Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Pilk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  128
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

30 Excellent

Om Pilk

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

640 profilvisninger
 1. Pilk

  Bytte ut twinpower fc med ny snelle

  Jeg har både biomaster og stradic i størrelse 1000. Stradicen er litt større og har større diameter på spolen, samtidig som den er lettere. Biomasteren er mer kompakt og virker litt mer solid. Den kommer også med en ekstra spole i boksen. Jeg har bare brukt stradicen på en tur, men foreløpig har jeg biomasteren som knepen favoritt. Med ditt budsjett kan du jo også vurdere en ny twin power fra ebay.
 2. Pilk

  Hardangervidda, generelt

  Har forhørt meg litt om Skaupsjøtjønnan og fått antydet at det var Ørekyte og mye småfallen ørret der for et par år siden. Men området rundt kan jo være bra.
 3. Pilk

  Hardangervidda, generelt

  Har foreløpig spikret planer for 3 turer i år. Alle med utgangspunkt fra Trondsbu/Tinnhylen, men med ulik destinasjon. Mener å ha lest at Skaupsjøtjønnan huset stor fisk i tidligere tider. Lurer på om det også stod noe om Lometjønne. Kan være verdt et forsøk om du slår leir i området.
 4. Hei. Vurderer innkjøp av en ekstra stang til ørretfiske på Hardangervidden, og lurer da på om noen har erfaringer å dele rundt Hardy demon spin. Tenker i utgangspunktet på en 8,5' stang med kastevekt 5-15gr.
 5. Pilk

  Ekkolodd til forskjellig havfiske.

  Hva med en TM185M + Simrad Go7? Han får ikke like mange vertikale pixler som på s2009, men klarer seg nok med litt zoomfunksjon.
 6. Pilk

  Autopilot Lowrance

  Den har støtte for motoguide xi kontroll, men er 99% sikker på at du må opp på HDS for å koble til autopilot for utenbordsmotor.
 7. Er jo smått komisk at abbor hjelper deg å fikse en feil på et døgn som navico ikke har klart på to år. Både Abbor og Erik er fantastiske ressurser for dette forumet!
 8. Pilk

  Nss evo3 ute av sekken

  Flott, takker.
 9. Pilk

  Nss evo3 ute av sekken

  Ble akkurat klar over at Evo3 har fått støtte for Motorguide i siste SW update. Laster dere denne fra den amerikanske siden? Jeg har ikke oppdatert sw siden før autorouting ble fjernet. Vil jeg miste denne funksjonen, eller var det kun i usa?
 10. Pilk

  Tips til stang og snelle

  Det kommer vel helt an på bruk. Viktig å huske at bruddstyrke ikke er det samme som maks vekt på fisk du kan dra opp.
 11. Pilk

  Tips til stang og snelle

  Den har jo bruddstyrke på 34kg, så det er vel litt overkill.
 12. Pilk

  Tips til stang og snelle

  Får kontakt med 175gr på 80-90, men begynner å bli marginalt på den dybden. Men går du opp en vektklasse på stanga burde du vel klare det. Jeg bruker en 3000 snelle med 0,17mm fireline med 0,8/0,9mm fluorocarbon fortom.
 13. Pilk

  Tips til stang og snelle

  Hvis du klarer deg med 300gr så ville jeg kanskje vurdert en lightjigger. Jeg har selv en lettere variant med jigvekt opp til 150gr som jeg bruker med pilker/jighoder opp til 175gr ned til 80-90m. Utrolig fin stang å kjøre fisk på. Da kan du eventuelt beholde snellen til bedre tider.
 14. Pilk

  Tips til stang og snelle

  Fisker du med pilk eller agn? Hvor tunge pilker/lodd bruker du?
 15. Pilk

  Topp ringer (rod tip)

  Har ikke handlet her selv, men http://www.guidesnblanks.com/mobile/category/250 ser ut til å ha bra utvalg.