toppknot Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 (endret) Selv liker jeg banan på brødskiva eller knekkebrødet. Snøfrisk med tomat seiler opp som en liten favoritt,tett fulgt av karbonade med vårløk. ....Noen flere enn meg som savner det smørbare bananpålegget Banos,forresten? Endret October 16, 2007 av toppknot Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Espen Ørud Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Selv liker jeg banan på brødskiva eller knekkebrødet. Snøfrisk med tomat seiler opp som en liten favoritt,tett fulgt av karbonade med vårløk. ....Noen flere enn meg som savner det smørbare bananpålegget Banos,forresten? Banos fikk jeg tak i senest i sommer så det har vel ikke gått ut av produskjon etterpå håper jeg. Det bor mange gamle minner i en boks med Banos gitt.... Ellers er brødskive med smør skåret med ostehøvel og brunost skåret med kniv favoritten om dagen. Trenger ikke være så vanskelig... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Peanøttsmør med blåbærsyltetøy er digg. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
sølvreven Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 (endret) Jeg ble "mobbet" på barneskolen fordi jeg hver dag hadde banan på brødskiva, med en dært rødtopp i midten. Det er vel ingen som vet hva rødtopp er idag, ja den originale med fersken og greier. Mobbing er jo ofte et resultat av misunnelse Så det endte opp med at gutta i klassen bommet meg for brødskiver med nydelig banan/rødtopp Men det er nå ikke å forakte fersk grovbrød med ovnsbakt leverpostei (nyåpnet) med rødbeter heller ! Eller skikkelig muggost, det er herlig det ! Endret October 16, 2007 av sølvreven Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Laksefiskern Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Favorittene er Parma- og Serranoskinke og god røkelaks...men har jeg ikke kaviar blir det småpanikk! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gismervik Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Kryddersalami m/majones eller Hamburgerrygg m/majones, da er dagen redda Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest los Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Pultost med paprika Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karleif Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Trur aldri det går en dag uten norwegia. MEN, det må være ett bra lag med brelett under. Brelett er forøvrig det viktigste av alt. Noe av det beste eg spiser er ferskt brød med brelett og krabbe. Yummi! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Likte banos da jeg var liten, men smakte det i voksen alder og da synes jeg ikke det var like godt. Altfor søtt. Kokt laks eller ørret + majones eller remulade + salt = godt pålegg. Skal ha det til kveldsmat i kveld Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ovejan Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 G35 med Brimi sin ripsgele med mynte. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
x3msport Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 En brødblings med salami og et stort halvlitersglass med saft... Nam nam! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Oz Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 For tida går det mye i rørt jordbærsyltetøy med en dæsj rømme på. Rømme fra Haukeliseter er å foretrekke Mvh Oz Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rigor Mortis Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Hvor er det blitt av HAPÅ m/sjokoladesmak??? Den var en killer på barneskolen husker jeg. Nå er bare karamellversjonen å oppdrive, og den er ikke i nærheten. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Spenolsen Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Reker og majo! Eller dansk salami og ost... Spiser egentlig veldig lite brød... Kokt egg med majo er også digg Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
L K Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Fersk brød med servelat og majo,skal spise det snart! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Havengel Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 (endret) Familjens röd vinbärsgele eller Løiten Ripsgele, Lidl kirsbærsyltetøy eller Nora aprikossyltetøy på rista brød. Eller Strandamår med som Karleif påpeker; et godt underlag Brelett. Jädersylte med ferskkvarnet pepper og salt på ferskt brød! En gammel favoritt er Gilde salami, Norvegia og bringebærsyltetøy på samme skive. Fin kombinasjon mellom søtt og salt med osten som buffer. Endret October 16, 2007 av Havengel Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
angler Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Smør på flesk Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
berkley Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Krabbe, egg og litt majones Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoika Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Hvor er det blitt av HAPÅ m/sjokoladesmak??? Den var en killer på barneskolen husker jeg. Nå er bare karamellversjonen å oppdrive, og den er ikke i nærheten. Ikke la deg lure av fargen! Det er faktisk vaniljesmak det skal være... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Trond Skrevet October 16, 2007 Rapporter Share Skrevet October 16, 2007 Hvor er det blitt av HAPÅ m/sjokoladesmak??? Den var en killer på barneskolen husker jeg. Nå er bare karamellversjonen å oppdrive, og den er ikke i nærheten. Underskriftskampanje for å få tilbake sjokoladeHAPÅ: http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=1276 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
FishingBUDDY Skrevet October 17, 2007 Rapporter Share Skrevet October 17, 2007 Tunfisk med majones på skiven er det ingenting som kan måle seg med. Ellers liker eg makrell i tomatsaus, ost med tomat osv.. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoffa Skrevet October 17, 2007 Rapporter Share Skrevet October 17, 2007 Banos fås kjøpt overalt ennå - og smaker like dritt nå som for 30 år siden. Pålegg som funker er alt av renskåret kjøtt - roastbeef, røkt kalkun etc - digg. Servelat på skiva er noe av det ekleste som finnes - les innholdsfortegnelsen... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
toppknot Skrevet October 17, 2007 Forfatter Rapporter Share Skrevet October 17, 2007 Jeg synes leverpostei er hakket eklere enn servelat. Inneholder blan annet most sardin.Noen her som vet hvor mange forskjellige parasitter sardin er mellomvert for?ÆÆÆÆÆÆSCH!! For å ikke snakke om hvilken som helst type pølse.Æsjæsjæsjæsj! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoffa Skrevet October 17, 2007 Rapporter Share Skrevet October 17, 2007 Leverpostei tilsier jo at man spiser miljøskadet og most svinelever - ikke like kult å ha det på brødskiva med den beskrivelsen. Men servelat da.... ansiktskjøtt av svin... jeeez for noe nasty saker. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest trolle36 Skrevet October 17, 2007 Rapporter Share Skrevet October 17, 2007 hjemmebakt brød med tykk skive pepperrøkt Mjøsørret!!!!!!!!!!!!!!!!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.