Jump to content
Fiskersiden

Syvtor

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Syvtor

 • Birthday 07/10/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Harstad
 • Interesser
  Fiske, bilpleie og litt skole...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Syvtor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

 1. Hei! Ja, det hadde kanskje vært essensielt av meg å opplyse om hva det er snakk om! Sorry for det! Jeg har to ganske ok sneller. Den første er en Penn Spinfisher 8500 og en Shimano Socorro 8000SW. Planen er å ha noe som samboeren og venner kan låne når vi er ute å fisker, da multisnelle ofte kan bli vanskelig for nybegynnere! Det du nevner om stenger, det behovet dekker jeg med "slukdengeutstyret" mitt! hehe Prey har jo feks denne stangen; https://www.skittfiske.no/prey/169731/preylight-jigger-6-5-jig-cast-260g-150g-haspel--2-delt Jeg er ute etter stenger i den klassen!
 2. Heisann! Har et par store haspelsneller som skulle hatt seg en stang å bli satt på... Noen som har meninger om stenger som kan passe til lett/medium havfiske med haspelsnelle? Jeg trenger ikke råd om Prey sine stenger, de har jeg allerede!
 3. Grattis! Visste den kom til å sitte etterhvert!
 4. Og det valget er kanskje det beste du kan lande på! Skitt fiske!
 5. Pappa har brukt denne en del; https://www.skittfiske.no/shimano/170460/shimano-torium-30-a-hg med god margin! Det er en helt enkel snelle med høy utveksling gode erfaringer fra vår side vertfall! Selv velger jeg 2-girs snelle, om du for eksempel har pilk og 2-3 gummimakker, kan det være ok å ha noe å gire ned når du har 3-4x 10kg`s torsk på!
 6. Hei @fishandtips, har du fått laget flere søkker? snart klar til meiting igjen!
 7. Var på havet i dag og fiska torsk! denne i enden https://www.skittfiske.no/solvkroken/123122/sølvkroken-stingsilda-pilk-holo-bsy-400g og to gummimakker over, slæææger! fikk bra med torsk!
 8. Fort gjort å blande de ja! jeg trodde også det het piggskate... hehe
 9. Grattis! Ser ut som piggrokke ja!
 10. Fisketur 12.10.2018 Ingen bilder og ingen fisk på surfstanga! Kun en stakkars torsk som veit på kastestanga, men den fikk livet i behold å svømme videre Blir fisking imorgen igjen på en ny og spennende plass der folk har tatt kveite før!
 11. 30.09.2018 - Da ble det dags for en ny fisketur, etter en tørketid fra fiske grunnet dårlig vær...! En god del tid bare for å få tak i agn til meg selv, da jeg selvsagt glemte å ta opp agn fra fryseren.. Med litt flaks (vil jeg tørre å påstå) satt det en makrell på kroken, å den ble huka på fort som fy for å få mest mulig ut av fisketiden. makrellen var ikke av den største, så fangsten kunne nok bli liten, og det gjorde ingenting Dette lå ute i vannet i godt over 1 time med ingen indikasjon på napp. Satt meg i bilen for å få igjen varmen etter å ha stått ute en god stund i en sur vind (dog helt normalt på denne kanten av landet) Satt i bilen å snakka i telefon med fosilene hjemme på vestlandet da det endelig smalt fra surfstanga. Det var ei Harstadkveite som ville smake på agnet mitt Kveite var under minstemål, og fikk selvsagt leve videre! (jeg er veldig for å overholde minstemålreglene når jeg fisker!) Det blir mer kveitefisking fremover Følg med!
 12. @abbor har nok rett her! er vell uoffisielt de to beste merkene.
 13. Bare for å ikke ødelegge hele tråden min med makrell-snakk, så kan jeg skrive litt om dagens fisketur! Heiv ut surfstanga med en heil sei på slep, dette resulterte i null napp eller fisk iløpet av en 2-timers periode! Blir mer fisking nå fremover, forhåpentligvis med makrell til agn
 14. @Rubjo din tullkuk! Du må ivertfall hente agn til oss begge! Jeg henter også hjerne agn @Tailgunner
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.