Jump to content
Fiskersiden

Dr. Hook

Members
 • Content Count

  1883
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Dr. Hook

 1. Trur ikkje eg har lest/høyrt/overhøyrt korkje eit kvekk eller pip om pelamide i år. Reknar i grunnen med det like gjerne kan gå 5 år til før den forbaska bolemakrellen tek turen hit igjen. Eller 3 år, eller 7 år? Kven veit? Eg held ikkje pusten.
 2. Veit du om det var tatt fleire? Og evt. størrelse? Fleire av dei som har blitt tatt sporadisk på Vestlandet siste par åra har vel vore 2-3kg?
 3. Kan ikkje utelukke det, men bileta er alt for små til å sei det sikkert.
 4. Du gløymer ikkje tilfeldigvis å nemne siste specimen-fisken din no? Hald deg til tema i tråden takk, ellers kjem Åsmund.
 5. Tok like gjerne å endra namnet på tråden, slik vi kan fortsette her, som i fjor. Svenskane har starta å få, ser det ut til: http://www.fiskejournalen.se/tips-till-sommarens-bonitofiske/ Ellers har Havforskningsinstituttet fått melding om ei pelamide på 2,5kg som blei tatt i kilenot i ytre del av Nordfjord i Sogn og Fjordane på fredag som var.
 6. Reknar med at det hadde dukka opp dersom det allereie skulle være observasjonar på pelamide hittil i år, men sidan eg er desperat må eg jo berre spør: Er det nokon som har prøvt/sett/fått pelamide i år? Sikkert ikkje... Men no er jo tråden her i det minste, klar for observasjonar!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.