Gå til innhold
Fiskersiden

klimekkk

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Bosted
    Sandnes
  • Interesser
    Havfiske, UV-jakt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

klimekkk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

3

Mottatte likerpoeng

  1. Hei, er det sjanse å få sild i Rogaland? Jeg fisker i flere år rundt Rennesøy men aldri får sild. Hvis jeg finer noe stim så det er kun små sei. Fisker med stang og små sabiki. Trenger tips! (er ikke interessert i garn fiske).
  2. Har 2 forskjellige tykkelser fra Simpleyi. Bruker de ganske mye i 2-3 sesonger nå og fortsatt ser ut som ny. Anbefaler. https://www.aliexpress.com/item/1005002953880648.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.20.2c6b7c2caoEHWl
  3. Det som du beskriver opplever jeg ofte men vanligvis kompass kalibrering hjelper med dette (ikke alltid). For meg det virker ut som kalibrering må utføres nesten hver gang etter motoren er frakoblet for mer en 2 uker.
  4. Viktig er å velge langt nok skaft! Jeg har den lengste (72") og av og til proppelen spinner i lufta når båten håper på bølger. Ved stille vann er den ca. 40cm under overflaten. BTW - Xi5-105SW har ikke fotpedal som standard men fjernkontroll.
  5. Det samme skjer med min Xi5 36V. Noen ganger det hjalp med å kalibrere på nytt andre ganger måte bare bytte fiskeplass da strøm/vind kombinasjon gjorde at etterhvert motoren ble bare dum og vridde seg rund flere ganger. Dette er dårlig programmert synes jeg. Motoren burde kjenne at den har rotert mer en 360deg i en retning og at den må vri tilbake... Genialt ideen med en sånn GPS styrt anker men den har flere barndom sykdommer. Minnkota har også de, så enten må man akseptere de eller vente på noe nytt. Merkelig at det ikke kom noe fra China ennå (Xiaomi etc.). Men, selv om den fungerer ikke ideelt er jeg er super fornøyd med den! Dypt vann fiske er bare lek nå.
  6. Hei, Jeg fisker ikke krabber med teiner selv men plukker dem mens jeg fridykker. Mest treffer jeg på sand, grov sand og skjell bunn. De finnes også på hardbunn og i mellom tare men betydelig mindre mengder. Sånn det er iallefall rund Ryfylke hvor jeg pleier å dykke oftest.
  7. Hei, Har lyst til å oppgradere ekkolodd fra HDS 5 gen2 (med Airmar TM260) til HDS Live, men er usikker om jeg vil betale ekstra 6,5k for 9". Kanskje 7" er stor nok til min bruk? Ja, det er subjektiv men kanskje det er bedre ide å kjøpe 7" og bruke tablet som mirror screen. Har en 10.1" Galaxy Tab liggende og den har langt bedre oppløsning enn HDS Live, både 7 og 9. Vil den vise mer detaljer enn HDSen eller blir det eksakt same bilde, bare skalert op? Jeg har en pilothouse type båt så ekkolodd betjening uten å måtte gå inn i kabinen blir også fordelen med å bruke tablet. Liker best dypt vann fiske, men av og til fisker jeg også på 20-50m dypde. TM260 egner seg ikke best til det og derfor skal ha 3in1 i tillegg til den. Hvis jeg bruker mindre penger på selve ekkoloddet (7" istedet for 9"), så det blir mer aktuelt med å oppgradere TM260 til TM265LH - utgjør det stor forskjell? Innspill?
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.