Gå til innhold
Fiskersiden

svartfeskarn 2

Medlemmer
  • Innholdsteller

    59
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av svartfeskarn 2

  1. Sendte snella til seeberg , det er kulelager som må byttes ut mest sansynlig. Forøvrig bra service hos seeberg
  2. Har sendt snella til seeberg for en service. Det er sansynligvis et par kulelager som må skiftes ut.
  3. Har blit lit for mye stenger på meg etterhvært. Har gått mot lettere å lettere utstyr. Men favorittn nå er prey jig stick , så har jeg en lightjigger som jeg skal teste ut . Venter bare på lit varmere vær så en får klargjort båt for ny sesong.
  4. Tror du skal bli fornøyd med den
  5. Vært oppe med snella flere ganger nå. Håpte kanskje en manglende o ring var årsaken men desverre var det ikke det. Virker som det er settskruen det er noe tull med. Ingen som har vært borti noe lignende ?
  6. I den prisklassen så kan du se på Lawson offshore 15-40 ibs . Savage gear salt er også et alternativ.
  7. Hei har akkurat tatt service på en preywinder snelle. Slitter nå med å stille in spolen til fri igjen. Noen som har tips ?
  8. Tror du blir fornøyd med powerjigern . Preystengene er stort sett utsolgt , har jig stick å lightjiger å spiraljiger i serien. Hadde powejiggern før i 30 -50 ibs , knall den å men noe stivere en jig sticken . Uanset bra saker
  9. Kan være helt enig i at det er irriterende cannonbang. Men for og live opp tråden lit , er det noen her inne som fisker i området. Vært artig og høre om noen fangster . Var som sakt et meget brukbart seifiske i år , gjikk glipp av beste tia for lange da jeg fikk ny båt seint i sesongen . Fikk ikke starta før i juni , noen langer kom det opp men ikke de store som man kan få på våren.
  10. Et lite tips til trådstarter kan være å teste fisk her appen
  11. Noe av moroa med havfiske er å studere kart og finne plasser selv . Når man da lykes er det noe lit ekstra . Men samtidig er det lov å spøre om tips og råd fra andre. De fleste skjønner at man ikke får oppgjit posisjon på en grom plass.
  12. Fikk mye sei i sommer , fisk på mellom 3-7kg. Fisket da nordvest for syntskjærlykta. Blir å teste prey lightjigger neste sommer på seien. Ellers får man mye lange med agnfisk på dypet .
  13. Prey jig stick up to 700g er nok midt i blinken . Bruker dene selv til langefiske og fiske der tunge lodd kreves
  14. Blei lightjigger spiral , arti stang å fiske med
  15. Står nå mellom Lawson powerflex up to 130g å Lawson north sea 8-20 ibs, letest å gøyest mulig .
  16. Hei , trenger lit tips til utstyr som det er morsomt å fiske sei med. Har hitil brukt prey jigstick 500 , det er knallstang men vill ha noe som er gøyere å kjøre fisk på å som tåler pilker opp til 400 gram. Sett lit på lawson offshore 12-30 ibs å lawson north sea i samme klasse . Også vurdert lightjigger men den ser ut til å være utsolgt de fleste plasser.
  17. Hei , kjøpte meg nylig en prey jig stick up to 500. Oppdaget når jeg spolte på multi at toppringen virket lit skeiv i forhold til resten av ringene . Det er ikke mye men ser at toppringen er litegran til høyre for de andre. Spørsmålet er om jeg bør få ordnet dette eller om jeg kan bruke den som den er ?
  18. Hei lurer på om noen kan tipse meg om hvor jeg kan få kjøpt fersk eller frossen sild i Bodø ?
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.