Jump to content
Fiskersiden

Engan

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Engan

 1. Heisann, jeg og noen kompiser skal til Sørlandet for å fiske, og vi trenger noen tips… Vi har tenkt oss til Grimstad eller Kristiansand og trenger noen tips til gode plasser for gjedde. Kom gjerne med tips og bilder av gode plasser.
 2. Takker, men er det noen som vet om noen gode plasser i Nitelva i Lillestrøm f.eks? Noe som er nært statsjonen? :D
 3. Heisann, jeg har nylig vært i Mjærvannet og fått litt blod på tanna når det kommer til gjeddefiske. Veien til Lillestrøm-stasjon og Nitelva er veldig kortreist for meg, og jeg lurer derfor på om det er noen gode plasser og stå å fiske der? Er det noen plasser som er enkle å komme til og som ikke krever bil? . Legg gjerne ved bilder fra maps e.l. Takk på forhånd!
 4. Heisann, vurderer å ta turen til Årungen eller Gjersjøen, men har ikke bil og blir relativt stasjonær én plass. Hvilke av disse vannene ville du anbefalt for en fin tur 17. mai? Og i såfall, hvor bør jeg stå når jeg ankommer det aktuelle vannet?
 5. Heisann, jeg og samboeren skal ut og fiske 17. mai, men vi vet ikke hvor. Vi tenker å bruke hele dagen til dette og trenger derfor noe tips til hvor vi bør ta turen. Vi er studenter, og bor i Oslo sentrum og har ikke bil. Vi har jo selvfølgelig lyst å prøve et gjedde vann, men er ikke arten som teller, men opplevelsen. Plassen vi skal til bør være lett å komme seg til med buss og t-bane osv. og med gode muligheter fra land. Trenger ikke være i Oslo, ettersom vi har hele dagen, men bør ikke være for langt heler. Vi vil ha et vann eller en plass langs sjøen etter sjøørreten som er action-fylte. Kom gjerne med tips til hva vi skal bruke denne spesielle dagen på!
 6. Jeg sto her på lørdag med den steindemningen, hvis det var den du tenkte på. Hellet var ikke med meg denne gang Er det forresten mulig å trø på de tre-løse områdene der, eller er det rein sump? :p
 7. Er det Bra å stå der med badeplassen?
 8. Enkelt å komme til uten båt eller kano på Nøklevann?
 9. Trur OFA postet om mindre is i Nøklevann i hvertfall :p Correct me if i'm wrong
 10. Heisann, jeg er student i Oslo og trenger tips til fangst av gjedde. Jeg er fra Haugesund hvor gjedda er verken tallrik eller velkommen, så da vil jeg benytte sjansen i mens jeg befinner meg på østlandet. Jeg tenker jeg vil sette av en dag til pause fra eksamener, men vet ikke hvor jeg skal sette pin'en på google maps enda ... Jeg har hørt det er gjedde i Akerselva, men vet ikke hvor stor sjansen er for å få noe der, eneste jeg vet er at det er fryktelig nærme og lett tilgjengelig Ellers har jeg lest at Nøklevann, Sognsvann eller Båntjern kan huse noe. Noen her som kan veilede meg på en ikke for lang eller vanskelig tur? Har heller ikke tilgang på bil. (Legg gjerne ved evt. fiskekort osv.) Takk
 11. Skulle ønske min hadde det ... Har en rapala original rap jacket. Har du navn på noen med en slik hempe?
 12. Hm ... Ikke dumt. Får gi det et forsøk neste gang jeg går ut
 13. Hei, jeg fisker mest med haspel og fisker meg utover på strender med vadere. Jeg syns det er en super metode på å finne frem til fisken, MEN ... hvor skal jeg gjøre av stanga når jeg har fisken i håven? Jeg har prøvd å balansere på nakke og skuldre som med fluestanga, men finner aldri en smart løsning på hvor å gjøre av den uten å miste den ned i saltvannet .. Hjælp!
 14. Takk for svar! Glemt å sjekke svar før nå :p
 15. Heisann, har hatt et par episoder der jeg har mista noen sluker på grunn av at snøret har tatt tak i «line clipen» når jeg kaster (den som holder snøret på plass på spolen uten sluk). Har noen noe tips for å hindre at det skjer?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.