Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Fauxdinand

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Fauxdinand

 • Rang
  Nytt medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

36 profilvisninger
 1. Duppfiske med lighstick er ufattelig gøy. AnglingDirect har flere varianter til lettere duppfiske om det skulle være aktuelt. Handler mest dupputstyr fra England. Dro med en ikke-fisker-kompis på øl og dupp etter sørv. Han ble superglad av å få " så masse stor fisk". Avkrokningsmatte var selvsagt med.
 2. Fauxdinand

  Hvordan holde mark "sprek" lengre?

  Marken min har stort sett overlevd verste hetebølgen. Jeg har ikke tilgang til " varmt" kjøleskap eller kjeller. Kun et hjørne av soverommet med litt kaldere gulv enn ellers. Hatt dem i en 8-9 liters, glasert krukke/ verandapotte ( noe fra plantasjen) - med lecakuler i bunnen, godt med fuktig jord toppet med halvråttent bladverk og med fiberduk som lokk for å dempe fordampning. Needless to say: plukker ut den marken jeg trenger før fisketur til en markboks.
 3. Fauxdinand

  Gjersjøen i Oppegård kommune.

  2. Nei, det går ikke lake i Gjersjøen, dessverre. Det var ørret der frem til ca 1950-tallet. Den har bukket under. Oppegård kommune vil ikke sette ut ørret på ny " for ikke å tilrettelegge for sportsfiske".