Jump to content
Fiskersiden

Eivind Stensrud

Members
 • Content Count

  522
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Eivind Stensrud last won the day on December 15 2020

Eivind Stensrud had the most liked content!

Community Reputation

89 Excellent

About Eivind Stensrud

 • Rank
  Ivrig bruker
 • Birthday 07/02/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Alt som svømmer under vann på alle måter, jakt og hunden min!

Recent Profile Visitors

1899 profile views
 1. Du er en av surferne altså, du får slå av en prat neste gang du ser meg der. Som en liten snørrunge på tidlig 2000-tall så skal jeg innrømme at jeg ikke er så bereist i den gata, men 2010-tallet er litt mer utforsket.
 2. Takk for fine tilbakemeldinger, tiden dro litt ifra meg i går slik at siste halvdel ble litt kort og godt. Anbefales sterkt en tur nordover etter seien, og ikke glem wobbleren, en killer til både sei og kveite. @TT Vi turet rett forbi elgen, så ble dessverre ikke bydd på kaffe. Frode er tidligere ansatt på Torshov og jeg jobber der på mitt syvende eller åttende år tror jeg, så vi må jo reppe Torshov. Norsk hip-hop fra tidlig 2000 tallet spenner seg fra Diaz, tidlig Karpe til Herreløs og Warlocks og annet ymse. Skal innrømme at det er litt utenfor min mest kjente musikalske verde
 3. Sei er en fisk de fleste fiskere har kjennskap til, spesielt småseien som ofte er til hinder under havfiske eller som tas som bifangst under fiske etter «edlere» fisker som sjøørret og havabbor. En fisk som er fin som agnfisk og ikke mye annet. Eller kanskje ikke helt, jeg tror og håper at det er fler enn meg som tørr å innrømme når man en ytterst sjelden gang blanker etter target fisken, kan finne på å binde på tacklet med småkrokene og luske lyssky rundt på brygga, speidende etter en liten stim småsei. Disse små fiskene som med dødsforakt hiver seg over krokene, og sørger for at kan luk
 4. Herlig Svein! Det har blitt lite ørretfiske på meg de siste årene, men i det siste har jeg kjent at det må jeg prioritere mer neste år, og denne luka hjelper IKKE på fiskesjuken! Spesielt når man sitter med eksamener langt oppunder øra.
 5. Nydelig luke! Jeg lurer på hvor mange uheldige sjeler som har endt med avkuttet hette på flytedressen sin etter utført oppdrag. Har en mistanke at det er flere enn man har hørt om... Og et fryktelig tidsrelevant luke, med flere naturbrukere enn vi har hatt på mange år så er det fint med en how-to artikkel om saken.
 6. Tør å påstå at dette er en av julens fineste tradisjoner, i alle fall morsomste! Kan prøve å skrible ned noen ord og finne noen skjeve og dårlige bilder fra kanskje Norges heteste plass når det gjelder seifiske hvis det er ønskelig. Har fullt kjør med eksamener fremover, men tror jeg kan ta 14. eller 15. desember.
 7. Herlig! Godt å se at Nuffe leverer!
 8. Vet at det er tatt makrell i indre Oslofjord, men de helt store mengdene kommer vel snart.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.