Gå til innhold
Fiskersiden

Jobur

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jobur's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

1

Mottatte likerpoeng

  1. Lurer på om det er mulig å få tak i tip ups i Norge. Ser at det er veldig populært i America og ønsker en enkel og billig løsning på gjedde fiske om vinteren. Tenke noe lignene på denne:
  2. Jeg og noen venner har tenkt oss på isfisketur i vinter. Vi tenker og dra til havsjøen i Røros men, lurer på hvordan man kommer seg til vannet. Vi prøvde i sommer men hele veien til vannet er blokert, av togskinnene. Noen som vet om den korteste veien til vannet?
  3. Vi er en gjeng på 4 gutter som har tenkt til å prøve ut ismeite. Vi lurer på om det er nødvendig med dyre stenger eller om man egentlig bare trenger snøre/tau også bruke henda for å dra gjedden opp fra vannet?
  4. Jeg og noen venner har tekt å dra på isfiske tur på Rorøs. Vi tenkte å fiske i Havsjøen, etter at vi har hørt at det er fult av gjedde der. Vi lurer på om noen har prøvd og isfiske der? Vi prøvde også å fiske der i sommer men fant ikke helt fram fordi tog skinnene var i veien. SÅ lurer på hva den er beste måten å komme seg til Havsjøen på? Hvis dere har noe ektre informasjon om havsjøen eller noen andre bra isfiske vann bare si ifra.
  5. Hei og takk for svar TT, måten vi skal gjøre wobblerene mermiljøvennlig er via å fjerne plastikken fra "skjegget" til wobblerene erstatte limet brukt i produksjon med en miljøvennlig limaktig substans som ikke vil forurense vannet og forgifte marint liv i nærheten. Angående kvalitet av krokene så skal vi bruke en seig type tre for å unngå at de knekker eller at ulike deler av kroken løsner. Med vennlig hilsen, Herman Eikesdal/ En av guttene i gruppen
  6. Jeg er en del av en studentgruppe som jobber med et prosjekt om å utvikle hjemmelagde miljøvennlige fiskesluker laget av tre og forsterket av andre miljøvennlige produkter. Vi er interessert i å få synspunkter fra andre fiskere som dere for å vurdere om det er et marked for slike produkter i Norge. Her er noen spørsmål vi gjerne vil ha deres tanker om: Ville du være interessert i å bruke hjemmelagde miljøvennlige fiskesluker laget av tre i stedet for tradisjonelle kroker? Hvilke fordeler ser du med slike sluker, og hva kan være eventuelle ulemper? Hvor viktig er bærekraft og miljøhensyn for deg når du velger fiskeutstyr? Hva ville du være villig til å betale for slike sluker sammenlignet med konvensjonelle kroker? Er det andre aspekter eller funksjoner du ønsker å se i slike produkter? Din tilbakemelding vil være til stor hjelp for oss i å utvikle et produkt som kan møte behovene til fiskere. Takk på forhånd for din deltagelse og hjelp!
  7. Jeg er en del av en studentgruppe som jobber med et prosjekt om å utvikle hjemmelagde miljøvennlige fisker kroker laget av tre. Vi er interessert i å få synspunkter fra andre fiskere som dere for å vurdere om det er et marked for slike produkter i Norge. Her er noen spørsmål vi gjerne vil ha deres tanker om: Ville du være interessert i å bruke miljøvennlige fisker kroker laget av tre i stedet for tradisjonelle kroker? Hvilke fordeler ser du med slike kroker, og hva kan være eventuelle ulemper? Hvor viktig er bærekraft og miljøhensyn for deg når du velger fiskeutstyr? Hva ville du være villig til å betale for slike kroker sammenlignet med konvensjonelle kroker? Er det andre aspekter eller funksjoner du ønsker å se i slike produkter? Din tilbakemelding vil være til stor hjelp for oss i å utvikle et produkt som kan møte behovene til fiskere. Takk på forhånd for din deltagelse og hjelp!
  8. Jeg og noen venner har hytta på Røros og lurer på om noen vet om noen gode vann/elever for gjedde.
  9. Jeg og noen venner har hytta på Røros og lurer på om noen vet om noen gode vann/elever for gjedde.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.