svartfeskarn 2

Medlemmer
 • Innholdsteller

  34
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

svartfeskarn 2 last won the day on June 21

svartfeskarn 2 had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

6 Neutral

Om svartfeskarn 2

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Hadde første dag med kveitefiske i nord norge i går. Fikk testet riggen å fant ut at den foreste kroken var mer til prakk en nytte så den fjerna jeg. Blei 2 kveiter i går på riggen , ingen kjempekveiter . I dag må jeg gå over på jigg eller sei da sildelagret er tomt.
 2. svartfeskarn 2

  Kjøpe sild i bodø ?

  Tak for tipset , drar inn til bodø å skjeker i morra.
 3. svartfeskarn 2

  Kjøpe sild i bodø ?

  Hei lurer på om noen kan tipse meg om hvor jeg kan få kjøpt fersk eller frossen sild i Bodø ?
 4. svartfeskarn 2

  Sjøørret plasser Fosen Trøndelag

  Skråfjordstrømmen i Åfjord kan være verdt et forsøk, har vært bra der før ihvertfall før det eksploderte med sel . Men kan fortsatt være heldig , best å fiske på natta nå på sommeren.
 5. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Har brukt frosen sild i agnskallen utn problem . Det er det jeg syns er største fordelen med skallen at agnet sitter godt . Bruk i tilleg agnstrik eller strips så skal det site meget bra ihvertfall til driftfiske . Dorging har jeg 0 erfaring med .
 6. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Hadde vert mye bedre om krokene hadde stått på ryggen ja for å unngå sette fast. Kan skrive lit mer om hvordan den har funket etter nord norge turen , bare jeg får tak i sild der så .
 7. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Her er lit bedre bilde av riggen
 8. svartfeskarn 2

  Fiske i Stordalselva og Støvelfossen

  På nord sia i fossn har du ei kastebru som du kan stå på . Kast lit oppstrøms fra kaste brua . Ellers kan du fra nord sida vade ut på øra i fossn . Da kan du fiske på en plass vi lokalt kaler kassn , kast ca mot gapahuken på sørsida fra øra. Men vær forsiktig med vadig til øra om elva er stor . Ovenfor vannet har jeg kun fisket en gang etter stamlaks for mange år siden . Fiskett rett ovenfor stjernfossn da om jeg husker rett. Men somsakt små hølene lit ovenfor melan bru kan være gull om elva ikke er veldig stor.
 9. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Syns silda spiner mye uten agnskallen men ikke sikkert det har noe å si. Syns også silda sitter bedre i agnskallen en uten . Bruker også en lenke med svivler ifra kule øye å til agnskalen det vises kanskje ikke så godt på bildet. Viktigste er at man har trua å tolmodighet. Drar snart nordover å da skall jeg teste riggen mer nøye.
 10. svartfeskarn 2

  Fiske i Stordalselva og Støvelfossen

  Har stort sett brukt ganske store trippelkrok fluer med lang svart vinge å innslang av orange. Har fått en del smålaks på allys shrimp å . I fjord kom det også opp en del pukkellaks i elva men ikke tat noen enda i år såvidt jeg vet ,håper den uteblir.
 11. svartfeskarn 2

  Fiske i Stordalselva og Støvelfossen

  Har fisket en del i stordalselva da jeg bor ikke langt unna. Veldig regn avhengig elv men per nå ser det bra ut. Selv har jeg fisket mest å best i sonen nedenfor melan bru hvor det er lov å bruke sluk. Men har tatt noen ovenfor melan bru å , noen fine små høler rett ovenfor brua der du absolutt bør prøve om det ikke er for stor elv. I selve fossen har jeg kun fått 1 laks så vil si at det er bedre å fiske seg nedover elva . Anbefaller å fiske på nord sida da det er mer kronglete på sør sida.
 12. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Tror nok de holder ja , er owner muscle point kroker jeg bruker. Ellers brukker jeg søvik 17mm splitringer å ekstrem svivler . Kunne nok hat støre kroker men leste en plass her at det ikke anbefales for store kroker. Mener det er 2/0 jeg har der.
 13. svartfeskarn 2

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Prøvde å mekke til en agnfiskrig med kuleøye å lip scull . En lit annen versjon av kjempeopplegg . Veldig fin gange på silda ihvertfall så dene har jeg trua på .
 14. svartfeskarn 2

  Storsei i bodøområdet

  Takk for tips ☺
 15. svartfeskarn 2

  Storsei i bodøområdet

  Takk for svar , blir vel en tur inn i fjorden etter sjø ørret å sei en dag da sikkert. Får slenge med meg noen wobblere, går vel i ganske store varianter der ?