Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

svartfeskarn 2

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

3 Neutral

Om svartfeskarn 2

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. svartfeskarn 2

  Storsei i bodøområdet

  Takk for tips ☺
 2. svartfeskarn 2

  Storsei i bodøområdet

  Takk for svar , blir vel en tur inn i fjorden etter sjø ørret å sei en dag da sikkert. Får slenge med meg noen wobblere, går vel i ganske store varianter der ?
 3. svartfeskarn 2

  Storsei i bodøområdet

  Hei skall oppover til saltstraumen brygge en uke i begynnelsen av juli. Blir vel lit kveitesatsing men tenkte også å prøve å få lit storsei. Har vert der 2 år før å fisket men ikke fått stor sei , i selve straumen har jeg inntryk av at det er mest småt på sommeren. Så lurte på om det er noen plasser utenfor straumen hvor man kan få storsei ? . Vurderer også å dra inn i fjorden etter sjøørret men vordan er fisket etter den i starten av juli ? Skal leie båt
 4. svartfeskarn 2

  Skjerstadfjorden vs yttersia av saltstraumen

  Er ikke lenge til det bærer nordover nå , drømmer lit om å få steinbit. Men lurer på om det er i seineste laget å prøve etter den 20 juli når jeg skal fiske ? Har bare lyst til å få arten da jeg aldri har fått den . Er vel bra forekomster i saltstraumen.
 5. svartfeskarn 2

  Sjøfiske fra land på Fosen

  Hadde første tur i år med båtn rundt stokkøya . Masse fisk på ekoloddet rundt stokkøy brua og ytterst i stokken. Dama fikk foresten en lyr ytterst i stokken nær land på 7,3 kg . Så nå er det muligheter
 6. svartfeskarn 2

  Penn regiment halibut

  Har fått testet dene stanga lit nå å må si jeg er storfornøyd . Den er veldig let og har akkurat passe myk top . Kan varmt anbefales .
 7. svartfeskarn 2

  Skjerstadfjorden vs yttersia av saltstraumen

  Har boka båtleie hos tuvsjyen , var vel 17 fots båt med 60 hk . Er vel slik at det er strømstille hvær 6 time så får time det i forhold til det. Får forhøre meg litt om hvor storseien er når jeg kommer oppover.
 8. svartfeskarn 2

  Skjerstadfjorden vs yttersia av saltstraumen

  Satt å så på sjøkart å flyfoto å lurer på om det er snarere å kjøre gjennom sundstraumen når man skal på yttersia av Saltstraumen å ned mot beiarkjeften.? Er det veldig stri strøm der eller går det greit ?
 9. svartfeskarn 2

  Skjerstadfjorden vs yttersia av saltstraumen

  Takker for svar , sikkert mest fornuftig og satse på kveita istedet da , har ihvertfall bestemt meg for å satse i området ikke langt fra havna i bodø en dag , fant en grunne der som så meget spennende ut med stort dyp i nærheten . Gleder meg ihvertfall stort , er vakert i nord .
 10. svartfeskarn 2

  Skjerstadfjorden vs yttersia av saltstraumen

  Hvordan er rødspette fiske i Bodø traktene? kunne vært interessant å prøve å få arten vis det er mulig.
 11. Hei blir tur nordover igjen til sommeren dvs saltstraumen , var der ifjord men da fikk jeg lånt båt kun en dag , brukte da tida mest irundt ljønesøya i skjerstadfjorden uten det helt store fisket selv om området så gromt ut , ihvertfall med tanke på kveite. Lurer på om noen kan si om det heller løner seg og satse på utsia av saltstraumen nermere bodø ? , er mest inntresert i kveite,steinbitt og storsei .
 12. svartfeskarn 2

  Savage gear counter braid hd8

  Hei , noen som har erfaring med dette snøret ? , har fylt opp to sneller (preywinder pld12) med dette i 0,32 , virker mye rundere en andre snører jeg har prøvd . Snøret tar ihvertfall mer plass på snella en for eks tilsvarende power pro deept hunter , mulig det er tykere en oppgit,snøret er også mye mykere en andre snører jeg har prøvd .
 13. svartfeskarn 2

  Sjøfiske fra land på Fosen

  Synd med stanga, prøvde du på plassen under brua? .
 14. svartfeskarn 2

  Sjøfiske fra land på Fosen

  http://kart.gulesider.no/m/9ePk8
 15. svartfeskarn 2

  Sjøfiske fra land på Fosen

  Hei begge plassene ligger på stokkøya, ta skjerviklykta først. Her tar du til høyre når du kommer over brua til stokkøya. Kjører et lite stykke på veien ut mot sundet. Skjerviklykta ligger på høyre side der. Fergeleiet finner du å om du svinger til høyre etter brua å til høyre å ned bakken der etter ca 50mtr. Hvis jeg får det til skal jeg legge ut kart av plassene