Jump to content
Fiskersiden

Aane

Members
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Aane last won the day on June 11 2021

Aane had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

22

Reputation

 1. Aane

  Kystmeite Salhus

  Tusen takk! Var nett å henta den
 2. Aane

  Kystmeite Salhus

  Supert! Tusen takkTakk for tipset om pullyen. Var innom der igjen for for ei veke sidan. Blei ingenting, men brukte berre reke på denne turen òg så kanskje det burde fortelle meg noko. Men fekk iallfall selskap på
 3. Aane

  Kystmeite Salhus

  Hei hei! Ja, eg har fått testa ut kaien, ikkje den andre staden. Har overraskande nok ikkje mista noko takkel der enno. Vore ein tre-fire turar tenkjer eg. Litt hai og ei to-kilos lange er det eg har å vise til. ja, eg fann aldri igjen den regnjakka, så det er der den var!
 4. Hei hei. Eg har tenkt å prøve ut Salhus. På jakt etter fin lange/brosme og verken Steinestø eller Breistein fungert så langt. Fått mykje hai og ei hyse, men ikkje lange/brosme. Hadde eigentleg prøvd å fiske på stad 2 på biletet mitt, men det virka som alle snakker om den gamle fergekaien. Er det botnen som er betre der? Botnen er òg grunnen til at eg ikkje har prøvd Salhus enno, ettersom eg har høyrd den eter takkel (sjølv om det er noko betre om ein sikter på brua). Er det nokre triks til å fiske på denne plassen?
 5. Åttande tur Denne morgonen starta me på Ormhilleren. Vinden tok i, men det var ikkje noko regn så det var leveleg. Fekk noko pir og ein liten lyr på aktivt fiske, men agnet låg for det meste stille på botnen. Etterkvart som vinden tærte på motivasjonen så flytta me oss mot Algerøyna. Fann mange spor på at dette var ein populær plass for meitefiskerar, men diverre hadde me sløst ein del tid på køyring så det blei berre ein liten time her. På den timen var det mykje bevegelse i stanga mi, men diverre var nok syndarane for små til å bite over. Men fekk litt nytt agn, hadde ein havørn som kom for å helsa på, og har testa ein ny plass
 6. Tusen takk for godt og utfyllande svar! Eg tenkjer at det vil vere greit å det med seg på turen. Så kan eg heller bruke det for å auke trua litt om det går tregt.
 7. Eg har eigentleg tenkt å ta turen til Ormhilleren med ein kompis på fredag, men eg ser at det skal blåse ganske sterkt frå sør så vil gjerne ha ein annan plass i bakhand om det blir for surt. Om nokon veit om ein gøy plass som kan funke greit når det bles frå syd så sett pris på tips. Har kikka litt på sjøkart, men finner ikkje noko særleg informasjon om type botn.
 8. Har ei utruleg grei kone, og ei dotter som sover relativt godt! Prøver å behandle fisken så fint som mogleg. Men skal prøve å finne ein betre plass å plassere fisken, eller kanskje ta med meg noko.
 9. Sjuande tur Me prøvde oss på Breistein igjen i kveld. Blei to hågjel denne gongen. Var og ein og annan bortpå åtet. Ikkje noko anna denne gongen. Var der i ein tre timar. Håper å få til ein tur seinare i veka, men då blir det nok på Ormhilleren
 10. Sjå der ja Eit forhistorisk monster:)
 11. Eg trur eg alltid vil ta turen ut å fiske om moglegheita er der, flo eller fjære, men er generelt nyfiken på det meste.
 12. Eg er veldig fan av tankegangen om å halde det enkelt, når det kommer til alle aspekter av livet Kjem nok til å teste det ut, berre fordi eg er nyfiken, men det blir i tillegg til naturleg agn. Tenkte å prøve attraqua spice torsk om eg finn det ettersom eg er keen på torskefisker.
 13. Kva meiner du med ekte greier? Eg tenkjer å bruke det i tillegg til naturleg agn.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.