Jump to content
Fiskersiden

sjøsprøyt

Members
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sjøsprøyt last won the day on November 13 2021

sjøsprøyt had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sjøsprøyt's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • One Month Later Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

11

Reputation

 1. Jeg tror jo at julenissen egentlig er en sjømann og mest sannsynlig en fisker med landlov på julaften jeg da...
 2. Heisann, jeg var nok litt stor i kjeften der... det var den ripssaften fra i fjor som hadde gjæret litt. Jeg er ingen fiskestang reparatør eller ekspert forøvrig og bør nok ikke begi meg ut på å ta på meg oppdrag fra andre enn meg selv. Men jeg mener at å korte inn bakstykket på en fiskestang kan jo ikke være så veldig vanskelig å gjøre selv. Det er vel snakk om å kutte av en bit, det som er best å kutte glass/karbonfiber med er en diamant-kappeskive. Dette kan være for eksempel en diamantskive på vinkelsliperen eller på en liten "Dremel" borremaskin. Så snitter du bare opp stykket som har blitt kuttet av: på langs, og tar ut endepluggen - hva det enn er, og monterer denne på plass bak på stangen så den blir lukket.
 3. Daiwa snellen som jeg har med snørefører overgår Penn med en kilometer, minst.
 4. Ellers kan jeg godt ta på meg spesialisering og/eller modifisering av glassfiber/karbon. Unødvendig å sende det fram og tilbake over landet da om du spør meg.
 5. Ja du kan jo velge mellom beskrivelser om "hvordan" her inne eller sende det til meg "som koster penger". Jeg vil fåreslå det første, det koster kun noen morsomme og interessange arbeidstimer.
 6. Kom deg ned på jorden gutt. Jeg sier ikke at du tar feil, men du må være istand til å imøtekomme andre mennesker enn deg "selv" hvis du vil gøre en forskjell.
 7. Fortell litt om hva du mener og hvorfor så jeg forstår deg, så skal jeg svare deg så fornuftig jeg kan. Er det for mye forlangt ?
 8. Ja men du må da for ***** fortelle litt om hva som irriterer deg, og ikke pålegge leseren om å lese seg opp til et proffessorat for å svare deg !
 9. Jeg har ikke luretelefon, jeg bruker et kamera. Jeg skiller mellom talatuten og fotografering.
 10. Noen som har tips om andre aktive Norske forum ?? Av Bonavar, August 17, 2017 i Informasjon fra Fiskersiden.no Bonavar Medlemmer 972 Kjønn:Mann Bosted:Oslo Skrevet August 17, 2017 (endret) Denne posten burde vert slettet og ikke blokkert.
 11. sjøsprøyt

  Test 123

  Hva ***** er dette? 972 poster og fremdeles usikker på om en har venner elle=?
 12. Jeg har ikke hatt dame de siste 15 årene så jeg skjønner ikke helt hva du prater om, men jeg har hørt at det hjelper å "gi" istede for å "ta". lykke til.
 13. Det er det som skal til. At noen bryr seg og er interrisert. Ingen andre forum eller fjesboksider kan svare som Ølgjylt. Og så er det (ikke minst) alle andre erfarne gutta/jentene som også er der. Ting tar tid, spesielt kvalitet tar tid. God hjul og godt nyttår og alt det der, skitt fiske til dem som tar det til seg. Åååsom jeg gleder meg til neste sesong
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.