Helge C Norvang

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Helge C Norvang

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 05/06/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://teamriverpigs.blogspot.no/

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sarpsborg
 • Interesser
  Predatorfiske, film, musikk

Recent Profile Visitors

885 profile views
 1. Hei, Jeg har akkurat kjøpt meg en 4-takts 30HK Yamaha til båten (18-fots Vestfjord) og selv om jeg foretrekker spinnfiske ønsker jeg av og til å dorge. Snakker gjeddefiske i Glomma. Testet dorging i går kveld. På laveste turtall målte jeg til ca 3,2 knop. Dette var riktignok medstrøms, men det er uansett for fort...? Jeg ser for meg at det på sommertid bør være mellom 1 og 2 knop...? Uansett, ekstra mindre motor for dorging er uaktuelt for meg (akkurat nå ihvertfall)... Så hva kan jeg gjøre? Eneste jeg kan tenke meg er å skaffe meg et drivanker - som dette f.eks. Vil dette fungere?
 2. Tja, det blir en lørdag dette og de stenger begge ganske tidlig ser jeg, så spørs om man rekker begge
 3. Hei, Takk for tips. Skal vurdere det! Det tar vel sannsynligvis ikke så veldig mye lengre tid å kjøre dit enn Ed tenker jeg. Motorvei et langt stykke på vei.
 4. Hei, Har tenkt meg en tur til Ed i Sverige og besøke Fiskespecialisten der. Har aldri vært der før og det finnes lite info på nett. Noen som har vært der og kan si noe om utvalget. Det er gjeddesaker jeg skal ha.
 5. Hei, Jeg er i ferd med å kjøpe meg en ny båt og etterhvert også ny motor. Jeg har et Lowrance Elite 4X HDI lodd som skal monteres, muligens en radio og sjansen for at jeg kjøper meg motor etterhvert med el-start er tilstede. Spørsmålet er da hva jeg kan kjøpe av batteri til alt dette? Jeg har et lite MC-batteri som jeg bruker kun til Lowrance'en nå, men tenker at jeg må ha noe større enn dette. Men hva kan jeg bruke? Jeg har ikke peiling på sånt. Hva må jeg tenke på i forhold til amper f.eks.? Takker for evt. hjelp
 6. Hei! Jeg driver å snuser på å prøve å lage mine egne gummishads. Det jeg lurer på er hvor jeg får kjøpt sånn silikongummi for å lage støpeformen, samt selve gummien som skal brukes til shad'ene? Svar bare om du vet med sikkerhet vær så snill Takker!
 7. Har vært innom tanken på Rugen eller Sverige også, men det er liksom ikke fullt så eksotisk som Canada :).
 8. Hei! Takker for svar! Joa, jeg har brukt timesvis på YouTube (deriblandt Uncut Angling) jeg også, og på google for å finne ting. Men, jeg ønsket egentlig å finne ut om det var noen som hadde gjort dette før og kunne anbefale noe.
 9. Hei, Jeg har lett og lett men finner ingen butikker/nettbutikker som har ekstra tails til Svartzonker McMio. Noen som vet om noen norske butikken (helst nettbutikker) som har dette? Takker.
 10. Hei! Kona foreslo fisketur til Canada når jeg blir 50 (noen år til ennå men) - en ide som virkelig pirrer! Blir i tilfelle sammen med en kompis og tenkte kanskje ei uke. Har søkt litt på nett og funnet endel, men tenkte å høre her om noen har erfaring med dette. Det er gjeddefiske som gjelder og kriteriene er: * Hytte ved vannet * Båt inkludert * Kanskje en dag med guide * Fiskeutstyr bør være inkludert Noen som har erfaring med dette?
 11. Hei, Noen som vet om noen norske butikker/nettbutikker som har denne shad'en? https://www.fishingmegastore.com/savage-gear-loose-body-swimmer-shad-lures~13539.html
 12. Hei, Kunne godt tenkt meg å ha et målebrett/"måleplanke" i båten. Men hvor får jeg tak i dette? Tenker på noe sånt: https://kusthugg.files.wordpress.com/2015/11/dsc_0236.jpg eller Abu Garcia/Berkley har en aluminiumssak som er super. Brukes ofte i konkurranser tror jeg. Noen tips?