TeddyBJ

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TeddyBJ last won the day on August 9

TeddyBJ had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About TeddyBJ

 • Rank
  Nytt medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Follo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stod ved startposisjonen til roerne her på onsdag med fluestanga. Det har blitt kjøligere i vannet og det har blitt klarere. 15 min. før sola gikk ned kom en riktig nice gjedde glidende helt inn på grunna!
 2. Ikke akkurat abbor, men... tok en tur bortom Gjersjøen og slo i hjel 1 time med gjeddefiske i kveld. Fikk 2 stk. på jerkbaiten fra Westin/Brewer Baits Dirty Pike (15 cm/107g) og 1 stk. på McHybrid´en. Det var ikke de største fiskene (1,5-3 kg), men det var artig med litt liv!!
 3. Ah, det har jeg stor forståelse for. Du vet hva de sier i USA: "There´s a fine line between fishing and standing on the shore looking like an idiot!" Har følt meg som den idioten noen ganger.
 4. hahaha Opptatt av dette, skjønner jeg. Jigskallen 4.0 synes på bildet, og er ca. 4 cm fra krokøye/feste til krokbøyen.
 5. Vet ikke, hverken veide eller målte. 2-3 cm til så hadde jeg trolig målt...
 6. Sitat "it´s all in the eye of the beholder" Helt rått, jeg bare dummet meg ut ift. ting jeg vet bedre. Har stort sett 2-3 stenger i bilen og jeg dro ut mellomklasse-stanga/MGL-snella, og - jeg føler personlig - at den kombinasjonen ikke har nok "baller" til å gjøre jobben når noe virkelig stort biter på - i hvert fall ikke ved startblokkene. Nok ett av mine eksempler på "..her går det jo ikke noe stor fisk, så jeg bare...", men da burde jeg kanskje ikke fisket med en 12 cm jerkbait heller... Ris til egen bak!
 7. Den er ikke tatt på nymfe/fluestang. Den abboren ble tatt på 15g/4.0 jigskalle med svart/hvit glans shad-jig. Tok den ved det ene innløpet ca. 10m. fra land. ..den er noe over 300g, ja
 8. Helt nydelig! Jeg hadde også en 250g abbor på nymfe her om kvelden med nærmest "ghost"-kvalitet over seg, og i kveldssola hadde den en blå-lilla glans over seg. En av de peneste abborene jeg har sett noen gang - og mobilen... lå på passasjersetet i bilen.. :p
 9. Etter å ha "jobbet" igjennom flere uker med fisking etter stor gjedde har det vært befriende å vende tilbake til gamle "vaner". Som vanlig har det vært jakt etter abbor med hell og uhell alt ettersom, men i kveld var det litt avslappningsfiske med fluestanga, "dimpel"-duppen og nymfe. Spesielt liten abbor og sørv er begeistret for nymfe på menyen. Er de i nærheten så holder det som regel med å legge ut snøret i 3-4 sekunder. Hvis ikke så legger en ut snøret og twitcher inn 2-3 cm med små pauser her og der. Fisk vert det okkesom!
 10. +120t. på 6 uker, gått igjennom "gjeddebøtta" dusinvis av ganger og bare funnet 2 ting/1 farge som jeg har fått til å fungere. Med størrelse 12-23 cm har bifangst av "sykkelpumper" også vært minimal så det har vært - mildt sagt - frustrerende til tider. Kun hatt 2 korte vinduer med bitt - det her ble nesten mer "arbeid" enn fornøyelse må jeg si.
 11. Aaarrgh, smerten er ekte - det gjør vondt langt inn i sjela!! Det er ikke så mye jeg har fisket i Årungen de siste årene selv om jeg dro en gjedde på 7.5 kg fra pynten utenfor Kinn/Kinnåsen (på "måfå") i fjor. Jeg ble litt inspirert av posten som henviste til hvor "problematisk" fiske har vært tidligere i år til å nedlegge litt tid på gjeddefiske i vannet jeg fisket som ungdom. Etter at alle de store gjeddene ble fisket ut av NMBU i 2004-2006 har det ikke vært en hemmelighet at gjeddefisket ikke har vært inspirerende i flere år. Likevel burde det nå være vokst opp noen store rugger som sv
 12. Synes å ha lest et sted at Frogn kommune kun anbefalte å spise fisk fra Oppegårdstjernet i størrelsesorden 200-300 gram(?).
 13. Ingen grunn til å trekke Bekkevold i tvil - for all del! Når jeg skrev "..bekrefte.." siktet jeg bare til at hverken mine venner/bekjente eller jeg personlig har direkte, førstehåndserfaring med fisk på den størrelsen. Den største gjedda jeg har fått er rett under 8 kg, og slik er det bare.
 14. Oppegårdstjernet var visstnok drikkevann frem til 1991. Nær sagt som kuriositet, og minne om forgangne tider, står det fortsatt skilt oppe om "drikkevann", "fisking forbudt" ved pumpestasjonen i sydenden. Koselig synes jeg, forvirrende synes andre. Jeg har vært der ofte nok til å observere at det fiskes ganske hardt i bukta på østsiden, både fra land og fra båt, så det er tydeligvis en lokal favorittplass! Mitt inntrykk er at bukta er veldig grunn så jeg vil tro mange av de større fiskene trekker ut til dypere, kjøligere vann...
 15. I 2018/19 fikk jeg en del abbor-rugger i Kolbotnvannet. Jeg klarte å lokalisere et lite "gressområde" ca. 15 meter fra land som jeg dro jigger igjennom, eller lugget over, og fikk opp en rekke flotte abborer. I år har det vært stille, men siste turen bortom - for et par uker siden - var "gressområdet" vokst opp igjen så jeg har litt forhåpninger nå. Kan jo nevne at en gruppe polakker hadde bosatt seg i skogen mellom kajakklubben og halvøya i 2018, og de fisket nok ganske hardt (mat). Bestanden av kreps vet jeg ikke stort om, men jeg har kommet over noen tegner utenfor krepsesesongen som jeg ha