svartfeskarn 2

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

svartfeskarn 2 last won the day on June 21 2018

svartfeskarn 2 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About svartfeskarn 2

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blei lightjigger spiral , arti stang å fiske med
 2. Står nå mellom Lawson powerflex up to 130g å Lawson north sea 8-20 ibs, letest å gøyest mulig .
 3. Hei , trenger lit tips til utstyr som det er morsomt å fiske sei med. Har hitil brukt prey jigstick 500 , det er knallstang men vill ha noe som er gøyere å kjøre fisk på å som tåler pilker opp til 400 gram. Sett lit på lawson offshore 12-30 ibs å lawson north sea i samme klasse . Også vurdert lightjigger men den ser ut til å være utsolgt de fleste plasser.
 4. Noen her med peiling på båt som kan antyde en pris for en 2012 mod Rana 540c med yamaha f60 2011 mod gått max 350 timer . Ekstra utstyr : Gaupen 2019 mod båthenger og Raymarine a70d plotter/ekkolodd
 5. Har vært en del ganger ved saltstraumen brygge . Har hatt brukbart fiske etter kveite der å de har solide Gemi båter. Ellers må jeg slå et slag for fosen halvøya . Har selv båt i området og fisker mye i området rundt linesøya og stokkøya. Til tider veldig bra fiske etter sei , innimellom ganske stor sei. Langefisket er også bra til tider. Ulempen er at det er veldig vær utsatt . Det er mine 2 tips til plasser.
 6. Blir vel å bruke den som den er foreløbig så skifter jeg bare toppring om jeg trenger. Seeberg bruker å ha god service så får vel høre med de
 7. Hei , kjøpte meg nylig en prey jig stick up to 500. Oppdaget når jeg spolte på multi at toppringen virket lit skeiv i forhold til resten av ringene . Det er ikke mye men ser at toppringen er litegran til høyre for de andre. Spørsmålet er om jeg bør få ordnet dette eller om jeg kan bruke den som den er ?
 8. Får vel legge til lit erfaringer etter jeg har brukt denne nå en stund. Syns den har fungert veldig bra etter at jeg fjernet den foreste trippel kroken. Det som overasket mest er at jeg fikk mye lange på riggen når jeg forsøkte kveita på lit dypere vann hjeme i trøndelag hvor kveita gjærne står lit dypere en i nord.
 9. Lurer på hvilken av disse stengene som er best til agnfiske etter kveite , liker best å fiske med hel sild.
 10. Vet det har vært folk der i helga
 11. Hadde første dag med kveitefiske i nord norge i går. Fikk testet riggen å fant ut at den foreste kroken var mer til prakk en nytte så den fjerna jeg. Blei 2 kveiter i går på riggen , ingen kjempekveiter . I dag må jeg gå over på jigg eller sei da sildelagret er tomt.
 12. Tak for tipset , drar inn til bodø å skjeker i morra.
 13. Hei lurer på om noen kan tipse meg om hvor jeg kan få kjøpt fersk eller frossen sild i Bodø ?
 14. Skråfjordstrømmen i Åfjord kan være verdt et forsøk, har vært bra der før ihvertfall før det eksploderte med sel . Men kan fortsatt være heldig , best å fiske på natta nå på sommeren.
 15. Har brukt frosen sild i agnskallen utn problem . Det er det jeg syns er største fordelen med skallen at agnet sitter godt . Bruk i tilleg agnstrik eller strips så skal det site meget bra ihvertfall til driftfiske . Dorging har jeg 0 erfaring med .