Jump to content
Fiskersiden

cannonbang

Members
 • Content Count

  1616
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

cannonbang last won the day on February 17

cannonbang had the most liked content!

Community Reputation

478 Excellent

4 Followers

About cannonbang

 • Rank
  Seniorbruker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Forbrukerforumet er for dette. Ellers er det finn, men det vet du sikkert om.
 2. Hei er vinteren så ille? Du trenger en ny hobby
 3. Slutter meg til her jeg også. Skitt fiske er jo også min lokale fiskesjappe, så dette var hyggelig. Det er kanskje billigere for dem enn å kjøpe reklameplasser av andre også. Godt nytt år til alle forresten.
 4. Må si meg enig med tt her. Verdt å nevne er at dere skal fiske på langgrunne områder. Da vil ofte sjøørreten gjøre lengre utras for å komme seg ut på dypere vann. Det er kanskje mulighet for havabbor også, og den renner avgårde så det holder. Jeg har opplevd sø her på østlandet som har tatt ut over 100m, det er sjelden, men større fisk kan gjøre det.
 5. Hei Tror jeg må si meg litt enig med bonavar her. Og at han har rett i sin antagelse. Denne trådstarteren har ikke vært her siden 2017, da han la ut sin ene post med spørsmål om fiskeplasser. Litt irriterende å skrive et langt svar med det man har av info om dette, for så ikke å høre et pip fra den som spør. For min del så har jeg begynt med et kort svar der jeg ber om litt mer info, og hører jeg ikke noe, så får de heller ikke noe. Årsaken til dette er vel at det er mulig å logge seg inn fra andre sosiale medier som facebook, slik at det ikke trengs registrering på fiskersiden.
 6. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=200197523 Fant denne på finn. Han her fortjener litt kudos for dette tiltaket.
 7. Hei her er gulesider din gode venn. https://kart.gulesider.no/m/wp7AZ Her har jeg satt ut et par merker for å illustrere hva jeg mener. Bruk flyfoto for å finne bukter og områder med sandbunn, og så sjøkartet for å se på dybdeforhold. Deretter det vanlige kartet for å finne veier og adkomst. Kanskje ikke helt det du spurte om, men forhåpentligvis til litt hjelp. Hyse er det nok ikke så mye av innover fjordene der, men flyndre kan det være, spesielt skrubbe og lomre. Skrubba liker seg ofte inne i og ved havner, og lomra er ofte å finne i overgangsområdene mellom be
 8. Hei Fin luke dette, og ekstra hyggelig at det kommer til ungdommer som deg her på forumet. Lyren er en av de beste figterne vi har her på berget, og denne er ganske stor også, så den sparka nok ifra så du kjente det ja. Husker enda en jeg fikk i trøndelag for mange år siden, den var på 14 kg, og det kjentes ut som det var draugen sjøl jeg hadde på. Det der med ikke å gi seg kjenner jeg til ja, det blir alltid et kast til, også enda et og så bortetter. litt tidlig for nyttårsønsker kanskje, men lykke til videre, og håper å høre mer fra deg.
 9. for å ta denne tråden tilbake til det opprinnelige, det er to ting man er nødt til her i livet, det er å drite og å daue.
 10. Oppslag på en do på en rasteplass i østerdalen enkelt og lettforståelig for alle nasjonaliteter
 11. Hei Tror ikke jeg vil anbefale helgeroa og nevlunghavn på denne årstida. Det er stort sett langgrunt rundt i dette området, så du trenger båt. Det er også mye bommer ogf stengsler på veiene i onrådet, du må regne med å gå et godt stykke for å komme til fiskeplassene. Men kanskje dette kan være et bra alt. https://kart.gulesider.no/m/1dFdN Kan ikke garantere fangst her (kan ikke det i det store og hele) men det er i alle fall kjent som en brukbar fiskeplass, og det er grei adkomst dit.
 12. Nydelig rapport. Alltid hyggelig å lese slike. Har du vurdert tur til nabovannet foldsjøen? Gjedda innvaderte der for ca 30 år siden, og er etablert der nå. Hilsen en utflytta trønder. Har forøvrig pers på brunørret fra dette området, den var 3.2 kg.
 13. Hei Mye motor og store bølger er ikke noen bra kombo nei, det kan jeg skrive under på etter sommerens lille incident med fruen fra vest. Hyggelig med en liten rapport med bilder og greier Philip, kred for det. Synd det ikke ble fangst, men det er jo verdifullt bare å komme seg ut en tur. Håper du kommer med flere slike i fremtiden også. Hadde forøvrig en 25 hk johnson på båten min før, en 18 fots alubåt. Den gjorde ca 17 knop med den. Det er noenlunde samme motoren som du har. De er dønn pålitelige, må skytes for å stoppe de.
 14. Ujevn gange =skadet småfisk. det funker til det meste av predatorer Denne gangen så holder du kameraet riktig også. Oppned i stedet for sidelengs gjør fisken feitere og fiskeren høyere og slankere
 15. Hei Du trenger ikke å ta den diskusjonen nei. Dette har vært oppe en gang eller to her på forumet tidligere. Da hadde argumentene en tendens til å bli understreket med løfter om stump vold og andre vederstyggeligheter. Jeg husker enda han som spurte om karpe var en god matfisk. Men generelt så er det greit å sette ut igjen fisk som ikke er egnet til mat eller undermåls. Spesielt mtp sjøørret, der det på vinteren og våren ofte er mye støinger, så er ikke de matfisk. Personlig så velger jeg heller å begrense meg litt, og drar heller hjem og lager middag av den jeg har fått i stedet for å fo
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.