Taakeferd

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Taakeferd last won the day on June 10

Taakeferd had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Taakeferd

  • Rank
    Nytt medlem

Recent Profile Visitors

433 profile views
  1. Kan jeg koble fra svinger og ta med ekkolodd hjem og oppdatere det? Siden jeg trenger Internett
  2. Hei igjen. kom ikke helt i mål med ekkoloddet og svingeren min så tenkte jeg ville høre her inne engang til ( trodde det var i orden). Kjøpte som sagt en airmar ss75h og lowrance elite ti. Har brukt det nå i eit halvt år og er egentlig veldig fornøyd. Problemet er at jeg ikke får brukt chirp funksjonen. Kan sette min egen frekvens så mye jeg vil men altså ikke chirp, da får jeg melding om at structurescan er aktivert, selv om den ikke er aktivert. Har prøvd å koble direkte til eit annet batteri også uten bedring. Xid fungerer. Har forresten ikke prøvd å oppdatere ekkoloddet ennå. Var eit annet medlem på fiskersiden med en tm 150 giver med samme problem, men hørte ikke hvordan det gikk der. Noen som kan hjelpe med tips om hva problemet er?
  3. Hvordan gikk dette? Ble det noe bedring med eit annet ekkolodd?
  4. Du kan jo prøve og deaktivere StructureScan i Interface-menyen som Eric sier og sjå om det hjelper
  5. XID'en finner giveren min, men den strukturescan alarmen får jeg også når eg prøver å sette på chirp
  6. I menyen kan du klikke inn på 'innstallasjon. Der ser du om XID gjenkjennr giveren din. Jeg har samme ekkolodd og samme problem som deg
  7. Ja elite Ti 2 for å være helt nøyaktig. Ja giveren er ss75h. Men da har jeg overvurdert chirp mulighetene litt, og ekkolodd og giver fungere da slik det skal såg mye fisk, og syntes plasseringa av giveren ble skikkelig bra
  8. Daggad: takk for tips, det kal prøves ut Erik: det med software oppdatering vet jeg ikke. Kan godt hende den ikke er oppdatert
  9. Om XID'en sin funksjon er å kjenne igjen giveren så fungerer den. Har ikke hatt tid å prøve ekkolodddet så mye ennå men sist jeg var ute så fikk jeg varsel om at strukture scan var aktivert å kunne derfor ikke bruke chirp. Men på det ene bilete jeg postet så står den på high chirp likevel. Low chirp er ikke på lista. Mye å sette seg inn i, men skal bli kjekt å prøve mer Jeg trodde også det var sidescan på denne giveren? Der er det hvertfall helt svart
  10. Det blir chirp når jeg har valgt 'tilpasset' i menyen. Men får ikke valgt frekvens sjølv. Det var jo litt rart. Her er to bilder med fisk på
  11. God kveld. Er ute og tester loddet nå. Tror jeg har samme problem som Daggad. Får kun brukt 200 hz og får varsel om at structure scan er akrivert. Har prøvd og deaktivere structure scan uten at det hjalp. Har vel eit strøm problem jeg og da
  12. Takk for svar Erik. Den gamle svingeren er plasseret på en så trang plass, at den nye ville ikke passet der. Dessuten er den plastret fast noe vanvittig godt.. Men har nå montert giveren, så nå gjenstår det å bunnsmøre så blir det testing i morgen
  13. Har eit spørsmål ang. monteringen av svingeren. Det står nemlig en svinger fra før av, der jeg hadde tenkt å montere den nye. Så nå har jeg tenkt å montere den nye litt foran den gamle for å unngå turbolens fra gamle. Da blir den montert ca midt på Båten. Det er en halvplaner med innenbords motor. Kan svingeren bli skadet om baugen skulle lette seg så mye at svingeren ikke er i sjøen når jeg kjører på fullt?
  14. Nå er både ss75h svingeren og nytt ekkolodd bestilt eg blir helt vill når jeg leser det du skriver Daggad, for det er lange jeg pleier å fiske etter. Tusen takk for hjelpa jeg har fått