Jump to content
Fiskersiden

abbor

Members
 • Posts

  3824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

abbor last won the day on July 6

abbor had the most liked content!

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://scuirus.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Akershus, Norway
 • Interesser
  Storørret
  Fluefiske
  Trolling
  Multiplikatorsneller
  Ekkolodd og GPS

Recent Profile Visitors

7338 profile views

abbor's Achievements

 1. Kjøpte den nye modellen av Fuego 2500 LT (2020 utgaven) for 995kr hos skittfiske på Black Friday. Svært mye snelle for pengene, skal erstatte ei Stella 2500F som trenger litt vedlikehold og service. Jeg ga 3600kr (halv pris) for Stella snella for 17-18 år siden, nå kjøper jeg bare rimelige Daiwa haspelsneller. Har nå to Fuego 2500 LT av forskjellige årsmodeller og ei Saltist 3000. For Daiwa Steez multiplikatorsneller er jeg mer betalingsvillig, men ikke på norsk prisnivå, kjøper alle mine små multiplikatorsneller fra Japan.
 2. Ei ubrukt 7000C i fra 1984 selges på eBay for ca 2000kr. Ei snelle fra 1983 som så vidt er brukt og som ser svært bra ut selges for i underkant av 1800kr. Snella di er av samme generasjon så da ligger vel verdien i dette intervallet avhengig om den har små bruksmerker og om kartong, skrufeste til stang og dokumentasjonen følger med. Gaula 10 fot er så tung at den er totalt ubrukelig for alt annet enn dorging og harling. Alle jeg fisket med (inkludert meg selv) brukte Gaula 9 eller 10" med 7000 snelle for i overkant av 30 år siden så jeg kjenner disse godt.
 3. Nå skrev jeg at snella var produsert i løpet av tidsrommet 1962-1965, Du skriver at den et i fra midten av -62 til slutten av -63. Hvis du tror på hva du selv skriver må det være tilnærmet helt sikkert og ikke "ikke helt umulig" at den er produsert mellom -62 og - 65 som jeg skrev Jeg har ikke sett mer på alderen på denne snella, kommenterer bare hva du og jeg har skrevet.
 4. Noen multifilamenter skjærer seg ned uansett hvor hardt de spoles på, problemet blir større jo tynnere snøret er.
 5. Stroft GTM er den beste monoen jeg har brukt, høy knutestyrke og tåler slitasje bra.
 6. Daiwa Black Gold Spinning er solide og bra sneller. Så og si identiske med Saltist saltvannssnellene deres som koster to-tre ganger så mye. https://www.skittfiske.no/daiwa/210228/daiwa-black-gold-spinning-lav-vekt-og-myk-innsveivning
 7. Abu Droppen har alltid vært min favoritt. Gull med svarte prikker og gull firetiger er favorittene til ørret, til harr så er sølv med blå prikker best. Droppen kaster svært bra.
 8. Vil sannsynligvis kaste litt lenger og ha mindre plunder med snøret med større spolediameter.
 9. Her er linken https://nfisk.no/product-category/fluebinding/fluebinding-fluebindesett/
 10. Nordisk Fiskeutstyr har flere fluebindersett, de hjelper deg også med å sette i sammen ei pakke for deg (hvis du ikke sier du skal binde oterfluer ).
 11. DX er to generasjoner nyere enn BX. Hvilken som er best vet ikke jeg.
 12. Tror de fleste er mer interessert i tips om hvordan en unngår å få makrell, enn hvordan en får den
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.