Gå til innhold
Fiskersiden

Abbor over 2kg...


Cato
 Share

Recommended Posts

Ja, da kom den endelig ut etter mye om og men og hemmligholding etc.... Fantastiske fangster som dette burde hylles i alle media og fra!!!!

Drøy fisk uansett :lol: Vannet har jo levert lik fisk før og er jo viden kjent som et storborre vann. Rett sted til rett tid sier vel alt. Grattis

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvilke grunner fangstmannen har for å ikke utbasunere fangsten på alle mulige måter får være hans personlige, og egentlig ikke noe som bør diskuteres her.

Det virket ikke som om han var særlig intr. i at det skulle komme bilder selv på det lukkede NMU forumet, men der kom det to bilder etter hvert.

Dette føyer seg inn i rekken av hemmligholdelse som fangster fra Blandevann osv. , og det er bare å respektere at ikke alle vil at alt skal komme ut.

Angående ikke NMU medlemer og se på bilde...

Noen fordeler skal det jo være ved å medlemsskap i klubber.... :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med det du sier Trym, men at selve fangster skal hemmligholdes er jo kjedelig, spesielt om det er gromfisk. Fangststed, fangstmann etc kan være så anonyme de vil om de ønsker det, men selve fangsten kan jo få "ryktes" til massene. Det er jo nettopp dette folk fisker for og da er det godt å se at det er mulig med mål som er satt, at noen faktisk klarer å nå de målene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror vel ikke alle fisker for å få en abbor på 2 kg? Tror de aller fleste som sitter på isen fisker for å ha en hyggelig opplevelse og et realistisk håp om en kilosabbor i ny og ne. I motsatt fall er det nok mange som kommer til å bli skuffet etterhvert. Hvis jeg først hadde fått en så ekstrem fangst og ville hemmeligholde vannet hadde det nok ikke vært noe sjakktrekk å legge ut bilder her, blir jo mye mere blest og prat om det da og sannsynligheten for at det kommer ut er større....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lars (Ginny); Jeg siktet vel hovedsakelig ikke etter kun Abbor. Hva dine, mine og andres mål er er egentlig uinteressant. Stor fisk fortjenes å komme frem i lyset, stor fisk burde altid bli snakket om.... kun for å gi alle andre et håp. Om det er gjedde, abbor, ørret...

Og dette skal ikke bli en diskusjon om å komme med opplysninger om et vann, fiskested, plass, navn på fisker etc, men heller det at selve fangsten i det minste burde komme frem :rolleyes: Nå har den det!!! Det var moro det :D

Frank: JA!, det er jeg... ta resten på pm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det er ganske så kjipt at denne fangsten ikke kom ut her før, men respekterer sef. fangstmannens ønsker. Viktig å vite at vi på FS har en siden som heter Storfisk hvor bilder + en liten storry av krem-fangster kan legges ut uten at hverken fangssted, tid eller fisker bør røpes(etter ønske). Ingen sak og redigere bilder til det ukjennelige. Gratis er det også ;)

Slike fangster er av stor int. for oss som driver med samme "sporten", og hadde fortjent sin plass på Norges STØRSTE nettsted for Sportsfiske.

:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.