Gå til innhold
Fiskersiden

Bedrite møkkamennesker!!!!


fiskekongen
 Share

Recommended Posts

Har nå fått ett spyware på begge maskinene mine. Dette er reklame for Titan spyware remover. Popper opp advarsler om virus og Spyware hele tiden. Den har låst Taskmanager og endel annet. Hovedsiden min er forandret til Main.blank, hvor det står en Windows security message om at det er virus på maskina. Noen som har vært borti samme driten??? Og som vet hvordan jeg blir kvitt dette, uten å kjøpe programvaren selvfølgelig? ;)

Har prøvd med Ad-aware

Endret av fiskekongen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

prøvd flere av dem nå, og selv om de fant andre spyware hos meg, så ble ikke den tenkte borte ;)

Det er sjelden det finnes programmer som helt automatisk fjerner de verste spywarevariantene, her er en forklaring på hvordan man blir kvitt Titan: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic55288.html

etter du har gjort det bør du sørge for å beskytte maskinen skikkelig, ligge unna useriøse websider og aldri trykke på linker/popups med reklame for ting du ikke vet 100% sikkert er trygt å trykke på. det at man trykker på reklamer som presenteres av disse spywarene gjør som regel bare ting verre, siden det du egentlig gjør bare er å gi programvaren lov til å installere mere dritt på maskinen din, i tillegg er selve programvaren det reklameres for bare tull.

Andre alternativer: reformater hele maskinen og installert på nytt (det tar ofte omtrent like lang tid som å få vekk de jævligste spywarene manuelt.

Alternativ 3, selg PC, kjøp Mac.....selv har jeg begge deler, men av helt åpenbare grunner bruker jeg ikke PCen til nettsurfing.

Endret av Slemmo
Lenke til kommentar
Del på andre sider

man har vel ikke surfa ukritisk på porr vel Robert ??

(hilsen en som heldigvis ICKE har hatt slike virus/spyware problemer på mange år. Holder meg til min faste sikre side ;) )

Men en ting er sikkert, jeg føler med deg, for har du først fått den slags drit inn på maskina, så er det veldig frustrerende !!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror jeg hadde den samme for en tid tilbake Robert. Jeg ble kvitt den ved å scanne med Norton i "Safe-mode". Slett deretter i safe-mode. Du må også slå av "systemgjennoppretting på alle stasjoner" først. Høyreklikk "min datamaskin", velg systemgjennoppretting, deretter slå av. Husk også å oppdatere Norton først.

For å starte pc i safe mode gjør følgene: gå til kjør, skriv "msconfig" og velg "boot.ini" merk av "safeboot".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

(EDIT: Følg jørgens råd om å boote windows i safemode før du scanner)

http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en

http://no.trendmicro-europe.com/consumer/h...call_launch.php

http://www.pandasoftware.no/ (link til venstre)

http://www.kaspersky.com/virusscanner (uvisst om den tar spyware)

Disse har du sikkert prøvd:

http://www.lavasoft.de/default.shtml.sv

http://www.safer-networking.org/no/spybotsd/index.html

Du vil imidlertid ikke ha kontroll på hva virus/spyware kan ha gjort av ugagn på pc'en din, så den tryggeste løsningen er reinstall..

Dersom du bedriver "kamikaze-surfing" kan du jo surfe ved bruk av VMware http://www.vmware.com/. Da vil nettleseren befinne seg i en "virtuell maskin". Når du lukker programmet er alle problemer borte ;)

Endret av permagnar
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Iflg ryktene er Tryota ekspert på det området her :)

jepp

;) ett forslag er å skru spam filter og brannmur av,så søke på noen saftige porr sider,deretter svare ja til diverse tilbud på pop-up`s :lol: ganske kjapt har du 14-20 vindows aktive samtidig+div automatisk lagt til favoritter automatisk. :D men ikke for å ødelegge tråden.. har du forsøkt å gjenopprette maskinen til ett tidligere tidspunkt.dette har hjulpet meg noen ganger :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjør gratis scanning på nettet på http://housecall.trendmicro.com den tar det meste av spyware/malware/greyware/virus etc... tar en stund men er veldig bra, kan være at spyware/malware'en hindrer deg i å kjøre denne skanningen da ville jeg testet med hijackthis.

Last ned hijackthis fra www.merijn.org

kjør en skanning og kopier ut teksten i loggfilen (ctrl+a,ctrl+c) gå deretter til http://www.hijackthis.de og lim inn teksten som du kopierte (ctrl+v) trykk analyze, felg anbefalingene i listen som kommer og marker disse punktene i hijackthis programmet og trykk fix.

Håper dette hjelper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er sjelden det finnes programmer som helt automatisk fjerner de verste spywarevariantene, her er en forklaring på hvordan man blir kvitt Titan: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic55288.html

Gjorde dette, og driten ble borte. Takker så mye for mye fine tips!

Når det gjelder Trend Micro, så bruker jeg dette selv mye. Men spyware driten nektet meg tilgang...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.