Marius- Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Som i tidligere tråd her.. Så veit de fleste at jeg har pinnekjøtt! Spesialt bestillt fra voss, røkt og svindyrt!! Og det viktigeste. hele pinner. Ikke avkappet... GOD JUL Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ovejan Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Skal forøvrig smake lutafisk en av dagene -for første gang Lykke til du hørte hva "han innante" sa om lutefisken "jeg spiser aldri mat som er mer nervøs enn meg selv" Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Godt oppdratt som jeg er spiser jeg det som blir servert. Det kan variere mellom ribbe, pinnekjøtt, kalkun, lutefisk (<-- fikk hos x-dama, men det var ikke grunnen til at det ble slutt). En gang hadde vi sågar elgstek... måtte ta noen hensyn til den eldste garden i familien og blodsukker og sånn- utradisjonelt, men himmelsk. Dersom det hadde vært meg som skulle tilbrede hadde det nok blitt pinnekjøtt og ribbe, slik at gjestene kunne velge det de følte for (og jeg hadde hatt MASSE god reste mat) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
asmund aa Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Som i tidligere tråd her.. Så veit de fleste at jeg har pinnekjøtt! Spesialt bestillt fra voss, røkt og svindyrt!! Og det viktigeste. hele pinner. Ikke avkappet... GOD JUL og du hvet hvorfor det blir kalt Pinnekjøtt?... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tequila Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Pinnekjøtt i Stavanger. Ribbe når jeg er "hjemme" på Østlandet. Men bestandig øl og akevitt til, uansett hvor Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tryta Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 (endret) Ribbe, medisterkaker & medisterpølser Gulrøtter, svisker, rosenkål, surkål, poteter tyttebærsyltetøy og brun saus Juleøl klasse F (Det eneste som er godkjent til julemiddagen!) I år vant Fredrikstads sterke juleøl! Nydelig! Multeis til dessert og sterk kaffe Ohh lykke! Meget bra valg Eneste unntak: svisker-urk.-byttes ut mot salt potetgull på siden av tellerken. aas juleøl fra polet og akevitt(men fredrikstads skal handles inn for vurdering) Ett must er fatter`n sin hjemmelagde surkål m ribbefett. Riskrem med jordbær saus(kokesaus) Endret December 3, 2006 av tryta Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
svenna Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 SAU ER KLÆR!!!! Julemat er: Ribbe,skinkestek, medisterkaker & medisterpølser, rød og hvit surkål, poteter, tyttebærsyltetøy og sjysaus laget fra stekinga av ribba og steika. Til desert er det riskrem med rødsaus. Drikke er øl og aqavit. Til deserten blir det portvin. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ovejan Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 mye "same procedure as last year" her forstår jeg. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
abbor Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 (endret) Ribbe, medisterpølse, surkål, poteter, lefse samt rørt tyttebær, til drikke Aas Classic og Løiten Linje. Feiret jul på en båt i Mexicogolfen for noen år siden. I dagene før jul fikk vi medisterpølse en dag, ribbe en annen og surkål en tredje men det var helt tydelig at stuerten lå i trening til jul. Skuffelsen ble stor da ingenting av dette stod på bordet juleaften. Det var riktignok pinnekjøtt der men hva hjelper det for en østlending. Men filipinerenes helgrillede smågris smakte heldigvis ikke så værst. Det var ikke langt unna mytteri med påfølgende kjølhaling av kapteinen den kvelden, han ble sansynligvis reddet av alkoholforbudet ombord. Kapteinen var fra Horten så han var sannsynligvis ikke spesielt fornøyd selv, men han kunne ikke si noe siden det på våre båter er kapteinens jobb å sørge for at filipinerene eller inderne i byssa lager norsk julemat på riktig måte, det vanlige er faktisk at han er med og svinger grytene selv. Heldigvis var det mange engelskmenn og amerikanere ombord slik at det var full julemiddag 1. dag også, da kom både ribbe, pølse og surkål på bordet samtidig. Endret December 3, 2006 av abbor Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
flygefisk Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 (endret) Har aldri ete anna enn pinnekjøtt på julaftan nokon gong. Kjem heller ikkje å gjera det nokon gong... Var eit av testspørsmåla til kona før det var aktuelt å gifte seg... Endret December 3, 2006 av flygefisk Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Daniel Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Kokt gjedde og surkål Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Brutus Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Ribbe og stek, men når jeg og frua begynner å feire jul selv, blir det pinnekjøtt. Takket være vestlending-genene til frua har jeg blitt kjent med denne delikatessen. Makan til go-mat! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoika Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 Her i huset hører pinnekjøtt hjemme til førjuls-fylla... På julaften er det ribbe, medisterkaker, julepølse osv. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
berkley Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 Stickmeat Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 Dette spiser vi i Norge-og Europa http://www.side2.no/helse/article823105.ece Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoffa Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 Ahhhh - det er italiener man skulle vært. Men bare på julaften da... :-) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 Det blir grandis i år også Hentet fra denne : http://www.side2.no/helse/article823105.ece "Å spise pizza i juletiden er mest utbredt blant personer med lav utdanning. " hehe Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoffa Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 Hva er man ikke villig til å offre for å kunne spise Grandis (skal være med stor G) - også på julaften Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Froeya Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 ...det er virkelig helt uvanlig å spise pizza til jul i Tyskland - som Petra Haltmayr og Martina Ertl.... Vi spiser - som de fleste her i Bayern - pølser (Bratwurst) med surkål, Brezen og Øl... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
el-nico Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 Ble sulten nå Bratwurst og øl!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ErikR Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 ribbe her i huset, ellers blir børsa raskt hentet frem! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gismervik Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 Tre valgmuligheter: kalkun, ribbe eller rådyr, det siste anbefales Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
westside Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 Ribbe, Pinnekjøtt og alt av tilbehør. Gjerne så mye at man har mat frem til nyttårsaften Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hunter Skrevet December 4, 2006 Rapporter Share Skrevet December 4, 2006 Pinnekjøtt, Kålrabistappe, poteter, Akevitt og Juleøl kjøpt på polet. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 24, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Husrådet har talt Det blir: Ribbe Pinnekjøtt Torsk sef med alle mulige tenkelig tilbehør SIKLE..SIKLE Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.