Jump to content
Fiskersiden

J.P

Members
 • Posts

  687
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

J.P last won the day on May 6 2017

J.P had the most liked content!

About J.P

 • Birthday 10/31/1971

Contact Methods

 • MSN
  nofishjp@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.nofish.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Malvik.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

J.P's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

6

Reputation

 1. Nå har Stavsjøen i Malvik kommune blitt behandlet for å fjerne Abbor, som ble satt ut for noen år siden. Dette gjort sammtidlig som demningen på stavsjøen ble oppgradert til de nye kravene. Nå er dammen full, og ørret og røye gjeninnført. Så vitt jeg vet så ble ingen abbor funnet under behandlingen, men tatt ut under fiske før behandlingen. Det skulle være DNA av abbor i vannet før behandling så Sansynligvis var det noen eksemplarer igjen. Nå er det bare å vente å se om det ble vellykket,,,
 2. Tusen takk for svar,,, da bli det å skarpe av det som nå er igjen på innsiden av skinnet,,, potetmel og så fyse og tine med ett par møllkuler i Zip-Lock pose,, perfekt :-)
 3. Hei, fått ett par biter med flott elg og hjort skinn,,, De ligger nå i salt og tekker ut fuktighet og fett. Er det noen som vet hvodan man behandle det slik att det kan brukes til fluebinding og tygt å la ligge sammen med masse det fluebinder utstyr ?
 4. Hei Har nå i 9 år hatt en slowsilver 640 pilothouse, solgte den tidlig i sommer for 50K mere enn hva jeg betalte den gang i ett veldig hett marked. Nå er pengene spart og ligger på lagring og jobben med å finne en bedre båt som neste båt. Før så må en si Quicksilveren hadde sine fordeler og sine ulemper. Det jeg vil ha med meg på neste båt er: Fiskekumm med sirkulasjon og ett romslig akkderdekk. Det jeg savnet på QS var plass frempå baugen så en kan fiske derfra også, God plass i kabin så en kan sitte flere der i dårlig vær uten att FHI går helt av skaftet med smittevern. Så er målet å kunne rigge båten så en kan søke fiskeridirektoratet om å bli med på størjefiske. Den gamle QS var rigget med en skog med stangholder, downriggerer og mast til planerboard, og da ble det noe trangt. Så en båt i 7,5meter til dryge 8 meter, Med mulighet for det samme oppsettet på taket og downriggere bak. Kjøleskap, kokemuligheter og bedre mulighet for å ligge flere enn to ombord. Sett litt på Mary Fisher 795, Marlin og Cruser. Askeladden 92 Suv er drømmen men ligger litt over akseptabel pris. Noen som har anbefalinger på båter i det segmentet som egner seg som fiske fartøy, med mulighet til å overnatte og han noen fine dager på sjøen?
 5. Ja, vis en ikke tester og bare forholder seg til teori så blir det nok mere prakk hehe Ja sitter å ser på en MG Xi3 FW 54,,, så spørs om ferie pengengene går den veien ja.. Var i båten i dag og la opp strøm til akter i båten så kan ha el der også,,, så sprøs om det blir en permanent plass for den der og en Xi3 i fronten med tiden,,, Da blir det en operativ fiskebåt for ferskvanns fiske...
 6. Anbefales IKKE å fjerne det avstandstykket! Ble bare prakk,,,,
 7. Ja, æ så for meg det kan bli litt knapt med plass for å trykke den røde knappen ned for å frigjøre når en skal ha den opp men trur æ kan løse det ved å først løfte motoren opp og så trykke på den røde for å frigjøre motoren,,, Tidenes lengste setting :-)
 8. Var ute i dag og testet litt på ferskvann,, Det går forholdsvis greit med "feil" vei på motoren men det er litt tungvint med å vri feil vei for å gå framover og håndtaket som sitter på utsiden,,, Det er litt kort stamme (røret ned til selve motoren) så når en står helt på siden av båten så vil propellbladet byene å piske i overflaten. Ser det er en avstandshylse øverst på røret, tar det seg gjøre å ta det av eller kappe det kortere. Ja det er bare å ta av men har det noe funksjon?
 9. Manglet helt det store makrellfiske i fjorden i fjor,,, fikk kun slik små, tror de kalles for Pirr, de er mindre en småsild.. Vanskelig å skaffe nok agn faktisk!
 10. Ja har sett litt på manualen for motoren, og det ser ut som det går å løsne toppen,,, Har sendt e-post med spørsmål om dette så avventer svar derfra først,,
 11. Obs, var der nå i forrige uke, og nå er sjøen så lav att det er umulig å sette ut båt der nå. Gitt beskjed til kommunen om att vannstand er for lav nå, den skal være på 206,9 moh og nå er det allefall en meter, halvanna for lav.
 12. Aha, det kan jo hende ja,,,, Men trur æ skal sjekke opp det før æ prøver på en slik løsning. Det er en 2019/20 model så da er det sikkert ikke så enkelt?
 13. Hei Jeg fikk en 17 fots plastbåt og gjort om den til fiskebåt, da primært til fluefiske. Ribba hele båten ned, forsterket akterstaven og la plater bak og foran som kasteplatformer. La opp kasse med batteri til frontmontert el motor og en 9,9 Hk 4 takt i hekken... Men elmotoren er beregnet til å ha i hekken, slik att når den står i bauen så vil de 5 gir som er framover bli revers og de to bakover vil bli framover. Ja det er bare å snu hele greia men da vi styrepinnen med kontrollen peket ut av båten og ikke inn i båten og det er jo litt upraktisk.. Så vet noen om det tar seg gjør og løsne selve hodet på motoren, snu det 180 grader?
 14. Ja, vi kommer sjelden ned dit,, er ut til Ørlandet og deromkring og inn i Trondheimsfjorden. Det er ikke mange båtene å se utpå nei, men fjorden er stor og masse plass å ta av,,, Det er mest Sei, siden det ikke er lov å fiske etter anadrom fisk med mere enn to stenger,, Men en kan ta så mange en vil på to stenger men ikke med flere stenger,, aldri skjønt den regelen.
 15. Så godt å se det er flere som er utpå å nyter rolig trolling,,, Båten min er snart klar den også så da møtes vi utpå der,,, Troller fra Rødberget og utover mot ørlandet,,,
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.