Jump to content
Fiskersiden

Bjarne Heyerdahl Sætrang

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bjarne Heyerdahl Sætrang last won the day on May 7 2019

Bjarne Heyerdahl Sætrang had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Bjarne Heyerdahl Sætrang

 • Rank
  Nytt medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://bjarnesturblogg.blogspot.no/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Storelva og opp til Djupvatnet er et godt tips. Derfra kan man få fine turer i området. God og tydelig sti med mange klopper over myrer på vei opp til Djupvatnet. Jeg var der sist i 2015.
 2. Sjekk gjerne ut amerikanske FINS sine snører. Jeg er suverent fornøyd med FINS Sling Braid til sjøørretfisket mitt. FINS har også andre snører å velge blant, bl.a. Windtamer og 40G som jeg benytter meg av på mine fisketurer etter edelfisk. NB. Jeg er sponset med FINS-snører av Salar Sportsfiske. Så vet du det.
 3. Fjorda kan trolig tilby hva du ønsker har jeg hørt! Fjorda på wikipeda.
 4. Vet ikke, men trist når gode blogger forsvinner, også kommersielle, som den du nevner. Han kan sikkert svare på dette via Facebook der jeg ser han er aktiv.
 5. Det er finfin ørret i Litlsjøen, så gå ikke forbi uten å prøve der. Vassviktjønna sør for Roasten har både ørret og røye av fin kvalitet. Fin leirplass ved innoset i tjønna. Det er flere åpne buer nord for Røa. Fløterbua er nevnt ser jeg. Roastkoia er en gammelignende koie like nord for Nedre Roasten. Ligger noen hundre meter fra vannet. På Røvolfjellet er det ørret, røye og grov abbor å få. Du kan ta en titt på mine turer i området her.
 6. Jeg er ingen ekspert på dette, men forsøker hver høst å få røya på sluk. Jeg har lykkes noen ganger de siste årene. Kun én sist høst her i mitt distrikt. Jeg har lykkes fra slutten av september til november/desember. Det er moro når flere hanner følger etter sluken inn på helt grunt vann der jeg står, få cm under overflaten og napper i sluken. Jeg fisker i Nord-Rogaland og Sunnhordland. Oktoberrøye! Etter høstrøya
 7. Jeg tar trolig en tur på Hardangervidda i sommer også. Antar inngang fra Tinnhølen og en rundtur ned i området mellom Besso og Litlos. Inntil to uker på tur er tanken, sist i juli og starten på august. Før det blir det en måneds tid i Femundsmarka/Rogen-området.
 8. Straumane i Tysværvåg er jo en av go'plassene i ditt nærområde. Skjoldafjorden er også rik på sjøørret. Sjekk ut friluftsområdene rundt fjorden der. Be om å bli medlem i gruppa Rykk & Napp Haugalandet på Facebook. Der er det også tips å hente lokalt.
 9. Her på mine kanter av landet, Hordaland/Rogaland, kan fiskeslagene fiskes så og si hele året. Denne sesongen tok jeg de første brunørretene i februar og jeg jakter fremdeles brunørreten fram mot jul er det mildt vær (som det ofte er her på Haugalandet). http://bjarnesturblogg.blogspot.no/2017/02/jeg-matte-jo-prve.html http://bjarnesturblogg.blogspot.no/2015/12/desemberrret-i-sveioheia.html Røya prøver jeg litt utover fra nå av (oktober-desember) her hos meg. http://bjarnesturblogg.blogspot.no/2015/10/etter-hstrya.html
 10. En masse forstyrrende reklame på siden her gjør at jeg mer og mer styrer unna, og ellers liten aktivitet av ihuga sportsfiskere. Kanskje bør man lære av andre fora som overlever bedre?
 11. Jeg fikk Salar Sportsfiske til å ringe Guidline ang. denne sluken. Da ble det fortalt at den ikke lenger ble produsert. Dette var for et par år siden. PS. Det ligger en i lyngen langs stien mellom Ulevå og Mannevasstjønn på Haukeli. Du kan få den hvis du finner den.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.