Bendik.Ø Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Fikk en liten inskytelse når jeg leste Atle I sitt innlegg under "Utland". Kokos/kokosmelk må jo være en bra smakstilsetning ved karpefiske. Noen som vet om agn som er basert på kokos, eller vet hvorfor ikke dette er brukt som smakstilsetning? Kokosmelken burde jo være glimrende å bruke til å blande for (skyer helt sikkert mye, og legger seg som et deilig søtt teppe på bunnen) Er vel lite sannsynlig at det ikke er noen karpefiskere ute i verden som har tenkt på dette tidligere, men en vet jo aldri. Bendik Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Frisch Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Creamy coconut er garantert en slager. Har vel aldri sett eller hørt noen bruke det, men jeg har tenkt tanken selv ved flere anledninger. Tipper det følger med en håndfull slike endover til chateau moulin.... ;-) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LC Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Syns jeg har sett flere oppskrifter til grunnfor for suter og karpe med kokospulver som en av ingrediensene, så det er vel ikke en ny tanke, har selv brukt det, uten at jeg kan si om det hjalp eller ikke. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Frisch Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 sitat:Opprinnelig postet av LC Syns jeg har sett flere oppskrifter til grunnfor for suter og karpe med kokospulver som en av ingrediensene, så det er vel ikke en ny tanke, har selv brukt det, uten at jeg kan si om det hjalp eller ikke. Dette dreier seg vel om kopramelasse, som ikke lukter utpreget kokos[^] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
avkroken Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Følger dere ikke med da . Et par av slagene fra Sensas er jo: Grilled Coconut og Pure Cocunut (seriøst). Flere av boiliefabrikantene produserer også boilie med kokossmak. Coconut flavour er jo også et vanlig produkt. Tenk heller nytt, ikke mange som har gulrot, spinat eller brokkoliblandinger. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Frisch Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Coconut Cream har jeg tilgode å se, men bør være enkel å lage ;-) Brokkoli suprise i 22mm er nok en fremtidig klassiker på Ulsrud--- Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LC Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 sitat:Opprinnelig postet av Frisch Dette dreier seg vel om kopramelasse, som ikke lukter utpreget kokos[^] Mulig du har rett, trodde jeg hadde lest noe om kokospulver et eller annet sted, men det er du som har peil [8)] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Frisch Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 sitat:Opprinnelig postet av LC sitat:Opprinnelig postet av Frisch Dette dreier seg vel om kopramelasse, som ikke lukter utpreget kokos[^] Mulig du har rett, trodde jeg hadde lest noe om kokospulver et eller annet sted, men det er du som har peil [8)] Det er jeg som har peil ja, og jeg tar aldri feil[ ] Spøk til side, kopra melasse er såvidt meg bekjent malt og tørket kokos, blandet med malt og tørket sukkerroe. Konkuransefisker LHO kan sikkert skyte inn det korrekte her. Kokosmelk som bestandel i en høyprotein boilie har jeg troen på. Både til karpe og suter. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LC Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Må vel eksperimentere litt mer til våren da. Kan man få kjøpt kopra melasse i vanlige butikker, eller er det noe som må bestilles fra Avkroken eller lign? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Lho Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Var inte kopra melass en flytande seg guffe som man löste upp i vattnet man fukta foret med? Var ett sötningsmedel som främt användes för tungt bottenbundet mäsk. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Frisch Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 sitat:Opprinnelig postet av LC Må vel eksperimentere litt mer til våren da. Kan man få kjøpt kopra melasse i vanlige butikker, eller er det noe som må bestilles fra Avkroken eller lign? Det enkleste er nok å bestille fra Avkroken ja. Få andre som fører dette skulle jeg tro... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bendik.Ø Skrevet March 1, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Brokkoli surprise[ ] 'Her blir det boilierulling! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bendik.Ø Skrevet March 1, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Med eller uten kokosboilies, jeg gleder meg fantastisk til å komme i gang med karpefiske igjen. Det er en sann pine å sitte å vente på våren. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
avkroken Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 sitat:Opprinnelig postet av Bendik.Ø Med eller uten kokosboilies, jeg gleder meg fantastisk til å komme i gang med karpefiske igjen. Det er en sann pine å sitte å vente på våren. Ismeite etter stormorten er jo en god avkobling da, ellers så bude vel deler av Glomma kunne innfri ved stamfiske. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
avkroken Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Her er den herlige melassen :-o http://www.avkrokenfiske.com/shop/product_...roducts_id=2079 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Lho Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 sitat:Opprinnelig postet av avkroken Her er den herlige melassen :-o http://www.avkrokenfiske.com/shop/product_...roducts_id=2079 Hey!! Jag visste väl att jag hade rätt[8D] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Maudal Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Rein kokosmasse (ikke kopramelasse) kan brukes i forblandinger som skal skye. Glimrende til sørv. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
charlie Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Har brukt kokosmel som smakstilsetning til sørv,med godt resultat. Tror det er Danbait som hadde det. Uansett er ikke kokos noe nytt som smakstilsetning til karpefisk. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Davidsen Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Skye=lage en søyle av lukt fra topp til bunn, riktig? Hva mer kan jeg ha i et sørvfor? Mais, brød og en ferdig forblanding? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
charlie Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Bruk oppmalt brød,vannilin,maismel,maiskorn og en luktblanding. Skal du ha det til å skye skikkelig kan du bruke litt bruspulver i blandingen. (Ja bruspulver selges som tilsetning til for) Husk å ha reltiv tørr blanding. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
stein Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 En blanding jeg bruker til sørv: 10% kokosmasse 90% strøbrød. I tillegg blander jeg i mais som er kjørt i foodprosessoren. Løsforer etterpå med hele maiskorn som er agnfor. Stein Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Davidsen Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Klemmes ganske løst før det kastes ut med milimeterpresisjon? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
stein Skrevet March 1, 2005 Rapporter Share Skrevet March 1, 2005 Akkurat. [ ] Stein Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.