Jump to content
Fiskersiden

Bonavar

Members
 • Content Count

  962
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by Bonavar

 1. @Ronnykv kona bruker mye rare ting jeg ikke klarer og forklare på Norsk. ''Beklager''
 2. Ikke noe gøy å fiske i for mye vind nei. Fisker som regel aldri om det blåser mer enn 8m/s
 3. Jeg skal høre med mon kone utover dagen om du vil
 4. Takk som deler alltid gøy å prøve ut noe nytt. Skal kjøpe noen av dem og prøve. Mangler bare en fjær på kroken som du vet jeg liker ,)
 5. Kjøpt en hel del av dem selv. Men synes ikke de spant så fint rundt på spinnstopp som alle sier. Hva synes du ?
 6. I dag har jeg delt ut pokaler til påskesluker og smilefjes til medbrakte burgere Hva blir det neste ? Gøy å se folk kommer seg ut å nyter påsken. Vi har hatt noen turer selv men det har ikke blitt noen fisk. Blir nok mye fisking i sommer med tanke på covid19 osv. Ser ikke for meg en normal sommer i år heller. Bil tur i Norge langs kysten snakker jeg og kona om. Ønsker dere alle en fin dag og en god påske
 7. Jeg tok SØ på første kast i går + følger og flere napp. Virker som det sakte men sikkert begynner å skje ting nå. Men fremdeles veldig lite liv av mindre dyr osv enda. Den tok helt inne ved land på utsiden av et fjell.
 8. Vi tok faktisk noen nå nettopp som var enda større enn vist på bildene. Jeg er usikker på størrelsen på disse siden de ikke ble målt eller veid. Jeg ble faktisk revet med og har knytet noen børsteorm jigger på 7 og 10g jigg hode som faktisk fanger fisk. Mulig jeg slenger opp et bilde om det skulle være interessant.
 9. Nå på Torsdag blomstret det som bare det. Flyndre,Sei og Torsk fulgte tydelig hvis med på hva som skjedde. Jeg postet en tråd om Flyndre bonanza å de var alle fulle av børstemark. Torsken ble så klart satt ut igjen det gjorde Seien også siden dem var så små. Det skjer ting ute nå så det er bare å følge med fremover.
 10. I dag ble det Flyndre til Søndags mat. Utrolig god fisk å spise må jeg si. Min kone er Asiatisk så den blir laget på kanskje noe utradisjonell måte. Men må si den Asiatiske versjonen er utrolig god.
 11. Vi har fisket i hele helgen siden det har vert mye børstemark. Har fått flere Torsk,Sei men mest Flyndre. Ble også en liten SØ i dag under minstemål. Det skjer ting nå så det er bare å følge med fremover ,)
 12. Ja vi tok dem på børstemark blomstring nå ,)
 13. Jeg tok en tur for å fiske SØ etter jobben i dag. Men nok en gang viste det seg å være stille. Jeg og kompis rigga om å endte opp med masse fin Flyndre. Gøy å fiske etter noe helt annet av og til også.
 14. Takk for masse fin info Erik.
 15. Feel like im in deep water now
 16. Takk for svar Erik. Jeg har lekt med tanken en stund nå. Men det er jo ikke bare å begynne å blogge heller. Man burde jo ha en plan og et formål. Jeg er fremdeles i startfasen av dette. Har utstyr til å lage film men har aldri kommet i gang med youtube heller. Jeg er villig til å betale for å ha en blogg men da må det være en fast utgift å ikke tillegg pr bilde osv. Wix er vel gratis om du lar dem poste reklame på bloggen din om jeg ikke leste feil. Du betaler fremdeles for eget domene på Blogspot ?
 17. Jeg valgte faktisk og gi kommentaren din en like. Synes folk flest inne på FS burde gjøre det samme når de leser kommentarer eller innlegg de liker. Det er ikke så mange aktive medlemmer her lenger. Vet dette har blitt diskutert mange ganger. Men når folk tar seg tid til å svare for å hjelpe synes jeg det burde roses på en eller annen måte. Det er vel derfor like knappen er der ?
 18. Jeg har fisket hele livet men først i voksen alder har jeg lyst til å ta dette ett steg videre. Dele bilder og erfaringer med andre å kanskje inspirere noen til å begynne å fiske ville vert gøy. Jeg har fremdeles mye og lære men tanken på å ha min egen blogg er der. Har ingen planer om å bli stor eller kjent på noen som helst måte. Vil bare ha mitt eget sted hvor jeg deler min erfaring med andre. @erik har du noen tips til å komme i gang ? Lurer kanskje mest på hvem eller hva slags plattform jeg burde bruke.
 19. Takk for svar TT Mener du FC eller mono ? Dette skal jo ned under vann jeg fisker SØ ikke Ørret mer tør fluer. FC synker jo fortere enn mono sier dem. Jeg må bare komme i gang å lære på ferden tenker jeg.
 20. Ser jeg ikke får noen svar å det er helt greit. For å vinkle det på en ny måte synes jeg fluefisking virker utrolig komplisert. En snelle består av backing,flueline,fortom og spiss. Leser man seg frem til dette eller har dere som har drevet med dette en stund kjøpt og kastet og feilet dere frem til deres egen kombinasjon av oppbygningen ? Mulig jeg også overtenker dette noe. SØ og HA som står på menyen i år så får jeg heller prøve meg på andre arter når jeg mestrer det jeg driver med.
 21. Kom gjerne med tips om fortom til SØ og HA fiske. Kjøpte meg denne fluelina fra SA Volantis https://www.skittfiske.no/scientific-anglers/230334/sa-volantis-integrated-full-intermediate-wf--hash-7--clear-camo Nå må jeg finne det riktige fortom og spiss å kanskje vente på noe varmere være. Blir nok haspel stanga og snelle på meg i noen måneder til.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.