Gå til innhold
Fiskersiden

LasseB

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4 312
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    6

Alt skrevet av LasseB

  1. Aktiv? Ikke spesielt! Men er av og til inne og leser litt...
  2. Det ble en Savage Gear Parabellum 9'2", firdelt og med kastevekt mellom 7 og 23gr. Den er overklassifisert i forhold til hva jeg var ute etter, men jeg likte spensten, vekta, aksjonen og lengden, i tillegg til at jeg hadde en følelse av at den kunne være så nært som jeg ønska den til å være. Hadde en prøvekastingsrunde nettopp, utrusta med 7gr Spesial, 12gr Spesial og 15gr Møresilda. Snella er en Ruke lavprofilsak med grunn spole, lada med 0.10mm Power Pro. Snella er et sponankjøp fra Asia, og stiller temmelig få krav til den. Forhåpentligvis kommer det inn en Ambassadeur 2500 med tiden... Vel. Prøvekastinga var først og fremst for å sjekke om stanga var innafor mine kriterier, og gubbevares... Deiligste stanga jeg har kasta med, og strøken til mitt bruk. Den lada opp kastet med små anstrengelser, og til og med 7gr Spesial fløy lenger enn jeg kan huske å ha kasta med haspel... Deilig å kaste med, deilig å fiske med, digg på alle mulige måter. Det som gjenstår, er å avgjøre hvor mye jeg vil bygge den om. De to nederste ringene er for langt ut fra klinga etter min smak, resten ser ut til å være innafor. Avstand fra snellefeste og til butten kjennes perfekt ut. Det butte frontgrepet gir en naturlig hvileplass for pekefinger både under kast og fisking. Mer følger...
  3. Kjente på en Savage Gear Parabellum-sak (men med kastevekt opp til 23gr), og den føltes riktig. Riktignok alt for høy kastevekt, men tror jeg kunne hatt det jækla gøy ned 12gr Spesial og 15gr Møresild. Problemet er at det ekskluderer morofiske med shads og lettere skjesluker. Ser forøvrig SG Parabellum kommer i en 2-12gr variant også, men innbiller meg at det er en annen versjon enn den 23gr-stanga jeg vifta med. Ellers er det forsvinnende få multiplikatorstenger med litt lengde å finne uansett hvor i verden man leter. Hvilke stenger bruker svenskene i miljøet ditt, abbor?
  4. Er ute etter ei haspelstang på mininum 9 fot, kastevekt opp til 12 gr og ikke i det øvre prisleiet. Kvaliteten på ringene og korken er irrelevant, da stanga skal bygges om til multiplikatorbruk. Noen som har gjort dette før, og kan uttale seg om hvilke stenger som er aktuelle? Selv ser jeg for meg en Lightning Rod 10'6" med 2-12gr kastevekt som høyaktuell.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.