Guest nlightn Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Takk for tipset akom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flue1987 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 mange bra tips her. Men er det ingen som har prøve kransekake. Det funker veldig bra det også. Jeg pleier og bruke kransekake eller reke. Både til ørret og røye. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregers Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Det er kun en ting som gjelder, og det er LAKSEROGN!! Uten tvil det aller beste, ha ned i en liten neve, og røya/ørreten går helt berserk. ICA Gourmet på aker brygge solgte lakserogn for 129kr/kg i romjula. Noen andre som vet om billigere butikker? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert L Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Jeg pleier å kjøre gulost, havregryn, mais og reker i kjøkkenmaskinen ett par runder uten å mose dette totalt, for så å mate høla ett par dager i forveien. Så går det i røyeblink og maggot. Er en innertier i Telemark ihvertfall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.