Gå til innhold
Fiskersiden

Lowerance LcX 27 GPS problem...


Olenr1
 Share

Recommended Posts

Heisann på dere !

Har et Lowerance LcX27C kombi ekkolodd & plotter, men da jeg slo den på under siste turen, så svarte den "GPS modul not responding" Trodde først det kunne være at batteriet var temmelig utladet, men etter opplading svarte den det samme, er det noen som har vært borti det samme her ? Har sjekket kontaktene for korrosjon og dritt, ikke noe der. Kan GPS-antenna ta kvelden ? Er ca 1 år gammel, har LGC-3000 antenna. Noen som har forslag ?? Evnt. hvem som kan ta reprasjon på dette instrumentet ? Er forøvrig kjøpt fra FISH307 i USA...

57316_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/22792/57316.jpg

Levert av: http://fiskevatn.no/foto/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må sjekke at strømtilførselen til NMEA 2000 nettverket er i orden. NMEA 2000 har seperat strømtilførsel. Det er to sett med strømforsyningsledninger som går inn på skjermen din, den ene av disse er for NMEA 2000 (GPS antenna).

Det er ikke umulig at antenna har tatt kvelden, har lest om en del problemer med disse på US forum. Det enkleste hadde vært å få lånt ei LGC-3000 antenne eller en eller annen NMEA-2000 enhet for å koble til for å sjekke om NMEA 2000 nettverket ditt fungerer, å teste antenna di på et annnet instrument er også en god ide.

Hvis det er antenna som har tatt kvelden er det rimeligere å kjøpe ei ny enn å prøve å reparere. Det er Bilradioservice i Drøbak som reparerer Lowrance i Norge. Hvis du har en håndholdt GPS kan du koble denne inn på LCXen via NMEA-183 inntil du får fikset problemet ditt. Det er sikkert mulig å få tak i billige NMEA-183 GPS antenner hos Claes Ohlson og lignende sjapper også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.