Jump to content
Fiskersiden

svartfeskarn 2

Members
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by svartfeskarn 2

 1. Sendte snella til seeberg , det er kulelager som må byttes ut mest sansynlig. Forøvrig bra service hos seeberg
 2. Har sendt snella til seeberg for en service. Det er sansynligvis et par kulelager som må skiftes ut.
 3. Har blit lit for mye stenger på meg etterhvært. Har gått mot lettere å lettere utstyr. Men favorittn nå er prey jig stick , så har jeg en lightjigger som jeg skal teste ut . Venter bare på lit varmere vær så en får klargjort båt for ny sesong.
 4. Tror du skal bli fornøyd med den
 5. Vært oppe med snella flere ganger nå. Håpte kanskje en manglende o ring var årsaken men desverre var det ikke det. Virker som det er settskruen det er noe tull med. Ingen som har vært borti noe lignende ?
 6. I den prisklassen så kan du se på Lawson offshore 15-40 ibs . Savage gear salt er også et alternativ.
 7. Hei har akkurat tatt service på en preywinder snelle. Slitter nå med å stille in spolen til fri igjen. Noen som har tips ?
 8. Tror du blir fornøyd med powerjigern . Preystengene er stort sett utsolgt , har jig stick å lightjiger å spiraljiger i serien. Hadde powejiggern før i 30 -50 ibs , knall den å men noe stivere en jig sticken . Uanset bra saker
 9. Kan være helt enig i at det er irriterende cannonbang. Men for og live opp tråden lit , er det noen her inne som fisker i området. Vært artig og høre om noen fangster . Var som sakt et meget brukbart seifiske i år , gjikk glipp av beste tia for lange da jeg fikk ny båt seint i sesongen . Fikk ikke starta før i juni , noen langer kom det opp men ikke de store som man kan få på våren.
 10. Et lite tips til trådstarter kan være å teste fisk her appen
 11. Noe av moroa med havfiske er å studere kart og finne plasser selv . Når man da lykes er det noe lit ekstra . Men samtidig er det lov å spøre om tips og råd fra andre. De fleste skjønner at man ikke får oppgjit posisjon på en grom plass.
 12. Fikk mye sei i sommer , fisk på mellom 3-7kg. Fisket da nordvest for syntskjærlykta. Blir å teste prey lightjigger neste sommer på seien. Ellers får man mye lange med agnfisk på dypet .
 13. Prey jig stick up to 700g er nok midt i blinken . Bruker dene selv til langefiske og fiske der tunge lodd kreves
 14. Blei lightjigger spiral , arti stang å fiske med
 15. Står nå mellom Lawson powerflex up to 130g å Lawson north sea 8-20 ibs, letest å gøyest mulig .
 16. Hei , trenger lit tips til utstyr som det er morsomt å fiske sei med. Har hitil brukt prey jigstick 500 , det er knallstang men vill ha noe som er gøyere å kjøre fisk på å som tåler pilker opp til 400 gram. Sett lit på lawson offshore 12-30 ibs å lawson north sea i samme klasse . Også vurdert lightjigger men den ser ut til å være utsolgt de fleste plasser.
 17. Noen her med peiling på båt som kan antyde en pris for en 2012 mod Rana 540c med yamaha f60 2011 mod gått max 350 timer . Ekstra utstyr : Gaupen 2019 mod båthenger og Raymarine a70d plotter/ekkolodd
 18. Har vært en del ganger ved saltstraumen brygge . Har hatt brukbart fiske etter kveite der å de har solide Gemi båter. Ellers må jeg slå et slag for fosen halvøya . Har selv båt i området og fisker mye i området rundt linesøya og stokkøya. Til tider veldig bra fiske etter sei , innimellom ganske stor sei. Langefisket er også bra til tider. Ulempen er at det er veldig vær utsatt . Det er mine 2 tips til plasser.
 19. Blir vel å bruke den som den er foreløbig så skifter jeg bare toppring om jeg trenger. Seeberg bruker å ha god service så får vel høre med de
 20. Hei , kjøpte meg nylig en prey jig stick up to 500. Oppdaget når jeg spolte på multi at toppringen virket lit skeiv i forhold til resten av ringene . Det er ikke mye men ser at toppringen er litegran til høyre for de andre. Spørsmålet er om jeg bør få ordnet dette eller om jeg kan bruke den som den er ?
 21. Får vel legge til lit erfaringer etter jeg har brukt denne nå en stund. Syns den har fungert veldig bra etter at jeg fjernet den foreste trippel kroken. Det som overasket mest er at jeg fikk mye lange på riggen når jeg forsøkte kveita på lit dypere vann hjeme i trøndelag hvor kveita gjærne står lit dypere en i nord.
 22. Lurer på hvilken av disse stengene som er best til agnfiske etter kveite , liker best å fiske med hel sild.
 23. Hadde første dag med kveitefiske i nord norge i går. Fikk testet riggen å fant ut at den foreste kroken var mer til prakk en nytte så den fjerna jeg. Blei 2 kveiter i går på riggen , ingen kjempekveiter . I dag må jeg gå over på jigg eller sei da sildelagret er tomt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.