Jump to content
Fiskersiden

Aane

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Aane last won the day on November 7 2020

Aane had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About Aane

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Åttande tur Denne morgonen starta me på Ormhilleren. Vinden tok i, men det var ikkje noko regn så det var leveleg. Fekk noko pir og ein liten lyr på aktivt fiske, men agnet låg for det meste stille på botnen. Etterkvart som vinden tærte på motivasjonen så flytta me oss mot Algerøyna. Fann mange spor på at dette var ein populær plass for meitefiskerar, men diverre hadde me sløst ein del tid på køyring så det blei berre ein liten time her. På den timen var det mykje bevegelse i stanga mi, men diverre var nok syndarane for små til å bite over. Men fekk litt nytt agn, hadde ein havørn so
 2. Tusen takk for godt og utfyllande svar! Eg tenkjer at det vil vere greit å det med seg på turen. Så kan eg heller bruke det for å auke trua litt om det går tregt.
 3. Eg har eigentleg tenkt å ta turen til Ormhilleren med ein kompis på fredag, men eg ser at det skal blåse ganske sterkt frå sør så vil gjerne ha ein annan plass i bakhand om det blir for surt. Om nokon veit om ein gøy plass som kan funke greit når det bles frå syd så sett pris på tips. Har kikka litt på sjøkart, men finner ikkje noko særleg informasjon om type botn.
 4. Har ei utruleg grei kone, og ei dotter som sover relativt godt! Prøver å behandle fisken så fint som mogleg. Men skal prøve å finne ein betre plass å plassere fisken, eller kanskje ta med meg noko.
 5. Sjuande tur Me prøvde oss på Breistein igjen i kveld. Blei to hågjel denne gongen. Var og ein og annan bortpå åtet. Ikkje noko anna denne gongen. Var der i ein tre timar. Håper å få til ein tur seinare i veka, men då blir det nok på Ormhilleren
 6. Sjå der ja Eit forhistorisk monster:)
 7. Eg trur eg alltid vil ta turen ut å fiske om moglegheita er der, flo eller fjære, men er generelt nyfiken på det meste.
 8. Eg er veldig fan av tankegangen om å halde det enkelt, når det kommer til alle aspekter av livet Kjem nok til å teste det ut, berre fordi eg er nyfiken, men det blir i tillegg til naturleg agn. Tenkte å prøve attraqua spice torsk om eg finn det ettersom eg er keen på torskefisker.
 9. Kva meiner du med ekte greier? Eg tenkjer å bruke det i tillegg til naturleg agn.
 10. Hoi! Satt her heime og kom på at den litla jenta mi hadde ei flaske tran me hadde gitt opp. Vurderte først å teste det ut direkte på agnet på neste tur, men så tenkte eg at å fryse ned terninger av det (fast i ein stor svivel eller noko) kanskje kunne ha noko for seg Etterkvart så innsåg eg at det var nok andre som hadde tenkt på dette før meg, og det jekka meg ned nok til å søke litt på forumet. Attraqua var det er fann mest om. Er dette noko ein får kjøpt over disk (Campelen?), eller må ein på verdsveven? Og funkar det?
 11. Oi! Sjå det! Mykje fin fisk Ein blir med ein gong meir gira når ein ser kva som finnes der ute. Ein fin lysing hadde absolutt vore kult, og sjølvsagt òg havmus.
 12. Kjekt å høyra. Verkar som sida ikkje lenger så stor som den har vore før ifølge det folk seier, men eg synes iallfall det er mange hyggelige og lærerike kommentarar her inne!
 13. Sjette tur Køyrde tilbake til Tellevikabukta i dag. Hadde med meg ein kompis denne gongen, så det var tre stenger agna med makrell denne kvelden. Var ganske stille, men det var nokre forsiktige napp som endte med ein hågjel, som var veldig kjekt Utanom dette var det dødt. Eller kompisen min tømde bukta for sjøpung. Me var vel på plassen i omkring 2-3 timar før me køyrde heimat. Har jo vore lågvatn desse siste gongene eg har vore ute, veit ikkje om det kan forklare at makrellen får ligge i fred. Har ikkje heilt kontroll på tidevatn og fisk. Kva type stadar kan det vere lurt
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.