svartfeskarn 2

Medlemmer
 • Innholdsteller

  37
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

svartfeskarn 2 last won the day on June 21 2018

svartfeskarn 2 had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

6 Neutral

Om svartfeskarn 2

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Får vel legge til lit erfaringer etter jeg har brukt denne nå en stund. Syns den har fungert veldig bra etter at jeg fjernet den foreste trippel kroken. Det som overasket mest er at jeg fikk mye lange på riggen når jeg forsøkte kveita på lit dypere vann hjeme i trøndelag hvor kveita gjærne står lit dypere en i nord.
 2. svartfeskarn 2

  Prey spiral jigger vs prey jig stick

  Lurer på hvilken av disse stengene som er best til agnfiske etter kveite , liker best å fiske med hel sild.
 3. svartfeskarn 2

  Isfiske i Verrabotn

  Vet det har vært folk der i helga
 4. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Hadde første dag med kveitefiske i nord norge i går. Fikk testet riggen å fant ut at den foreste kroken var mer til prakk en nytte så den fjerna jeg. Blei 2 kveiter i går på riggen , ingen kjempekveiter . I dag må jeg gå over på jigg eller sei da sildelagret er tomt.
 5. svartfeskarn 2

  Kjøpe sild i bodø ?

  Tak for tipset , drar inn til bodø å skjeker i morra.
 6. svartfeskarn 2

  Kjøpe sild i bodø ?

  Hei lurer på om noen kan tipse meg om hvor jeg kan få kjøpt fersk eller frossen sild i Bodø ?
 7. svartfeskarn 2

  Sjøørret plasser Fosen Trøndelag

  Skråfjordstrømmen i Åfjord kan være verdt et forsøk, har vært bra der før ihvertfall før det eksploderte med sel . Men kan fortsatt være heldig , best å fiske på natta nå på sommeren.
 8. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Har brukt frosen sild i agnskallen utn problem . Det er det jeg syns er største fordelen med skallen at agnet sitter godt . Bruk i tilleg agnstrik eller strips så skal det site meget bra ihvertfall til driftfiske . Dorging har jeg 0 erfaring med .
 9. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Hadde vert mye bedre om krokene hadde stått på ryggen ja for å unngå sette fast. Kan skrive lit mer om hvordan den har funket etter nord norge turen , bare jeg får tak i sild der så .
 10. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Her er lit bedre bilde av riggen
 11. svartfeskarn 2

  Fiske i Stordalselva og Støvelfossen

  På nord sia i fossn har du ei kastebru som du kan stå på . Kast lit oppstrøms fra kaste brua . Ellers kan du fra nord sida vade ut på øra i fossn . Da kan du fiske på en plass vi lokalt kaler kassn , kast ca mot gapahuken på sørsida fra øra. Men vær forsiktig med vadig til øra om elva er stor . Ovenfor vannet har jeg kun fisket en gang etter stamlaks for mange år siden . Fiskett rett ovenfor stjernfossn da om jeg husker rett. Men somsakt små hølene lit ovenfor melan bru kan være gull om elva ikke er veldig stor.
 12. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Syns silda spiner mye uten agnskallen men ikke sikkert det har noe å si. Syns også silda sitter bedre i agnskallen en uten . Bruker også en lenke med svivler ifra kule øye å til agnskalen det vises kanskje ikke så godt på bildet. Viktigste er at man har trua å tolmodighet. Drar snart nordover å da skall jeg teste riggen mer nøye.
 13. svartfeskarn 2

  Fiske i Stordalselva og Støvelfossen

  Har stort sett brukt ganske store trippelkrok fluer med lang svart vinge å innslang av orange. Har fått en del smålaks på allys shrimp å . I fjord kom det også opp en del pukkellaks i elva men ikke tat noen enda i år såvidt jeg vet ,håper den uteblir.
 14. svartfeskarn 2

  Fiske i Stordalselva og Støvelfossen

  Har fisket en del i stordalselva da jeg bor ikke langt unna. Veldig regn avhengig elv men per nå ser det bra ut. Selv har jeg fisket mest å best i sonen nedenfor melan bru hvor det er lov å bruke sluk. Men har tatt noen ovenfor melan bru å , noen fine små høler rett ovenfor brua der du absolutt bør prøve om det ikke er for stor elv. I selve fossen har jeg kun fått 1 laks så vil si at det er bedre å fiske seg nedover elva . Anbefaller å fiske på nord sida da det er mer kronglete på sør sida.
 15. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Tror nok de holder ja , er owner muscle point kroker jeg bruker. Ellers brukker jeg søvik 17mm splitringer å ekstrem svivler . Kunne nok hat støre kroker men leste en plass her at det ikke anbefales for store kroker. Mener det er 2/0 jeg har der.