Fauxdinand

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Fauxdinand

 • Rang
  Nytt medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

146 profilvisninger
 1. Fauxdinand

  Isstav eller frekvent prøveboring?

  Jeg skaffa meg pulk etter en stund som isfisker. Enkle årsaken at jeg var lei av å børste av snø, dunke av is på alt av utstyr og pakke sekken på nytt når jeg skulle bytte fiskeplass. I tillegg blir sekk på ryggen mens jeg har på isfiskedressen min j*vlig varmt etter noen meter. Kjøpte den oransje paris-pulken og er innmari fornøyd. Den er lett og praktisk. Har den festet utenpå sekken ved gåing eller sykling ut at jeg merker spesielt mye til den ekstra vekten. Så er det bare å ta av seg sekken med pulksiden ned, feste stroppene i magebeltet og tusle innover. Beina pleier å være litt slitne etter sykling i variende snø og trafikksørpe, så er helt himmel med null vekt på ryggen når det skal traskes innover isen. Så rekker ryggen å tørke litt før man skifter til flytedressen.
 2. https://www.rapaxflyfishing.com/blogs/fly-fishing-how-to/86016132-how-to-set-up-a-pike-fly-fishing-leader-with-a-wire-tippet
 3. Duppfiske med lighstick er ufattelig gøy. AnglingDirect har flere varianter til lettere duppfiske om det skulle være aktuelt. Handler mest dupputstyr fra England. Dro med en ikke-fisker-kompis på øl og dupp etter sørv. Han ble superglad av å få " så masse stor fisk". Avkrokningsmatte var selvsagt med.
 4. Fauxdinand

  Hvordan holde mark "sprek" lengre?

  Marken min har stort sett overlevd verste hetebølgen. Jeg har ikke tilgang til " varmt" kjøleskap eller kjeller. Kun et hjørne av soverommet med litt kaldere gulv enn ellers. Hatt dem i en 8-9 liters, glasert krukke/ verandapotte ( noe fra plantasjen) - med lecakuler i bunnen, godt med fuktig jord toppet med halvråttent bladverk og med fiberduk som lokk for å dempe fordampning. Needless to say: plukker ut den marken jeg trenger før fisketur til en markboks.
 5. Fauxdinand

  Gjersjøen i Oppegård kommune.

  2. Nei, det går ikke lake i Gjersjøen, dessverre. Det var ørret der frem til ca 1950-tallet. Den har bukket under. Oppegård kommune vil ikke sette ut ørret på ny " for ikke å tilrettelegge for sportsfiske".