Jump to content
Fiskersiden

eddie1977

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

eddie1977 last won the day on December 1 2014

eddie1977 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

838 profile views

eddie1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

 1. Hei Eddie.

  Vi skal til venern, første gang med egen båt, siste helga i april. Har leid sjøhus i havna.

  Er det samme helga Dere skal dit?

  Hadde vært fint og utveksla erfaringer og tatt en pils.

  Mvh

  Marius

 2. Takker igjen:)Tar en tur på skitt fiske i morgen, Det blir en trenings runde til søndag for og lære og kjenne utstyret.har jo fortsatt trua på en stor blank hjemme også.Skal teste vk agnskaller og Vkflasher som du sier:)
 3. Hei og tusen takk for tipsa. ska sjekke plassene du snakker om på kartet og legge om ruta litt. Vkflasher er bestilt.men stort utvalg av agn skaller noen favoritt?farge?
 4. Vi planlegger tur til Veneren i slutten av April. Tar med båten og utstyret og håper på bedre fiske der etter mange mange hundre timer trolling uten blank fisk i båten. Langesund, Stathelle og Helgeroa har blitt trolla på langs på kryss og tvers hehe. Jeg tenker og kjøre med brisling på dyprigg og på paravaner da det er kaldt i vannet har også kjøpt drivanker for og få farten ned.fisker brisling på venerern eller er det løya som gjelder? Vi skal booke hytte på Sunnanå hamn.Så fiske blir i Dalbosjøen tenker dorge fra jeppes gr mot laxgrunn. Og da lurte jeg på om noen hadde noen tips? Hilsen Tom Eddie
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.