Fiskeriministeren Posted July 27, 2019 Report Share Posted July 27, 2019 Er på roadtrip i statene og har fått med meg at det er mye karpe innenlands her. Folk flest jeg snakker med her sier at de dreper fisken og kaster den ut i vannet, uten å bry seg mer om den... Noen her som har fisket karpe, og eventuelt tilbredt den på en måte som gjør at det smaker godt? Fant denne videoen, som var til grei hjelp, men skulle gjerne hatt noen flere tips fra insidere på forumet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omikk Posted July 30, 2019 Report Share Posted July 30, 2019 Den 27.7.2019 at 20.42, Fiskeriministeren skrev: Er på roadtrip i statene og har fått med meg at det er mye karpe innenlands her. Folk flest jeg snakker med her sier at de dreper fisken og kaster den ut i vannet, uten å bry seg mer om den... Noen her som har fisket karpe, og eventuelt tilbredt den på en måte som gjør at det smaker godt? Fant denne videoen, som var til grei hjelp, men skulle gjerne hatt noen flere tips fra insidere på forumet. Kjøttet av ung fisk (2-3kg) fra rent vann har bra smak... Filetere og ikke bruke bukken og rygg (kan være mye fett) ...og så steke som alle andre fisker (hive fisken i mel og så sprøsteke..det er bra..)...gjør man alt rett så kan det sikkert være positiv overraskelse for en som spiser havfisk) ...ellers finnes det mye innlands oppdrett i Europa (Tyskland,Østerrike,Tsjekkia, Ungarn osv...langt tradisjon med oppdrett av slike matfisk...) Fisken hører ikke hjemme i US..derfor dreper de den sikkert... (det samme i Europa egentlig men her er den i hundrevis av år...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.