Bonavar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  622
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Bonavar last won the day on June 12

Bonavar had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

100 Excellent

Om Bonavar

 • Rang
  Ivrig bruker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Predator fiske 24/7 Gjedde og Abbor står øverst på menyen.

Nylige profilbesøk

1 991 profilvisninger
 1. Gjeddefiske, utstyr anbefaler dere?

  @Tommy O. Løvstad Husk det er ingen fasit på hva som er en riktig Gjedde stang. I de vannene jeg fisker i får vi Gjedde fra 1 til 4-5kg fra Land. Til dette fisket holder det i massevis med en stang på 240cm med en kastevekt opp mot 30g. Alt over dette blir ofte for langt og stivt synes jeg. Med 0.23 mono lander du fint fisk opp mot 5-6kg. Men om det er større fisk i vannet du fisker i. Kan det jo være lurt å legge på tykkere sene. Jo tykkere sene jo kortere kaster man jo også ut. Jeg har landet Gjedder på 3kg + på isen med en 50-60cm korte stenger med 500 haspel snelle. Hva er mer gøy enn å få fisk på lett utstyr sier jeg bare ? Men som nevnt tidligere har de fleste som fisker flere stenger,sneller osv. Dette får nok også du med tiden som kommer. Jeg har ofte med meg 2-3 stenger på en liten tur i skogen.
 2. Gjeddefiske, utstyr anbefaler dere?

  7,5 med kastevekt på 10-30g blir kanskje no lite lett da. Som jeg prøver og si er jo lengde osv opp til hver og en. Men kanskje en 8 fots stang med 15-45g er noe mer hva du ser etter ? Blir vanskelig for meg å hvite hva du liker best. Vi alle har jo flere stenger som vi bytter på. Til slutt vil du finne din egen mening om hva du liker som en allround stang. @erik og gutta boys vet hva dem prater om. Så om dem har svart på et liknende spørsmål nå nylig. Kan det jo være interessant å lese det
 3. Gjeddefiske, utstyr anbefaler dere?

