eddie1977

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

eddie1977 last won the day on December 1 2014

eddie1977 had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

12 Good

Om eddie1977

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

295 profilvisninger
 1. eddie1977

  Tur til veneren.

  Takker igjen:)Tar en tur på skitt fiske i morgen, Det blir en trenings runde til søndag for og lære og kjenne utstyret.har jo fortsatt trua på en stor blank hjemme også.Skal teste vk agnskaller og Vkflasher som du sier:)
 2. eddie1977

  Tur til veneren.

  Hei og tusen takk for tipsa. ska sjekke plassene du snakker om på kartet og legge om ruta litt. Vkflasher er bestilt.men stort utvalg av agn skaller noen favoritt?farge?
 3. eddie1977

  Tur til veneren.

  Vi planlegger tur til Veneren i slutten av April. Tar med båten og utstyret og håper på bedre fiske der etter mange mange hundre timer trolling uten blank fisk i båten. Langesund, Stathelle og Helgeroa har blitt trolla på langs på kryss og tvers hehe. Jeg tenker og kjøre med brisling på dyprigg og på paravaner da det er kaldt i vannet har også kjøpt drivanker for og få farten ned.fisker brisling på venerern eller er det løya som gjelder? Vi skal booke hytte på Sunnanå hamn.Så fiske blir i Dalbosjøen tenker dorge fra jeppes gr mot laxgrunn. Og da lurte jeg på om noen hadde noen tips? Hilsen Tom Eddie
 4. eddie1977

  Thomas&Thomas #7

  Thomas&Thomas #7 9`6" SSS. Ønsker og bytte denne i haspellsnelle av god kvalitet helst Shimano.
 5. Haha Bjørn er besatt av sjøørret jeg vettu;) men får jo aldri større en 2kg,men i morgen skal jeg dorge i langangsfjorden Blir forbanna på di jævla garn fiskerene di ødelegger mye:( Skal kjøpe Humminbird for og linke det til ipiloten, men helt enig det er alfor dyrt i Norge. Jeg har ingen anelse hvilken giver jeg skal ha er jo så mange typer,skal bruke det mest til trolling. Har du noen forslag til noen, til en fornuftig pris?
 6. Heisann:) Jeg troller og troller, fjorden ut og inn og fram og tilbake men fortsatt ikke laks eller stor Ørret... Prøver alt som er og bruke fisker med 6 stenger ute bruker dyprigg og paravanner men fortsatt ikke napp,Og i dag ble jeg tatt av stormen fra havblikk til 15m/s båten ble kastet tilsiden og 5 stenger sammen i en stor floke:( Dyprigg vaieren i propellen og stanga med water Wolf camera og loddet rett til havets bunn:( Fy ***** For en dag.. Men jeg gir aldri opp:) Så derfor skal jeg gå til innkjøp av nytt ekkolodd som gir meg mye større sjangs for stor fisk....sier jeg til kjerringa;) Har litt bestemt meg for humminburd 1198c. Eller er det noen som har noen bedre råd til lodd jeg burde kjøpe?