Atle Høidalen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  116
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Atle Høidalen last won the day on November 26

Atle Høidalen had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

54 Excellent

Om Atle Høidalen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 10. feb. 1978

Contact Methods

 • Website URL
  https://teamkrokodille.blogspot.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drammen
 • Interesser
  Trolling og spinnfiske etter all slags fisk, ferskvann og saltvann.

Nylige profilbesøk

1 049 profilvisninger
 1. Atle Høidalen

  Sjøørret i Vestfold

  Glimrende, takk for grundige tips! De skal sjekkes ut så snart været roer seg og tiden strekker til!
 2. Atle Høidalen

  Sjøørret i Vestfold

  Takk, da bruker jeg ikke noe tid i der. Har et par områder på begge sider av fjorden jeg tenkte å teste, feiler det så tar jeg gjerne i mot tips!
 3. Atle Høidalen

  Sjøørret i Vestfold

  Hei! Slenger meg på denne tråden, har båten i gjestehavna i Horten denne vinteren og håper på noen turer etter sjørret og evt. havabbor. Mange fine tips i tråden her! Jeg praktiserer C&R men går ikke av veien for å ta med en fisk eller to hjem til middag i blant. Hvordan er det med fisken i og rundt Horten indre havn, er den spiselig? Håper å legge inn et par turrapporter her etterhvert utover vinteren.
 4. Atle Høidalen

  Når barna får velge sluker ...

  På gjedde kjører vi C&R ja, det er ingen problem med ungene. De er faktisk veldig opptatt av gjeddas ve og vel. På den ene turen klarte vi ikke gjenutsette en av gjeddene og det var stor nedtur for ungene. Ellers dersom det er snakk om andre arter så tar vi matfisk rett som det er. Hovedgrunnen til at vi aldri tar med gjedde i matfiskstørrelse er rett og slett fordi vi ikke spiser akkurat den arten.
 5. Atle Høidalen

  Når barna får velge sluker ...

  Det mest barnevennlige gjeddevannet du kan besøke er etter min mening Krøderen. Dorging i nederste del av vannet bør være bankers, har vel enda til gode å reise derfra uten fisk. Det er langt mellom de store der men plenty med fisk mellom 1-4 kg.
 6. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Da er det sendt inn søknad om plass i gjestehavna i Horten. Fordelaktig pris, tilgang til toalett/dusj og strøm samt webkamera med luft og sjøtemperatur samt vindmåler. Genialt. http://www.hortenhavn.no/webkamera/horten/#gjestehavn
 7. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Dukket opp en joker her nå, vinterhavn i Horten Gjestehavn. For meg vil det visstnok ikke koste mer enn 720kr pr. måned vinterstid. Et lite stykke å kjøre, men åpent vann vinteren gjennom og kort vei rett over til Jeløya f.eks. Har sendt forespørsel om det er ledig plass der. Så da blir den en ren vurdering mellom Killingen og indre Oslofjord eller Horten og ytre Oslofjord hvis jeg ikke ender opp med båten på henger i innkjørselen da...
 8. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Det ringte en hyggelig kar fra Sjøsenteret på Killingen nå. 226kr pr.fot. Var bare å sende inn søknad så skulle han godkjenne. Vinterhavn for under 5000kr der inne er vel ikke noe å lure på så tror kanskje jeg hopper på den. Han husket godt deg forøvrig Erik.
 9. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Jepp, helt klart. Ansvarlig i Sætre sa som sagt det varierte litt. Så er det jo greit å høre med andre som faktisk er ute å fisker vinterstid hvordan de opplever forholdene. Sandspollen og Nærsnes har jeg ikke tenkt på, Storsand er aktuelt men er vel enda lenger å kjøre enn til Killingen, men skal høre der også.
 10. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Takk! Kjøring er ikke noen showstopper sålenge båten ligger klar på vannet. Er vel mer spent på hva det koster på Killingen og om det i det hele tatt er mulig å få plass der i vinter? Skal høre med dem.
 11. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Takk for info! Det høres ut som det kanskje blir ren gambling hvis jeg skal gå for boblehavn i Sætre da? Det er ikke noen rutebåter eller slikt som holder leia åpen inn til Sætre altså? Kanskje tryggere å se mot løsninger i Vestfold om de finnes.
 12. Hei, Jeg vurderer for tiden om jeg skal legge båten i boblehavn for å kunne fiske litt gjennom vinteren. Bor i Drammen og ser det er ledige plasser i Sætre. Jeg vet at det hender at fjorden fryser helt igjen utenfor Sætre, bl.a. skjedde dette i fjor. Det jeg lurer på er om noen her har bedre kjenskap om området og kan si hvor ofte det fryser helt igjen og evt. hvor stor del av vinteren dette er tilfelle. Er naturlig nok interessert i denne informasjonen da boblehavn er fullstendig bortkastet dersom jeg ikke får brukt båten gjennom mesteparten vinteren.
 13. Atle Høidalen

  Alternativer båt 5 meter og alu?

  Hei Erik, hva slags skruer har du brukt til selve festet til TM185, det ser ikke ut som de originale skruene? Til min TM260, som er omtrent samme størrelse virker det som, fulgte det med 4 stk. 6mm skruer med boltehode, ca. 60mm lange tror jeg de var. Jeg har ikke brukt transomsaver slik som du og må antakeligvis flytte giveren nå. Ønsker ideelt sett ikke bore enda 4stk 6mm tykke hull i akterspeilet...
 14. Atle Høidalen

  WA-båt for trolling og havfiske

  Siden jeg er lat og ikke orker å lime inn all tekst og bilder her så legger jeg inn noen linker til oppdateringer på den nye båten her. https://teamkrokodille.blogspot.com/2018/10/ny-bat-karnic-2250.html https://teamkrokodille.blogspot.com/2018/10/rigging-av-bat-del-1.html https://teamkrokodille.blogspot.com/2018/10/rigging-av-bat-igjen-del-2.html
 15. Atle Høidalen

  Haldenvassdraget 15-16.09.18

  Flott rapport. Kan bare si meg enig i at dette er et flott vassdrag som også forvaltes fornuftig. Alltid hyggelig å komme til Østfold! Ser dere kanskje i konkurransene i Aremark og Nedre Glomma neste år nå da?