Gå til innhold
Fiskersiden

Oppsummering av konkurransene


avkroken
 Share

Recommended Posts

De to første månedene av årets NM-konkurranse er unnagjort, og vi er veldig fornøyd med interessen så langt. Fordelt på kategoriene saltvann, ferskvann, rovfiske og mikro fikk vi 197 innmeldte fisk i januar og 121 i februar.

Saltvannskonken ble preget bonanzafiske etter kolmule med mange fisk over specimengrensa. Ellers er det blitt meldt inn hele 36 arter, blant annet brosme over 10 kg, makrell over 1700 gram, sandflyndre over kiloen, flere sild over halvkiloen, ny norgesrekord på strømsild (169 gram) og småflekka rødhai på nesten 1300 gram. Når februar er unnagjort finner vi 45 personer med innmeldte fisk i saltvann og på toppen er John Thomas Krogstad med hele 137 poeng, fulgt av John Ivar Askevold og Bjørn Salte. I lagkonken i saltvann er det 19 lag med innmeldte fisk og øverst ligger Team Kastet med 199 poeng, mens Team Skarnsundet og Team Slimål følger hakk i hel. I rovfiskkonken 12 personer med innmeldt fisk, og førsteplassen er foreløpig delt mellom Morten Oppsahl og Jørgen Ødmann Andersen, begge med 31 poeng. I mikrokonken er det 5 personer med innmeldte fisk, og Karleif Tunheim troner øverst av disse. I ferskvannskonken er det naturlig nok få innmeldte fisk (3 stk, fordelt på 3 personer), med Andreas Næristorp på topp med en ismeitet mort på 840 gram. I lagkonkurransen i ferskvann, som også innebefatter rovfisk, er det 8 lag med innmeldte fisk og i toppen finner vi Team FF med 50 poeng.

Vi gleder oss til fortsettelsen og håper innmeldingene strømmer på nå som våren snart står for tur

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott T. Ole !! Gleder meg til å komme med inmeldinger etter hvert. Savner allikevel at resultatene fra konkurranse i alle kategorier for 2010 også blir lagt frem her på FS. :thumbsup: Regner med at de fleste som konkurrerer og som har meldt seg i NM konkurransen er blitt "rekrutert " her fra

Endret av Xplorer1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.