Mr.Toot

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mr.Toot

 • Rank
  Nytt medlem
 1. Tusen takk skal du ha! Ut i fra det du sier ser jeg to feil vi har gjort i alle fall. Vi fisker nok alt for grunt, og vi var som regel fisket på bunnen, ikke 1-2 meter over. Jeg gleder meg til å prøve mer snart, tusen takk til alle!!
 2. Takk, det var nyttige lenker! Vi har stort sett drevet under fisket, men vurderer å ordne med anker og fiske mer på én plass. Vi har lurt på om det kan uppe sjansene, er det noen som vil dele erfaringer angående det?
 3. Hmm... Kanskje det er en idé å bruke paternostertakkel, ja. Jeg ser at det kanskje ikke er nødvendig med bom på lange, men jeg ser ikke helt at det er en ulempe heller. Tar jeg feil her? Takk for tips!
 4. Storebror og jeg kjøpte en liten båt for et år siden med den hensikt å utforske hva Trondheimsfjorden har å by på. Det er alt for sjeldent at jobb, studier og vær klaffer samtidig, men vi har hatt flere gode turer med bra resultat. Det som derimot forundrer oss kraftig er hvorfor nesten alle langene vi får er mellom 2 og 3 kilo. Vi har gjerne fisket fra 70-80 meter og ned mot 150 rundt munkholmen med sild og makrell som agn. Vi har holdt oss til glidebom hele tiden, og prøvd ulike størrelser på agn, men vi kommer aldri over lange på kurant størrelse. Vi har dessuten prøvd sørtåa litt, men båten vår tåler ikke mye bølger, så det er ikke ofte det lar seg gjøre. Jeg er ikke ute etter deres beste plass og frekkeste triks, men et dytt i riktig retning hadde vært flott! Vi tenker å fiske en del i sommer, og det hadde vært fantastisk å pushe persen på lange opp mot tosifret antall kilo.