Gå til innhold
Fiskersiden

Ny Reportasje


Remy
 Share

Recommended Posts

Man skal i hvert fall være bra bortskjemt om man ikke blir lysten på en tur nordover (selv om enkelte ikke føler seg vel ombord på en båt i høy sjø). Etter fem kveiter føler jeg at jeg har et ørlite grunnlag for å kunne utrope arten til noe av det råeste man kan kroke på stang her hjemme. Dette henger selvsagt også sammen med størrelsen, men uansett er de kjappe, sterke og seige. Dramatikk helt til båtripa, dessuten utrolig hvor kjapt den fatter at den er kroket og klikker totalt. Ergo bør bremsen være i orden og justert FØR man slipper ned, ref. episoden med kokken Anders. I morra tester jeg btw på anbefaling fra nevnte kokk kveite som sushi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.