Espen Ørud Skrevet April 8, 2006 Rapporter Share Skrevet April 8, 2006 Har "utviklet" en marinade som gjør seg utmerket til en rekke fiskeslag og som også gir en litt hot middag. Marinaden består av: En god dæsj med god olivenolje Saften fra en presset lime (Spar litt som kan dryppes over mot slutten av steing) En OK porsjon peppermix En litt mindre porsjon med Cayannepepperpulver (eller hva det nå heter) En slump med finhakket chilipepper (Bruker å hakke opp 4-5 sånne små) Legger filetene i en pose med marinaden i god tid før middag. Tilbehørsforslag: Poteter, dampet broccoli og gulrøtter (eller f.eks blomkål om man ønsker) og etter tips fra Davidsen om saus til sterk fisk: Bretagne Kyllingsaus. (Damn ble sulten nå) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Sofus Skrevet April 8, 2006 Rapporter Share Skrevet April 8, 2006 Her følger min favoritt oppskrift på laks. Marinert Laks: Laksefilet. Pesto Sitron Provance krydder Salt Mandler Skjer opp laksefilet til serveringsstykker, legg laksefiletene i ildfast form(evt langpanna hvis du har mye laks). Salt stykkene, smør på pesto, kryddre med provance krydder, klem ut sitronsaft over laksen, avslutt med og strø hakkede mandler over lakse filetene. Stekes ca 30 min på 180 grader midt i ovnen. Saus. 3 dl Rømme 1/2 Rød paprika 1/2 Grønn paprika Bacon (ca 3/4 av pakke med småretts bacon) Løk Salt Pepper Sitron Varm opp rømme på svak varme. Skjær opp paprika og løk i små biter stek det i stekepanne. Stek også bacon. Ha alt over i kasserollen med rømmen. Smak til med salt, pepper og sitron. La det småkoke i noen minutter. Serveres med poteter. Dette er sinnsykt godt. Anbefales på det sterkeste. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.