Gå til innhold
Fiskersiden

Is på Kilevann?


Skogtroll2
 Share

Recommended Posts

Heisann !

Kjører av og til mellom Drangedal og Skien, og her om lørdagen (15/12) var det folk (3-4 fiskere) utpå isen i den østlige bukta man ser fra veien, altså den første bukta man kan se på høyre side når man kommer kjørende fra Skien, så den er nok trygg på deler av vannet ja, har ikke vært utpå og prøvd den selv, men blir nok en tur om ikke så lenge, er ikke kjent med røyeplassene på Kilevann, men burde jo være mulig å få noen alikevel :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sikker is på kilevannet nå ja :P utløpsosen er det beste stedet nå på denne tiden etter min mening.men også holmen midt i kan være fin.... for å få fisk må du fore,eller være drittsekk og fiske på andres forplasser.lykke til :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir en tur på Kilevann imårra, er ikke noe kjent, men hadde tenkt å prøve på motsatt side av veien for kiosken/butikken der, er det der som er utløpsosen du tenker på bsalte ?

Må vel ha med noe fòr og greier, er det noen som har fått noen røyer der i år som kan si noe om størrelsen og kondisjonen på fisken ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan prøve å få tatt bilde av røya som fattern fikk der i dag. Den var vesentlig større enn de som fyren vi snakket med, hadde fått. Han sa forøvrig det samme som nevnt her:

Fôring og bruk av hull som er fôra er viktig.

EDIT:

Fisken var desverre pakket bort, ikke noe bilde med andre ord. :/

Men når du kommer til parkeringsplassen og følger sporene ned til isen så kan du bare holde en rett linje og så kommer du til en gruppe hull. Minst to av hullene har en "piske" ved seg (altså en sånn bjørkekvist til å slå snøret rundt) og her er hullene fôra. Karen som satt der da vi kom dro ca 8 røyer på en snau time før det ble stille igjen. Ikke stor fisk, men fin-fin stekestørrelse/røykestørrelse.

Endret av StadJon
Lenke til kommentar
Del på andre sider

kjør til sørenden av kilevannet grusvei ca 200 meter. der er fiskeplassene.har lite hensikt å fiske samme dag du forer i hullene.om du må så for lite!! hils arne.....han med skjegget og gunnar med barten :blush: lysdraken funker best,men bytt ut originalkroken. røya i kilevannet blir sjelden større enn 4 hekto.men er uten tvil den beste matrøya i distriktet.rød og delikat.tidlig morgen er viktig å få med seg her..... har fått over 80 røyer på en dag her men normalen er nok fra 5-20 stk. seinere på året er det gjerne bedre innover i vannet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.