Jump to content
Fiskersiden

Crabfist85

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Crabfist85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Takk for god tilbakemelding! Virker som et veldig spennende område med både små og store vann. Skal ta en tur i august, men først en tur til Hardangervidda. Går for gull! God fiskesommer!
 2. Ja, det vil jeg også tro med tanke på hvordan det er nå og prognosene fremover. Sånn jeg ser det nå er det verdt å ta en sjanse på å kjøre innover innerdalsveien, og heller gå opp kviknebronaveien der veiene møtes. Har ikke prøvd den ruten tidligere, men får håpe det ikke er stengt bom eller noe lignende. Igjen, takk for gode innspill!
 3. Var lite info å hente ang når fjellveiene kan være klare, men forhåpentligvis har de satt seg om en uke eller to. Usikker på om Sverjesjøveien, Nappsjøveien og Innerdalsveien er kjørbare. Noen erfaringer?
 4. Viser seg at alle fjellveiene på Kvikne er stengt inntil videre.
 5. Hei. Er det noen som vet om Kviknebronaveien har åpnet for bil? Mvh Stephan Dundas
 6. Heisann. Meg og samboeren har tenkt oss tilbake til flotte Kviknebrona om ca. 2 uker, og lurer på om det er noen her som vet hvordan det er i forhold til isfrie vann per dags dato? På forhånd takk. Mvh Stephan Dundas
 7. Hei! Tenkte å ta en tur i Brungmarka med teltet i nær fremtid, og lurer på om det er noen som har gode tips til fiskevann i området? Så spørs det jo selvfølgelig om vannene er isfrie innen et par uker. Send gjerne PM om du ikke vil dele med offentligheten Mvh Stephan
 8. Fant heldigvis mark til slutt. Ble 2 fine ørret på 4 hekto og en på 7 hekto I dag var fisket verre i et nytt vann, men klarte etter 7 timer å få opp 4 ørret, der kun én av de var over 3 hekto.
 9. Hei. Er det noen som har isfisket i det siste og vet tykkelsen på isen i bymarka i Trondheim?
 10. Hei. Noen som vet hvem som selger meitemark og maggot i Trondheim?
 11. Supert, da blir det Heinola.
 12. Hei. Er det noen som har tips når det kommer til isbor, noen bestemte merker osv. Tenker en som er lett i bruk, med gode blad og helst ikke over 1000,-.
 13. Absolutt. Skal teste vannet igjen om en ukes tid. Ellers var jeg i Kvikne forrige helg og fisket ørret, noe som anbefales på det sterkeste! Dro opp ved Forollhogna og fisket meg frem i flere forskjellige småvann. Veldig fin kondisjon på fisken, knallrød i kjøttet og et helt eventyrlig område å campe i. Blåste opp kraftig utover kvelden, men med et tungt blylodd og bunnmeite med mark ble det suksess.
 14. Hei. Tenkte vi skulle ta oss en telttur til Kvikneområdet/Forollhogna neste helg, og lurer på om noen har tips til gode ørretvann. Har sett på Lille og Stor Sverjesjøen, Forollsjøen, Nedre og Øvre Langvatnet. Har lest at Forollsjøen huser stor ørret, men finner ikke info når det gjelder de andre vannene. Setter stor pris på gode tips
 15. Hei. Er det noen som har noe forhold til ørretfiske i Langtjønna? Jeg ser på TOFAs hjemmesider at det ble gjort et brukbart prøvefiske i 2009, men finner lite info om hvordan det ligger an med bestand per i dag. Tenkte ta med teltet til helga og prøve et nytt vann, og syns det virker som et spennende valg. Kom gjerne med tips!:)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.