Crabfist85

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Crabfist85

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heisann. Meg og samboeren har tenkt oss tilbake til flotte Kviknebrona om ca. 2 uker, og lurer på om det er noen her som vet hvordan det er i forhold til isfrie vann per dags dato? På forhånd takk. Mvh Stephan Dundas
 2. Hei! Tenkte å ta en tur i Brungmarka med teltet i nær fremtid, og lurer på om det er noen som har gode tips til fiskevann i området? Så spørs det jo selvfølgelig om vannene er isfrie innen et par uker. Send gjerne PM om du ikke vil dele med offentligheten Mvh Stephan
 3. Fant heldigvis mark til slutt. Ble 2 fine ørret på 4 hekto og en på 7 hekto I dag var fisket verre i et nytt vann, men klarte etter 7 timer å få opp 4 ørret, der kun én av de var over 3 hekto.
 4. Hei. Er det noen som har isfisket i det siste og vet tykkelsen på isen i bymarka i Trondheim?
 5. Hei. Noen som vet hvem som selger meitemark og maggot i Trondheim?
 6. Supert, da blir det Heinola.
 7. Hei. Er det noen som har tips når det kommer til isbor, noen bestemte merker osv. Tenker en som er lett i bruk, med gode blad og helst ikke over 1000,-.
 8. Absolutt. Skal teste vannet igjen om en ukes tid. Ellers var jeg i Kvikne forrige helg og fisket ørret, noe som anbefales på det sterkeste! Dro opp ved Forollhogna og fisket meg frem i flere forskjellige småvann. Veldig fin kondisjon på fisken, knallrød i kjøttet og et helt eventyrlig område å campe i. Blåste opp kraftig utover kvelden, men med et tungt blylodd og bunnmeite med mark ble det suksess.
 9. Send gjerne en PM om du har noen tips å dele
 10. Takk for respons, det høres veldig bra ut! Da satser jeg på en knallfin tur helgen! Forhåpentligvis treffer jeg på storørreten.
 11. Hei. Tenkte vi skulle ta oss en telttur til Kvikneområdet/Forollhogna neste helg, og lurer på om noen har tips til gode ørretvann. Har sett på Lille og Stor Sverjesjøen, Forollsjøen, Nedre og Øvre Langvatnet. Har lest at Forollsjøen huser stor ørret, men finner ikke info når det gjelder de andre vannene. Setter stor pris på gode tips
 12. Det ble dårlig med fangst i Vasseltjønna i går. Hadde på et par småtasser som glapp av like fort. Ingen aktivitet i vannet ellers, tror varmen er en avgjørende faktor for dårlig fiske. Spørs om jeg skal få til en tur til Langtjønna neste gang!
 13. Såpass! Kjedelig å ikke dra den i land - jeg føler med deg. Var nylig i Bogn i Steinkjer, der ble det en del fine ørret (flesteparten rundt 350-500 gram), men veldig tynne. Den største fikk jeg i et vann i nærheten av Bangsjøen og veide 670 gram (sesongens største). Trosser varmen i morgen og prøver et nytt og ukjent vann for min del, Vasseltjønna. Krysser fingrene for storfisk!
 14. Takk for veldig gode tips! Ser ut til å være bra k-faktor på eksemplarene der ja. Kilosfisk den øverste? Var i kontakt med TOFA som nevnte at populasjonen er liten, men med storvokst ørret. Gytinga har vært dårlig med tanke på lav vannførsel i bekkene, som da fører til store individer. Nå kribler det i fingrene etter å få tatt en tur opp og fange fin fisk!
 15. Såpass. Det høres veldig lovende ut, spesielt ettersom de siste turene har resultert i kun småfisk (100-200 g) Hadde vært utrolig deilig å landa litt større eksemplarer. Skal absolutt vurdere en tur i løpet av uka for å se hvordan aktiviteten i vannet er. Takk for tipset, og holder deg oppdatert!:)