Jump to content
Fiskersiden

sjøsprøyt

Members
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sjøsprøyt last won the day on November 13

sjøsprøyt had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sjøsprøyt's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • One Month Later Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

11

Reputation

 1. Kom deg ned på jorden gutt. Jeg sier ikke at du tar feil, men du må være istand til å imøtekomme andre mennesker enn deg "selv" hvis du vil gøre en forskjell.
 2. Fortell litt om hva du mener og hvorfor så jeg forstår deg, så skal jeg svare deg så fornuftig jeg kan. Er det for mye forlangt ?
 3. Ja men du må da for ***** fortelle litt om hva som irriterer deg, og ikke pålegge leseren om å lese seg opp til et proffessorat for å svare deg !
 4. Jeg har ikke luretelefon, jeg bruker et kamera. Jeg skiller mellom talatuten og fotografering.
 5. Noen som har tips om andre aktive Norske forum ?? Av Bonavar, August 17, 2017 i Informasjon fra Fiskersiden.no Bonavar Medlemmer 972 Kjønn:Mann Bosted:Oslo Skrevet August 17, 2017 (endret) Denne posten burde vert slettet og ikke blokkert.
 6. sjøsprøyt

  Test 123

  Hva ***** er dette? 972 poster og fremdeles usikker på om en har venner elle=?
 7. Jeg har ikke hatt dame de siste 15 årene så jeg skjønner ikke helt hva du prater om, men jeg har hørt at det hjelper å "gi" istede for å "ta". lykke til.
 8. Det er det som skal til. At noen bryr seg og er interrisert. Ingen andre forum eller fjesboksider kan svare som Ølgjylt. Og så er det (ikke minst) alle andre erfarne gutta/jentene som også er der. Ting tar tid, spesielt kvalitet tar tid. God hjul og godt nyttår og alt det der, skitt fiske til dem som tar det til seg. Åååsom jeg gleder meg til neste sesong
 9. Skal vi se... tre timer a 500kr blir 1500kr, x3 kvelder blir 4500kr. Men gjør du det selv er det jo bare morro, jeg har kommet til at det svarer seg med bare morro. Spør da vel
 10. Det var jo synd, men hvis du sier det det så må jeg jo tro deg.
 11. DIY, eller "gjær det selv" er vel mest hvis du gjør akkurat det. Hvis du tenker 500kr timen og at du bruker en hel kveld eller to, eller tre... på å modifisere stanga di så taler vel dette for seg selv eller ?` Ikke noe problem å modifisere, har du noe spesifikt jeg kan gå ut ifra elle ?` Jeg er ikke fiske stang ekspert men derimot "epoxy og fiber orientert". Fortell mer spesifikt hva du ville ha gjort så er jeg sikker på at noen her inne vil kunne hjelpe deg på vei
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.