få byttet den til en Mariner 4. Men jeg har kanskje ikke noen bytterett ? Klagde på feilinformasjon skrevet på dem sin side osv. Dem skriver det er en 3 manns båt men går såvidt 2 i den. Kjøpt og betalt over nett å jeg skrev klage til de før 2 uker var godt. Noen som har noen tips ? Takk ,)
 7. Bonavar

  Ledig plass i båten for HA-tur

  Venter nok med sjøfiske i denne badering lignende farkost tingen vår https://www.amazon.com/Intex-Mariner-3-Person-Inflatable-Aluminum/dp/B00HJGLMTQ
 8. Ikke noe skilt på båten men det er stemplet/trykket antall personer og vekt osv på innsiden av båten faktisk. Jeg er bare en amatør som ønsker å komme meg ut på vannet uten å investere for mye penger. Du som er veteran vet jo alt om dette å det er jo som natt og dag å stå på land kontra å komme seg ut i båt/badering . Ikke alle som kaller gummibåt for båt men det er hvert fall et skritt i riktig retning..
 9. Takk for svar Erik. En liten mini dregg er det vi trenger som du sier. Jeg er helt blank på dette området men gleder meg til helgen allerede. Da blir det ut i gummibåten for å søke opp stor Abboren. Jeg rodde rundt i helgen å så ut som en klovn tenker jeg ,)men fant fort ut at roing i motvind var bare og gi opp. Så vi kjøpte el motor,lader og batteri dagen etter. Tror vi kjøpte for liten båt også. Prøver nå å få byttet en Intex Mariner 3 til en 4. Utrolig overasket over disse båtene til en billig penge. Synd dem ikke beskriver størrelsen og hvor mange som går i båten med en bedre betegnelse. Er faktisk helt umulig å være 3 i en Mariner 3 båt.
 10. Bonavar

  Ledig plass i båten for HA-tur

  Aldri fisket HA men virker utrolig gøy. Mulig jeg aldri har stått opp tidlig nok ,)
 11. Har ikke vert så aktiv i sommer. Men nå har vi endelig fått en gummibåt med el motor. Så vi skal ut å prøve å finne stor Abboren til helgen. Blir noe knotete fra gummibåt men er 100 ganger bedre enn å fiske fra land ,)
 12. Bonavar

  Ledig plass i båten for HA-tur

  Om jeg så posten din før skulle jeg slengt meg med. Ikke alle som er så sportslige som deg Erik ,) Selv har jeg ikke vert på forumet på lengre tid. Pen HA foresten hva ble den tatt på ?
 13. Hei alle sammen er forumet fremdeles dødt ? Nå har ikke jeg vert aktiv hær på en stund. Men har kjøpt meg en liten gummibåt med el motor. Nå mangler jeg bare anker å lurer på vekt osv som egner seg mest til en gummibåt.
 14. Hvordan har det godt med flue og dupp fiske etter Gjedde ?? Jeg har prøvd dette noen ganger selv med bombarda dupp uten hell.