Jump to content
Fiskersiden

svartfeskarn 2

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

svartfeskarn 2 last won the day on June 21 2018

svartfeskarn 2 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About svartfeskarn 2

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror du blir fornøyd med powerjigern . Preystengene er stort sett utsolgt , har jig stick å lightjiger å spiraljiger i serien. Hadde powejiggern før i 30 -50 ibs , knall den å men noe stivere en jig sticken . Uanset bra saker
 2. Kan være helt enig i at det er irriterende cannonbang. Men for og live opp tråden lit , er det noen her inne som fisker i området. Vært artig og høre om noen fangster . Var som sakt et meget brukbart seifiske i år , gjikk glipp av beste tia for lange da jeg fikk ny båt seint i sesongen . Fikk ikke starta før i juni , noen langer kom det opp men ikke de store som man kan få på våren.
 3. Et lite tips til trådstarter kan være å teste fisk her appen
 4. Noe av moroa med havfiske er å studere kart og finne plasser selv . Når man da lykes er det noe lit ekstra . Men samtidig er det lov å spøre om tips og råd fra andre. De fleste skjønner at man ikke får oppgjit posisjon på en grom plass.
 5. Fikk mye sei i sommer , fisk på mellom 3-7kg. Fisket da nordvest for syntskjærlykta. Blir å teste prey lightjigger neste sommer på seien. Ellers får man mye lange med agnfisk på dypet .
 6. Prey jig stick up to 700g er nok midt i blinken . Bruker dene selv til langefiske og fiske der tunge lodd kreves
 7. Blei lightjigger spiral , arti stang å fiske med
 8. Står nå mellom Lawson powerflex up to 130g å Lawson north sea 8-20 ibs, letest å gøyest mulig .
 9. Hei , trenger lit tips til utstyr som det er morsomt å fiske sei med. Har hitil brukt prey jigstick 500 , det er knallstang men vill ha noe som er gøyere å kjøre fisk på å som tåler pilker opp til 400 gram. Sett lit på lawson offshore 12-30 ibs å lawson north sea i samme klasse . Også vurdert lightjigger men den ser ut til å være utsolgt de fleste plasser.
 10. Noen her med peiling på båt som kan antyde en pris for en 2012 mod Rana 540c med yamaha f60 2011 mod gått max 350 timer . Ekstra utstyr : Gaupen 2019 mod båthenger og Raymarine a70d plotter/ekkolodd
 11. Har vært en del ganger ved saltstraumen brygge . Har hatt brukbart fiske etter kveite der å de har solide Gemi båter. Ellers må jeg slå et slag for fosen halvøya . Har selv båt i området og fisker mye i området rundt linesøya og stokkøya. Til tider veldig bra fiske etter sei , innimellom ganske stor sei. Langefisket er også bra til tider. Ulempen er at det er veldig vær utsatt . Det er mine 2 tips til plasser.
 12. Blir vel å bruke den som den er foreløbig så skifter jeg bare toppring om jeg trenger. Seeberg bruker å ha god service så får vel høre med de
 13. Hei , kjøpte meg nylig en prey jig stick up to 500. Oppdaget når jeg spolte på multi at toppringen virket lit skeiv i forhold til resten av ringene . Det er ikke mye men ser at toppringen er litegran til høyre for de andre. Spørsmålet er om jeg bør få ordnet dette eller om jeg kan bruke den som den er ?
 14. Får vel legge til lit erfaringer etter jeg har brukt denne nå en stund. Syns den har fungert veldig bra etter at jeg fjernet den foreste trippel kroken. Det som overasket mest er at jeg fikk mye lange på riggen når jeg forsøkte kveita på lit dypere vann hjeme i trøndelag hvor kveita gjærne står lit dypere en i nord.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.