Jump to content
Fiskersiden

sjøsprøyt

Members
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by sjøsprøyt

 1. Jeg tror jo at julenissen egentlig er en sjømann og mest sannsynlig en fisker med landlov på julaften jeg da...
 2. Heisann, jeg var nok litt stor i kjeften der... det var den ripssaften fra i fjor som hadde gjæret litt. Jeg er ingen fiskestang reparatør eller ekspert forøvrig og bør nok ikke begi meg ut på å ta på meg oppdrag fra andre enn meg selv. Men jeg mener at å korte inn bakstykket på en fiskestang kan jo ikke være så veldig vanskelig å gjøre selv. Det er vel snakk om å kutte av en bit, det som er best å kutte glass/karbonfiber med er en diamant-kappeskive. Dette kan være for eksempel en diamantskive på vinkelsliperen eller på en liten "Dremel" borremaskin. Så snitter du bare opp stykket som har blitt kuttet av: på langs, og tar ut endepluggen - hva det enn er, og monterer denne på plass bak på stangen så den blir lukket.
 3. Daiwa snellen som jeg har med snørefører overgår Penn med en kilometer, minst.
 4. Ellers kan jeg godt ta på meg spesialisering og/eller modifisering av glassfiber/karbon. Unødvendig å sende det fram og tilbake over landet da om du spør meg.
 5. Ja du kan jo velge mellom beskrivelser om "hvordan" her inne eller sende det til meg "som koster penger". Jeg vil fåreslå det første, det koster kun noen morsomme og interessange arbeidstimer.
 6. Kom deg ned på jorden gutt. Jeg sier ikke at du tar feil, men du må være istand til å imøtekomme andre mennesker enn deg "selv" hvis du vil gøre en forskjell.
 7. Fortell litt om hva du mener og hvorfor så jeg forstår deg, så skal jeg svare deg så fornuftig jeg kan. Er det for mye forlangt ?
 8. Ja men du må da for ***** fortelle litt om hva som irriterer deg, og ikke pålegge leseren om å lese seg opp til et proffessorat for å svare deg !
 9. Jeg har ikke luretelefon, jeg bruker et kamera. Jeg skiller mellom talatuten og fotografering.
 10. Noen som har tips om andre aktive Norske forum ?? Av Bonavar, August 17, 2017 i Informasjon fra Fiskersiden.no Bonavar Medlemmer 972 Kjønn:Mann Bosted:Oslo Skrevet August 17, 2017 (endret) Denne posten burde vert slettet og ikke blokkert.
 11. sjøsprøyt

  Test 123

  Hva ***** er dette? 972 poster og fremdeles usikker på om en har venner elle=?
 12. Jeg har ikke hatt dame de siste 15 årene så jeg skjønner ikke helt hva du prater om, men jeg har hørt at det hjelper å "gi" istede for å "ta". lykke til.
 13. Det er det som skal til. At noen bryr seg og er interrisert. Ingen andre forum eller fjesboksider kan svare som Ølgjylt. Og så er det (ikke minst) alle andre erfarne gutta/jentene som også er der. Ting tar tid, spesielt kvalitet tar tid. God hjul og godt nyttår og alt det der, skitt fiske til dem som tar det til seg. Åååsom jeg gleder meg til neste sesong
 14. Skal vi se... tre timer a 500kr blir 1500kr, x3 kvelder blir 4500kr. Men gjør du det selv er det jo bare morro, jeg har kommet til at det svarer seg med bare morro. Spør da vel
 15. Det var jo synd, men hvis du sier det det så må jeg jo tro deg.
 16. DIY, eller "gjær det selv" er vel mest hvis du gjør akkurat det. Hvis du tenker 500kr timen og at du bruker en hel kveld eller to, eller tre... på å modifisere stanga di så taler vel dette for seg selv eller ?` Ikke noe problem å modifisere, har du noe spesifikt jeg kan gå ut ifra elle ?` Jeg er ikke fiske stang ekspert men derimot "epoxy og fiber orientert". Fortell mer spesifikt hva du ville ha gjort så er jeg sikker på at noen her inne vil kunne hjelpe deg på vei
 17. Ikke noe galt med fjøsalatin, liker godt det jeg. Men vi er som laksen vet du, når du blir voksen vil du vende hjem.
 18. Det kommer jo litt an på om du liker musikken din på norsk eller på fjøslatin... Litt usikker på om du egentlig vet hva "kvalitet" er, gode mann.
 19. Har ikke peiling på hva dette dreier seg om men jeg klarer godt å finne på en historie eller gåte om du vil. God dag, mann! - Økseskaft!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.