LTPoppe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  273
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

LTPoppe last won the day on November 28 2017

LTPoppe had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

25 Excellent

Om LTPoppe

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim, Norway

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bra initiativ. Men hvor er utbygging / utfylling av elvebredder, rørlegging av ørretbekker, og endret næringstilgang i havet? Det er jo dramatiske påvirkningsfaktorer, her går de glipp av en god mulighet til å sette mer fokus på slikt.
 2. LTPoppe

  Lakselusa dreper!

  Ja, når jeg spør, så er det faktisk fordi jeg lurer. Méd eller uten teskje. Kan du ikke forholde deg til dét, i stedet for å konspirere? Da blir det lettere for alle. Så takk for avklaring! Det var det jeg lurte på. Samtidig kan du holde deg for god til hån og konspirasjon om andre, du som ironisk nok snakker om russiske nettroll. Jeg har andre ting å bruke tiden min på enn å diskutere laks på facebook, da får du respektere at ikke alle holder oversikten over villakssider med og uten punktum. Er det greit? Også kan du i samme slengen svare når du får saklige og relevante spørsmål, ikke vri deg unna ubehagelige spørsmål ved å hevde vås om nettroll og tidsbruk. Det blir for dumt. Du har tid til å holde på med utredninger, avsporinger, osv osv, og å konspirasjonsanklage alle som utfordrer din mening. Det handler faktisk også om vanlig folkeskikk å svare når du involverer deg i slike debatter.
 3. LTPoppe

  Lakselusa dreper!

  Skjerpings!! Les innlegget mitt én gang til, denne gangen litt grundigere før du svarer. Jeg skrev jo at jeg spør nettop fordi jeg ikke har oversikt over disse sidene! Jeg frekventerer tydeligvis ikke facebook-grupper like ofte som deg - og så lenge du ikke vet det sikkert, synes jeg du skal holde konspirasjonsteoriene dine for deg selv og slutte å tillegge andre folk meninger og holdninger. Det er en god grunnregel.
 4. LTPoppe

  Lakselusa dreper!

  Du antar helt feil. Slik man oftest gjør når man antar ting om andre. Og å da legge til "Pinlig" får stå for din regning. Villaksens venner méd og uten punktum - seriøst?? Den må du avklare for oss som ikke er like opplyste, og det mener jeg helt uten sarkasme. Men i sakens anledning og i fin Gladlaks-ånd passer det fint med en LINK om saken. Og Afre: du har fortsatt ikke svart på det forrige innlegget ditt der du slang uttrykk om meg av type "Pinlig" og liknende - til tross for påminnelse. Dét er definitivt mer pinlig enn å anta ting om folk man aldri har møtt. Hilsen The Peoples front of Judea (uten punktum)
 5. LTPoppe

  Lakselusa dreper!

  Ja, svar på det, Gladlaks, så får vi avklart hvorvidt svaret ditt lengre opp er steinkasting i glasshus. Svar samtidig på hva det er som skiller "ekte engasjement for villaks, sjøørret og sjørøye" (ditt sitat) fra det Holst skrev. Klarer du å svare konkret på dette - i stedet for en link eller unnamanøvre og i beste fall et motangrep?
 6. LTPoppe

  Lakselusa dreper!

  Du kunne fått nyansert programmet du reklamerer for her. https://www.facebook.com/groups/195524630569714/permalink/1715183388603823/ Attpåtil hos Villaksens venner. Synd du har torpedert alle sjanser til å få til noe liknende på FS.
 7. Først setter du ny rekord i aldrende linker (2013 & 2010), så klistrer du inn enda flere linker - som du selv skriver at ikke fungerer?! Hva i huleste er vitsen med å dele dem da?? Det eneste du mangler nå, er den obligatoriske linken til menneskerettigheter. Evt. noe om elskerne til Erna Solberg. Stå på!
 8. Nå må du se og komme på banen her! Du er vel ikke feig eller målbundet? Å kaste ut udokumenterte påstander kan alle klare. Vis at du har noe å fare med, ikke bare hersketeknikker. Bortsett fra svar / påstander á la "det burde du du skjønne" eller "det gidder jeg ikke", ref. det du selv skriver om finesse og stil.
 9. Kan du presisere hvilken agenda du (og alle andre) mener jeg har, og hvorfor du mener jeg har den? Jeg er usikker - og det er så dumt hvis jeg skal gjette på hva andre folk mener at jeg selv mener, det blir bare rot og misforståelser av slikt.
 10. Han glemte visst å linke til kveiterømmingen i Rogaland også. Men det er rart med det, når det gjelder ting som faller utenfor eget interessefelt. Det blir betimelig å spørre "Elsker Gladlaksen sin egen lyst til å drepe villaks mer enn han bryr seg om miljøet til fisken i havet generelt?"
 11. Godt poeng. Og det er mange som har tatt til orde for det samme her inne. Bare synd at litt for mange (her) ikke klarer å se noen form for negative sider ved Oddekalvere som denne Gladlaksen, i den tro at de da plutselig blir å regne som 100 % oppdrettspositive. Eller frykter å bli det.
 12. "Fiskeriminister Elisabeth Aspaker"?! Hun er ikke fiskeriminister, din link-nisse! Har du gått tom for linker nå igjen? Også fortsetter du med Erna Solberg - og det samme spørsmålet som i forrige post...? Svaret fikk du attpåtil. Du bør lufte litt i den klamme kjelleren du sitter i, for nå rører du fælt.
 13. Dette er fra mars 2015. Har du gått tom for linker å poste? Er det ikke en menneskerett for Erna Solberg å elske hvem hun vil? Du elsker internettet og laksestanga, Erna elsker Sindre og lakseoppdrettere.
 14. LTPoppe

  Lakselusmodellen gir viktig kunnskap

  En maskot er vel utelukkende positiv for laget (?). Men i mangel av et moderne ord for "Landsbyidiot" er kanskje "Maskot" det (nær)mest dekkende.
 15. LTPoppe

  Lakselusmodellen gir viktig kunnskap

  Den var vel grei, den der? Leser du derimot neste innlegg, handler det om - hold deg fast: Riksrett.