Atle Høidalen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  102
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Atle Høidalen last won the day on August 8

Atle Høidalen had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

48 Excellent

Om Atle Høidalen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 10. feb. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drammen
 • Interesser
  Trolling og spinnfiske etter all slags fisk, ferskvann og saltvann.

Nylige profilbesøk

971 profilvisninger
 1. Atle Høidalen

  Haldenvassdraget 15-16.09.18

  Flott rapport. Kan bare si meg enig i at dette er et flott vassdrag som også forvaltes fornuftig. Alltid hyggelig å komme til Østfold! Ser dere kanskje i konkurransene i Aremark og Nedre Glomma neste år nå da?
 2. Atle Høidalen

  WA-båt for trolling og havfiske

  Takk! Håper å få til et par turer på sjøen før sesongen er over. Si fra om du vil henge med.
 3. Atle Høidalen

  WA-båt for trolling og havfiske

  Hehe, litt usikker på om kona synes det er en god idé! Men takk!
 4. Atle Høidalen

  WA-båt for trolling og havfiske

  Da endte jeg opp med en Karnic 2250 2008-mod med en Honda 225 VTEC på hekken. Den ligger på en Svela 2600 henger. Blir en utfordring å klare å holde seg rundt 2 tonn totalvekt, men det skal i teorien gå.
 5. Atle Høidalen

  Alternativer båt 5 meter og alu?

  Ok, blir spennende å se om alt funker knirkefritt hos deg. Har skjedd veldig mye rart hos meg. Siste tur så låste hele HDS7gen3 seg for meg, og viste hds5gen2 som kilde på det fryste ekkoloddbildet selv om nettverksekkolodd var slått av på begge enheter. I menyen hadde jeg valgene til Arimar-giveren selv om denne ikke er koblet til gen2 enheten. Var nære på å kaste hele skiten på sjøen da... Ser det rapporteres om lignende problemer både på svenske og amerikanske forumer på nettet.
 6. Atle Høidalen

  Alternativer båt 5 meter og alu?

  Synes det har vært mye tull med den oppdateringen Erik. Har Lowrance offisielt sagt at gen2 ikke er kompatibel i nettverk med gen3/carbon? For hvis det er tilfelle så burde de opplyse om det? Har koblet ut nettverksekkolodd på begge mine gen2 og gen3 enheter og likevel fryser ekkoloddet på hver tur jeg er på. Ser det er mange som opplever det samme...
 7. Hei, vært ute tre-fire ganger på pelamidejakt sør for Malmøya siden starten av august. Ikke fått noe, ikke sett noe, men hadde på en fisk som trolig var pelamide. Så en større fisk av noe slag forrige helg, men klarte ikke å identifisere den.

  Har båt på Malmøya og fått endel i 2015 og 2016.

  FJ

 8. Hei Jørgen! Har du en oppdatering på erfaringene med denne etter et års bruk? Var 24v nok for deg og holder batteriene til noe annet enn ankring (f.eks. som autopilot i tillegg til hovedmotor eller fremdrift ved kun elmotoren)? Jeg er nyssgjerrig da jeg vurderer større båt og vurdrer om jeg kan flytte over den jeg har eller må over til 36v i så fall. Har du noe å gå på med 72" skaft ift. bruk i bølger?
 9. Atle Høidalen

  WA-båt for trolling og havfiske

  Høres bra ut, jeg har kun mulighet for å dra 2 tonn med min bil (S-Max 4wd 180hk diesel). Har vært i kontakt med en selger som har sin 2250 på en 2000 henger og hevder båt og henger er veid inn på 1900kg med full tank (200l) på båten. Så det skal gå i teorien, hvordan det blir i praksis er en annen sak. Dessuten vil ekvipasjen uansett ikke veie 1900kg når jeg er ferdig med å modifisere den...
 10. Atle Høidalen

  Stripet pelamide (bonito) 2016 og 2017

  Noen som vet om det er tatt noe Pelamide nå i høst?
 11. Atle Høidalen

  WA-båt for trolling og havfiske

  Takk for info! Har sett på både Karnic 2050 og 2250, veldig fine båter begge to. Overraskende nok er det kona som heller mot 2250 da hun ideelt ønsker seg weekendbåt for hele familien. Hadde du din 2050 på henger i blant, i så fall hvordan syntes du den var å kjøre med på veien? Planen her er å ha skaffe båtplass, men fortsatt ha den endel på henger da jeg også fisker litt rundt i diverse innsjøer på østlandet.
 12. Atle Høidalen

  Dybdekart fra flyfoto

  Prøv www.dybdekart.no.
 13. Atle Høidalen

  WA-båt for trolling og havfiske

  Hehe, det har vi jo Erik. Når jeg først setter igang liker jeg å gjøre grundig research før jeg handler. Helt enig med alt du skriver, og Silveren er også min favoritt, totalt sett mest praktisk på henger, men også i bruk og økonomi. Utfordringen her (tror jeg) er at det ikke er mange av dem på det norske markedet. Kun en som lå ute på Finn nå, og den ble solgt. Kan ikke huske å ha sett flere i de to åra jeg år fulgt med. Ligger flere på blocket, men å kjøpe brukt fra Sverige når man må betale moms er jo bare å glemme. Liker Aquador 21, men den har veldig smale passasjer frem til baugen, som du sier litt av vitsen med WA er jo at det skal være enkelt å bevege seg frem i båten. Karnic 2250 er nok den råeste båten, ingen tvil. 23 fot er iberegnet baugspyd og badeplatform tror jeg så den er faktisk ikke så veldig mye lenger enn de to andre og veier bare 80kg mer enn Aquadoren. Men den er nok heeelt på grensen av hva som er praktisk mulig å kjøre rundt med på henger for min del. Eller er det vel ingen kompromisser med den båten, bortsett fra motoren som står på den spesifikke båten jeg ser på nå...
 14. Atle Høidalen

  WA-båt for trolling og havfiske

  Nå som jeg endelig er "ferdig" med å rigge opp båten jeg har er lysten på større båt med kalesje og soveplass blitt såpass sterk at jeg vurderer å gjøre noe med dette. Har gjort grundig research og trålet finn.no for aktuelle kandidater og foreløpig har jeg tre favoritter: Karnic 2250 (evt. 2050) Silver Eagle 650 WA Aquador 21 WA Budsjett oppad mot 250.000kr, ser derfor etter litt eldre båter. Ønsker tilbakemelding fra personer som har erfaring med disse båtene, gjerne forslag på andre også men det skal være WA mellom 20-22 fot. Dersom det er noen som har erfaring med bruk av større motorer typ 150hk-200hk til dorging (gjerne eldre Evinrude E-Tec og Ficht RAM motorer) så hører jeg gjerne litt om det også.
 15. Atle Høidalen

  Savage rat til Gjeddefiske?

  Hei! Rotta funker nok bedre på våren enn nå midt på sommeren hvor gjedda står dypt. Du har i tillegg valgt den en veldig vanskelig elv å fiske gjedde fra land i. Skal du få gjedde i Drammenselva er det en stor fordel med båt, og selv da er det krevende. Jeg har fisket endel på Drammenselva, og fått mye på både Savage Gear Butch 21cm (dorg) samt 3D Line Thru Trouten (spinnfiske). Skal du fiske fra land hadde jeg forsøkt rettunder bybrua eller utenfor Skutebrygga, har tatt flere der. Området rundt Gulskogenbrua og båthavna der er også fint. Sett gjerne ut de store om du skulle få noen.