Jump to content
Fiskersiden

TeddyBJ

Members
 • Posts

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

TeddyBJ last won the day on June 15

TeddyBJ had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TeddyBJ's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

200

Reputation

 1. Siden dette er min siste post her vil jeg gjerne takke for 16.200 views. Jeg vil også si tusen takk til dere 6 som har kommet og besøkt Årungen, og benytte anledningen til å gratulere 4 av dere nye PB’er! 2 med gjedder over 9 kg, samt dere med 97 og 92 cm. Jeg respekterer at dere ikke ønsker å skrive på FS. Også Tomaz som fulgte rådene mine og fikk en gjedde over 10 kg (vi fisket sammen i går, og skal ut i helgen igjen). Skitt fiske og takk for meg!
 2. Jeg har en del "dinker" på cirka 60 cm i år (hanner ved lektiden), men rekken med de store gjeddene er foreløpig helt utrolig; 90, 92, 93, 94, 94, 95, 95, 95, 97, 98, 107, 109 og 111.7 cm!
 3. Nei, det er som du korrekt påpeker: Helt rått (for Årungen)!
 4. Moro, vilt & mektig!
 5. Takk! Det var mye stein og annet der jeg stod så jeg måtte låse spoolen med tommelen og presse fisken maks et par ganger - og den var ikke helt samarbeidsvillig
 6. Takker! I fjor var alle gjeddene på det jevne. I år så har det enten vært smått eller stort.
 7. Nei, dra meg nå baklengs inn i fuglekassa; som en tilårskommen ungkar fra Flåklypa ville uttrykt det. Borte i en bitteliten bukt, under noen greiner, hvor ingen skulle tru at nokon kunne bu… Kjørte forbi Årungen på morgenkvisten - på vei til matbutikken - da jeg så aktivitet og jag i overflata så jeg svingte ut i «grøfta», rasket ut 2 stenger fra bak i bilen og fortet meg ned til vannkanten (ble tutet på også gitt?!). Aktiviteten døde raskt ut uten noe suksess, men byttet til gjeddestanga og sendte ett siste kast inn under noen trær på grunna før planlagt retur til bilen. Nedslaget traff bunn, men et løft, 2 sveivetak og ett knyks - også beit det på noe voldsomt i enden av snøret, og kort etter raste det meter på meter med sene av snella. Stor-gjedde på gang! Igjen!! Dette var ingen slappfisk (pun intended) og det tok litt tid før jeg kunne lande en 109 cm gjedde, og andre +10 kg for året var et faktum!! Da var det ikke fritt for at det kom en tåre i øyekroken.
 8. Sant, sant! Jeg har forsøkt med stor plopper og walk-the-dog uten hell, men jeg har faktisk ikke forsøkt popper (har ingen ren popper i «arsenalet»)…
 9. .. ja, det var noe utenom det vanlige! 2021 var bra, men 2022 har hittil vært vilt!! Jeg begynte å fiske i Årungen som liten tass sjøl!
 10. Ute med sola for å sjekke morrabittet og teste for abbor. Tidligere har jeg gått rett på sak med store jigger, men i dag raket jeg raskt over flere areal med en 17 grams Astro Vibe UV Rainbow (ja, det er så klart i vannet!). Og da oppdaget jeg plutselig et lite gjedde-tett område så crankbait-stanga ble lagt til side og ut kom gjedde-stanga! Etter en stund hadde jeg 6 gjedder i håven. En liten på +60 cm, en i +80 cm klassen, og 92, 94, 94 og 95 cm. Fy F så fornøyd!!
 11. Ja, eller Mjær, Langen, Gjersjøen eller… Årungen. Tok 3 stk. abbor over en kilo rett etter at isen gikk og før gjeddene tok over grunnene. Gjeddene har fortsatt ikke gått ut på dypet så foreløpig er det tynt med abbor, men ift. tidligere år bør det skje noe i løpet av et par uker nå.
 12. Jo takk, har vært veldig bra i år! …, egentlig venter jeg bare på at abboren skal komme ordentlig i gang…
 13. Det har vært mange personer som har fisket hardt ved rostadion i det siste. Når en i tillegg så velger å fiske da sola legger seg ned bak horisonten ble det «annerledes» i kveld. En liten Westin Swim med raslekuler, et pæresøkke og endring av innsveiving ble løsningen. Et øyeblikk trodde jeg meter’n ble nådd, men målebåndet stoppet på 98 cm og LnW 7,11 kg. Utrolig flott gjedde!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.