Atle Høidalen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  121
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Atle Høidalen last won the day on November 26 2018

Atle Høidalen had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

55 Excellent

Om Atle Høidalen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 10. feb. 1978

Contact Methods

 • Website URL
  https://teamkrokodille.blogspot.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drammen
 • Interesser
  Trolling og spinnfiske etter all slags fisk, ferskvann og saltvann.

Nylige profilbesøk

1 163 profilvisninger
 1. Atle Høidalen

  Motorguide Xi5

  Litt banalt kanskje, men har du sjekket om det er dårlig kontakt til strømtilførselen? En annen ting er at om du ikke setter på tastelåsen på fjernkontrollen så er det veldig fort å komme borti knappene der og på den måte slå av anchor mode... Hvis ikke er det jo bare å reklamere.
 2. Atle Høidalen

  Sjøørret i Vestfold

  Da fikk jeg vært ute en tur etter sjøørreten i helga. Drister meg til å dele her selv om fiskingen strengt talt foregikk på feil side av fjorden. Ble en liten tass til slutt. https://teamkrokodille.blogspot.com/2018/12/frjulstur-etter-sjrreten.html Noen som har noen formening om fiskedybde etter sjørreten på denne tida. Har vel en formening om at jeg gikk for dypt. Kjørte med dyprigg med wobblere på 10m og 5m og dorget over dyp på 12-15m.
 3. Atle Høidalen

  Fiskeforbud i Oslofjorden

  Undersøkelsen var vel fra Hvaler mener jeg. https://www.imr.no/nyhetsarkiv/2015/mars/selinvasjon_pa_sorlandet/nb-no
 4. Atle Høidalen

  Fiskeforbud i Oslofjorden

  Jeg har fortsatt ikke lest hele instillingen, men baserer meg på oppsummeringen og bl.a. det som er kommet fra NJJF og andre. Synes igrunn helle opplegget virker særdeles nisselueaktig. Det er så mange ting som spiller inn så det blir bare en gjentakelse av meg selv. Ser likevel at mange påpeker at det er gjort en undersøkelse av hva sel og skarv spiser og at det ble funnet veldig lite torskerester i avføringen. Derimot ble det funnet mye øyepål bl.a. Dette ble brukt som argument for at sel og skarv ikke hadde innvirkning på torskebestanden. Dette kommer fra forskere... Har de studert næringskjeden mon tro? Hva spiser torsken? Når disse artene konkurrerer om samme maten er det klart det påvirker torsken! Og det og forby alt fiske vinterstid samtidig som man åpner for konsesjon for yrkesfiskere, det blir som en kamerat av meg sa, om du skal kutte miljøutslippene i en by så forbyr du ikke mopedistene og lar vanlige bilister og yrkesjåfører kjøre videre... Og så argumenteres med at det er umulig å håndheve et forbud mot fiske av torsk så da må alt fiske forbys....? Hvis vi fortsatt holder oss til samferdselsallegorier, det blir jo som om man skulle sagt at det er umulig å håndheve piggdekkforbudet i Oslo, så vi forbyr all biltrafikk i sin helhet?!
 5. Atle Høidalen

  Fiskeforbud i Oslofjorden

  Nå har jeg ikke lest hele innstillingen men synes et totalforbud mot fiske er tullete. Reagerer også på at det er fritidsfiskerne som tilsynelatende får mye av skylda det på tross av at det ikke er innhentet noen statistikk på hvor mye som tas opp av denne gruppa. Sel og skarv derimot er lite nevnt. At yrkesfiskere i tillegg skal kunne søke om dispensasjon gjør det hele ganske merkelig etter mitt syn.
 6. Atle Høidalen

  Sjøørret i Vestfold

  Glimrende, takk for grundige tips! De skal sjekkes ut så snart været roer seg og tiden strekker til!
 7. Atle Høidalen

  Sjøørret i Vestfold

  Takk, da bruker jeg ikke noe tid i der. Har et par områder på begge sider av fjorden jeg tenkte å teste, feiler det så tar jeg gjerne i mot tips!
 8. Atle Høidalen

  Sjøørret i Vestfold

  Hei! Slenger meg på denne tråden, har båten i gjestehavna i Horten denne vinteren og håper på noen turer etter sjørret og evt. havabbor. Mange fine tips i tråden her! Jeg praktiserer C&R men går ikke av veien for å ta med en fisk eller to hjem til middag i blant. Hvordan er det med fisken i og rundt Horten indre havn, er den spiselig? Håper å legge inn et par turrapporter her etterhvert utover vinteren.
 9. Atle Høidalen

  Når barna får velge sluker ...

  På gjedde kjører vi C&R ja, det er ingen problem med ungene. De er faktisk veldig opptatt av gjeddas ve og vel. På den ene turen klarte vi ikke gjenutsette en av gjeddene og det var stor nedtur for ungene. Ellers dersom det er snakk om andre arter så tar vi matfisk rett som det er. Hovedgrunnen til at vi aldri tar med gjedde i matfiskstørrelse er rett og slett fordi vi ikke spiser akkurat den arten.
 10. Atle Høidalen

  Når barna får velge sluker ...

  Det mest barnevennlige gjeddevannet du kan besøke er etter min mening Krøderen. Dorging i nederste del av vannet bør være bankers, har vel enda til gode å reise derfra uten fisk. Det er langt mellom de store der men plenty med fisk mellom 1-4 kg.
 11. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Da er det sendt inn søknad om plass i gjestehavna i Horten. Fordelaktig pris, tilgang til toalett/dusj og strøm samt webkamera med luft og sjøtemperatur samt vindmåler. Genialt. http://www.hortenhavn.no/webkamera/horten/#gjestehavn
 12. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Dukket opp en joker her nå, vinterhavn i Horten Gjestehavn. For meg vil det visstnok ikke koste mer enn 720kr pr. måned vinterstid. Et lite stykke å kjøre, men åpent vann vinteren gjennom og kort vei rett over til Jeløya f.eks. Har sendt forespørsel om det er ledig plass der. Så da blir den en ren vurdering mellom Killingen og indre Oslofjord eller Horten og ytre Oslofjord hvis jeg ikke ender opp med båten på henger i innkjørselen da...
 13. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Det ringte en hyggelig kar fra Sjøsenteret på Killingen nå. 226kr pr.fot. Var bare å sende inn søknad så skulle han godkjenne. Vinterhavn for under 5000kr der inne er vel ikke noe å lure på så tror kanskje jeg hopper på den. Han husket godt deg forøvrig Erik.
 14. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Jepp, helt klart. Ansvarlig i Sætre sa som sagt det varierte litt. Så er det jo greit å høre med andre som faktisk er ute å fisker vinterstid hvordan de opplever forholdene. Sandspollen og Nærsnes har jeg ikke tenkt på, Storsand er aktuelt men er vel enda lenger å kjøre enn til Killingen, men skal høre der også.
 15. Atle Høidalen

  Boblehavn i Sætre/Oslofjorden og isforhold vinterstid

  Takk! Kjøring er ikke noen showstopper sålenge båten ligger klar på vannet. Er vel mer spent på hva det koster på Killingen og om det i det hele tatt er mulig å få plass der i vinter? Skal høre med dem.