Gå til innhold
Fiskersiden

sjøørret, nå igjen...


kim andre
 Share

Recommended Posts

kl 0545 ringer vekkerklokken og gir klar beskjed om at det er på tide å lette på liket.

etter 6-7 timer var fangsten som følger (på to mann):

4 lyr største 4 kg

1 lusuer

3 sypiker

2 små torsk

1 hvitting

2 blåstål begge over 0,5 kg

8 bergylter største over 1,5

2 sjøørreter største 1,3 kg + en diger som slapp sluken etter et vanvittig utras+ flere som fulgte etter sluken

291120040834hCfERNUFqYcVopVfAM.JPG?94

291120040812KLd6TemQQFRbizLiBZ.JPG?73

291120040814vdOroFe1iHRf8mIr33.JPG?37

jaja, sjøørret nå igjen... livet er godt!

uer er ny art for meg[ :D ][ :D ][ :D ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vedlig bra Kim andre, dere har virkelig fått dreien på fisket nå mot vinteren. Håper flere ser at det bare er bjørnen som skal gå i hi, vi sportsfiskere kan fiske hele året.

Mye pent ja, bla berggyltene! Hva fisket dere med, og hvor dypt tok dere leppefisken?

PS: Sikker på at ueren ikke var en lusuer? ligner veldig, men ueren er normalt på mye dypere vann....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sitat:Opprinnelig postet av Karl Inge S

Vedlig bra Kim andre, dere har virkelig fått dreien på fisket nå mot vinteren. Håper flere ser at det bare er bjørnen som skal gå i hi, vi sportsfiskere kan fiske hele året.

Mye pent ja, bla berggyltene! Hva fisket dere med, og hvor dypt tok dere leppefisken?

PS: Sikker på at ueren ikke var en lusuer? ligner veldig, men ueren er normalt på mye dypere vann....

kan det være lusuer? er den vanlig/uvanlig i forhold til uer

gyltene tok på lette små sluker på melom 10 og 30 meters dyp.

prøvde med agn, men fikk kun sypiker og småtorsk.

noen av berggyltene var gule på leppene og blå inni munnen, dette er vel berggylte?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sitat:Opprinnelig postet av Karl Inge S

Er bare berggylte sokm blir så stor, og den kan ha mange farger, f.eks grønn, blålig, rødlig, brun, grå, rødsvart osv..

Lusuer er mye vanlgere, og uer fås vel heller sjelden på under 60-70m, så dette er nok lusuer. Ny art det og sikkert:-)

godt med tips fra folk som har peiling. takk KIS! gleder meg over ny art.[ :D ][ :D ][ :D ]

til CRAL: er kjempefornøyd med sjøørret, det er bare det at den kan overraske alle tider på året, som i dag, og forrige tur, og turen før det..[ :D ]

fisker mye etter sjøørret på våren og sommeren, men sjeldent i nov/des.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sitat:Berggylte er ein glimrende matfisk, fileter og steik den og du vil bli overrasket over smaken, ikke så vanskelig å filetere viss de er litt størrelse på den.Er det ikke problem med bein? Har hørt at folk lager suppe på den, men å steke den har jeg ikke hørt om. Hvordan smaker det, hvis du kan sammenligne med en "vanligere" matfisk?

Ellers så var det en skikkelig bra fangst Kim Andre + kompis hadde fått.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

varmrøkt gylte? dette må prøves. nå skal vi ut og fiske i morgen og, så jeg regner med at vi reiser dit vi får masse sjøørret og bergylter (og stor lyr)[ :D ][ :D ]. da blir det kanskje ny pers på gylta og lyren? var mye fisk borti sist gang så...[ :D ][ :D ][ :D ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

da er vi oppe og klare for litt nattfiske, og senere i grålysninga, tar vi sjøørreten...

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ....[ :D ][ :D ][ :D ]

noen av turene våre er av og til i tidligste laget, men vi håper på spennende arter[ :D ][ :D ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.