Jump to content
Fiskersiden

Syvtor

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Syvtor

 1. Hei! Ja, det hadde kanskje vært essensielt av meg å opplyse om hva det er snakk om! Sorry for det! Jeg har to ganske ok sneller. Den første er en Penn Spinfisher 8500 og en Shimano Socorro 8000SW. Planen er å ha noe som samboeren og venner kan låne når vi er ute å fisker, da multisnelle ofte kan bli vanskelig for nybegynnere! Det du nevner om stenger, det behovet dekker jeg med "slukdengeutstyret" mitt! hehe Prey har jo feks denne stangen; https://www.skittfiske.no/prey/169731/preylight-jigger-6-5-jig-cast-260g-150g-haspel--2-delt Jeg er ute etter stenger i den klassen!
 2. Heisann! Har et par store haspelsneller som skulle hatt seg en stang å bli satt på... Noen som har meninger om stenger som kan passe til lett/medium havfiske med haspelsnelle? Jeg trenger ikke råd om Prey sine stenger, de har jeg allerede!
 3. Grattis! Visste den kom til å sitte etterhvert!
 4. Og det valget er kanskje det beste du kan lande på! Skitt fiske!
 5. Pappa har brukt denne en del; https://www.skittfiske.no/shimano/170460/shimano-torium-30-a-hg med god margin! Det er en helt enkel snelle med høy utveksling gode erfaringer fra vår side vertfall! Selv velger jeg 2-girs snelle, om du for eksempel har pilk og 2-3 gummimakker, kan det være ok å ha noe å gire ned når du har 3-4x 10kg`s torsk på!
 6. Hei @fishandtips, har du fått laget flere søkker? snart klar til meiting igjen!
 7. Etter å ha flytta på meg fra Ålesund-området og opp til nordlige strøk har fiskeinteressen endelig meldt sin plass igjen, og jeg har gått til innkjøp av utstyr for å meite langs land! Etter å ha lest om @Rubjo og @GStrike sine fisketurer her i område med meiteutstyr var jeg solgt! Jeg har nå skaffet meg en Okuma Salt Surf 100-200g surfcast stang med en Penn Spinfisher 8500LL(Live liner). Snella har fått KastKing braid, som ser ut til å klare seg veldig godt! Legger ved bilder av utstyret som kommer til, å har allerede blitt brukt MYE!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.