Taakeferd

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Taakeferd last won the day on June 10

Taakeferd had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Taakeferd

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

344 profile views
 1. Nå er både ss75h svingeren og nytt ekkolodd bestilt eg blir helt vill når jeg leser det du skriver Daggad, for det er lange jeg pleier å fiske etter. Tusen takk for hjelpa jeg har fått
 2. Målte skrogvinkelen idag, den er ca 13 grader på babord side og ca 18 grader på styrbord side. Det er to store dieseltanker på babord side i båten så den ligger alltid skjevt, skrogvinkelen blir vel rundt 15,5 grader om båten hadde ligget rett. Blir vel svinger med 20 grader tilt som blir mest riktig da?
 3. Nettopp bestilt lowrance elite 9 Ti nå Og Så har jeg tenkt å kjøpe denne, det må jo bli hakket bedre enn p79 jeg bruker nå https://www.ebay.com/itm/Simrad-SS75H-20-DEG-130-210KHZ-9-PIN-Thru-Hull-/302551795989?_trksid=p2349526.m4383.l4275.c1#shpCntId
 4. Var ikke klar over at den var så utdatert, da kjøper jeg heller elite 7 Ti og bestiller den samme giveren som Daggad bestilte på eBay. Er det noe med kontaktene jeg må være obs på når jeg bestiller giveren?
 5. Jeg har ikke bruk for å koble til så mye ekstrautstyr, kansje en motorguide det er eit tilbud på Lowrance HDS7 Touch, gen2.til 8625,- Det må vel være eit godt kjøp?
 6. Kaster jo ikke 311 kg med mat om fisken var i livet. Da kunne dei sluppet den, men det står det ikke noe om i artikkelen
 7. Hei igjen. Kjøpte det lowrance ekkoloddet i fjor, med hekksvinger. Nå har eg kjøpt større båt, en NB 800 og vil gjerne bruke loddet i nye båten. Vil kjøpe en god 50/200Hz svinger så lurer eg på om eg kan kjøpe en gjennomgående svinger og lime innvendig i båten? Sikkert null stress å borre hull i båten men er ikke så gira på det. Går det an å bruke en gjennomgående svinger til å lime innvendig..?
 8. Litt vanntett er bra nok til meg Takk for hjelpa. Og takk for tipset om å skru av strømmen ekkoloddet virker perfekt også
 9. Monterte lowrance hook ekkoloddet mitt idag i ein open skjærgårdsjeep. Kan noen si meg om det er vanntett eller hvertfall sånn litt vanntett ? Redd det skal bli øydelagt av regn.
 10. Det forklarer hvorfor den var så vanskelig å finne men da blir det lowrance ekkolodd med kart. Takk for hjelpen
 11. Okey det vil eg jo ikke Leste en test du skrev om lowrance elite, så ser på denne nå http://www.okmarine.no/kartplotter---ekkolodd/lr-elite-5-hdi-5-combi-mhybrid-hekksvinger. Det er vel en slik Cannonbang anbefalte også bare at denne er med kart.
 12. Takk for tålmodigheten Erik, var mye å sette seg inn i. Vet ikke hva NMEA 2000 er engang, men la oss si at eg kjøper go7 likevel http://www.seatronic.no/kartplotter-kombi-ekkolodd-c-235_269/simrad-go7-xse-7-kartplotter-p-5781. Dette loddet! Det er jo med svinger, men er kartebrikke med i prisen eller må eg kjøpe det utenom?