  Hei å velkommen til FS Selv fisker jeg nesten bare Abbor og Gjedde. Til dette fisket bruker jeg 7 til 9 fots stenger. Med haspel sneller i størrelse 1000 til 2500. Jeg har stenger med forskjellige lengder og kastevekt. Som alle passer på sine forskjellige steder osv. Noen liker myke stenger og andre foretrekker stivere stenger. Men om jeg skal anbefale et oppsett som jeg selv synes er bra til dette fiske. Må det bli en 7,5 fot stang ca 240 lengde med en stivhet/kastevekt på 10-30g. Snelle i størrelse 2500 fylt med 0.23 mono. Nå vet jo ikke jeg om du fisker fra land eller båt. Å hvor stor fisk dere får ? Du burde jo kanskje se på utstyret du har lånt av din kompis. Å sammenligne stang lengde,snelle osv før du kjøper noe. Vi alle liker jo forskjellige ting som lengde og stivhet på stengene våres. Så det er ikke sikkert du foretrekker samme oppsett som meg. Gjedda tar nesten alt som beveger seg. Men om jeg skal anbefale noe så blir det spinnere fra 12g og opp til 20g + gjerne med fjær/hår. Wobblere i lengde 9-12cm med perler i som lager lyd. Enkle shadjigger og diverse sluker som storauren. Spinnstopp er utrolig effektivt på Gjedda uansett hva du fisker med. Sveive pause sveive ofte så biter Gjedda når du pauser. Men om Gjedda er i siget biter den ofte når jeg fisker fort og aggressivt også.
 4. Så på det no faktisk. Må si det var et interessant program. Ikke så spennende i dag men så ut som dem skulle fiske Laks neste gang ,)
 5. Godt og høre og takk for svar. Nå slipper jeg og gå til innkjøp av luftgevær
 6. Det er ikke veldig mye fisk i vannet fra før etter min erfaring. Greit som du iser @don don med 1000 brødre. Men ser bare for meg om det blir borte 10 fisk om dagen at det vil påvirke negativt. Man kan jo fort tømme et lite tjern om vinteren med isfiske. Ta med seg noe mat fisk hjem er jo greit. Men om man gjør dette hver dag over en hel sesong. Ser jeg for meg at vannet vil bli ødelagt.
 7. Jeg har observert en Toppdykker ved et vann jeg fisker mye i. Nå har den også 3 unger som skal ha mat. Om dem spiser 5-10 Abbor om dagen må vel dette ødelegge mye i det lange løp ? Tidligere i sommer så jeg den alene. Men nå har den 3 unger på slep. Ser for meg dem gjør mer skade enn godt.
 8. Ikke langt unna Hva beit den på ?
 9. Store og små da håper jeg noen av dere slenger dere på. Gi ungene en stang og dupp nå å last opp noen bilder. Vi trenger noen 1000 brødre med i denne konkurransen også ,) Selv er jeg på vei ut døra nå. Det er stabilt luft trykk i dag så da håper jeg Abboren er bitevillig.
 10. Bra skrevet @espenkg selv om det er et noob spørsmål som blir stilt. Er det jo mulig at noen som er noe mer drevene kan svare på spørsmålet. Det er jo sånne småting som skaper aktivitet. Ser ofte nye medlemmer kommer med rare spørsmål. Men det er jo egentlig bare gøy selv har jeg løse fingre å stiller mange rare og kanskje upassende spørsmål til tider ,-@ Men vi har mange flinke medlemmer på siden også. Som svarer utrolig utfyllende og detaljert på diverse ting så vi må ikke bare tenke negativt heller !! Nå skal jeg faktisk ut døra å fiske. Så da ønsker jeg alle en fin dag. Håper jeg får noe da. LOL !!
 11. Da beklager jeg mine ord. Det siste vi trenger på FS er jo å krangle
 12. Om dette ble en kul greie som flere ble med på. Er jeg villig til å dra igang flere konkurranser utover. Med flere kule premier.
 13. Om det er så vanskelig å gjennomføre dette er det jo bare å legge hele tråden død. Hær syter dere om å laste ned en app. Hvor vanskelig er det egentlig ? Snapchat lagrer passord osv så det trengs bare å skrives en gang. Om du ikke liker å fiske Abbor så drit i det da vel. Jeg er en privat person som prøver å bidra til noe felles på forumet. Ment som en sportslig og morsom greie. Men ser ut som utfallet ble negativt. Kanskje en uvanlig ting men ment som en utfordring. Som jeg sa det går å improvisere med brukernavn.
 14. Pen Abbor staalel5 men gamle bilder teller ikke i denne konkurransen. Du må ta bilde i Snapchat å skrive ditt brukernavn på FS over bildet. Eller improvisere på andre måter som tusj og papir
 15. Hei da kjører vi på. Jeg håper noen av dere slenger dere på av interesse Jeg var på Nøklevan her om dagen å fisket. Ble ikke store greiene men fikk en grei Abbor. Jeg tok bilde med Snapchat å la på mitt brukernavn på FS over bildet. Tanken var å få med flere fiskeglade FS medlemmer til å gjøre det samme. Om det er interesse for dette så sleng dere gjerne på. Jeg gir bort en 12g Abu Reflex spinner til den med flest likes på sitt bilde/post. Dette er da en liten konkurranse. Skriv så mye/lite du vil i din post. Hvor du fisket,vær forhold,hva du fisket med osv. Jo mer du skriver jo større sjanse er det for å få likes på ditt bilde. Ikke føl deg presset til å skrive masse det holder med bilde også. Størrelsen på fisken trenger ikke ha noe å si. Her er det dere som bestemmer hvem som skal vinne. Husk !! Bare Abbor bilder som gjelder Bruk gjerne Snapchat til å ta bilde med eller improviser på andre måter. Det viktigste er at du får med ditt brukernavn på bildet. Synes dette er greit det blir kjedelig om noen bruker gamle bilder. Vinneren kåres på Søndag den 1.10 Bildet under er Abboren jeg fikk på en 12g Abu Reflex spinner.