Mikael NJ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  43
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Mikael NJ

 • Rang
  Nytt medlem
 • Bursdag 22. juni 1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Fiske og friluftsliv

Nylige profilbesøk

739 profilvisninger
 1. Hei! Skal kjøpe meg utstyr til å fiske små- og mellomlaks, samt til lettere fiske i sjøen. Tenker lengde på 11-12 fot (Flerdelt) og slukvekt opp til 30-40g. Liker stenger med litt dypere aksjon. Skal brukes mest til sluk, men også litt meite og dupp og flue. Har sett på følgende. noen som har erfaringer med noen av disse? - Daiwa Silver Creek Seatrout 11' 10-35g eller 12' 12-40g - Westin W3 Ultralight Spin 13'/390cm M 7-30g - SG Parabellum CC Bombarda 11'4'' 12-35g Daiwastengene ser mest aktuelle ut, men har ikke kjent på noen av de. Skrik ut om du har erfaringer med disse, eller evnt andre stenger som passer ca. til preferansene Tenkte forresten å bruke den med en Shimano Nasci eller Ultegra i str. 3000 eller 4000!
 2. Hei! Tenker meg på kanotur i Vansjø til helga og skal prøve etter gjedda (og muligens gjørs og abbor)! Noen som har tips til hva slags redskap jeg bør bruke i enden av snøret på denne tiden av året? Wobblere, agnfisk etc?
 3. Mikael NJ

  Sjøørret i Gloppefjorden?

  Takker så mye for innspill! Blir en tur ut med båt i morgen for å dorge + kaste litt, så får se om det blir noe
 4. Mikael NJ

  Sjøørret i Gloppefjorden?

  Takker for opplysninger! Da blir det nok snart å prøve fiskestanga nede i fjorden her og kanskje en tur til Breimsvatnet også.
 5. Mikael NJ

  Sjøørret i Gloppefjorden?

  Hei. Bor for tiden i Gloppen og har lyst å prøve meg på å fiske i Gloppefjorden. Jeg lurer på hvordan det er med Sjøørret og evnt. andre arter i fjorden. Er det en god bestand og hvor bør jeg starte? Er det noen som har noen tips å komme med hadde det vært veldig hyggelig