fredsjo

Members
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

fredsjo last won the day on June 3 2014

fredsjo had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About fredsjo

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

700 profile views
 1. Hei Mulig dette blir et underlig spørsmål for de som stort sett fisker etter spesifikke arter. Men for min del så er jeg ofte ute å bare vil slenge ned et snøre og se hva som blir med opp. Andre dager fisker jeg mer målrettet. Hva henger DU i bunnen av snøret på en slik dag? Gjerne med bilder!
 2. Hei Endelig fått båten på sjøen - i ukjent farvann. Ligger i Kjerrgardsområdet, og vil i førsteomgang prøve meg derfra og nordover til Herdla. Hva kan man forvente å få? På kartet ser det kjempespennende ut med masse variert bunn og ikke padde flatt og kjedelig som jeg er vant til fra før. Er det mulig å dra seg ei kveite her? Er jo flere trange sund hvor strømmen går friskt gjennom med tidevannet, erfaringsmessig er jo dette fine kveiteplasser (i utkant av disse stedene).
 3. Hepp Etter å ha bodd på Askøy et års tid har jeg endelig fått meg til å kjøpe båt. Kjøpt meg en 2007 mod Øien 16 med styrekonsoll og vindskjerm. Påsatt en Mercury 25hk firetakter EFI. Skal hente båten på lørdag og gleder meg som en unge. Har aldri eid egen båt før. Nå er ikke dette noe svære greier, men en fin start. Og med tiden (ett år eller to) skal den byttes ut med noe større. Har på under ett år kjøpt hus og to biler, samt fått unge, så båt var dessverre et stykke ned på lista.. Men endelig! Planen nå er å få gått over hele båten, vasket den skikkelig. Ser det er noen skruer som har avgitt litt rust på noen av bildene, så disse må byttes. Skal og bunnsmøres og poleres før den sjøsettes. Vindskjermen er ganske ripete, så den skal få seg en god runde med poleringsmaskina. Jeg har vært litt skeptisk til å kjøpe en 9 år gammel Mercury firetakter. Skal inn på verksted med den å få satt på ny registerreim i allefall. Blir byttet olje og gearolje før jeg overtar båten. Man har jo hørt litt ymse om Mercury fra tidligere, men er det grunn til å være skeptisk? Er det noe spesielt man bør følge med på og evt vedlikeholde?
 4. Hei Hvilke tre fluer er din favoritt? Jeg tenker da primært til ørret og røya. Jeg har hatt en favoritt siden jeg var guttunge, heckan peckan green (eller noe i den duren). Den har gitt meg utrolig mye ørret!