TrønderFiskeren

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TrønderFiskeren last won the day on November 27 2019

TrønderFiskeren had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About TrønderFiskeren

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/11/2000

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Alt av fiske, men mest kystmeite-avhengig. Driver også med jakt.

Contact Methods

 • Skype
  Magnus Sjaastad

Recent Profile Visitors

1226 profile views
 1. Vondt å se, når jeg egentlig skulle fiske roosterfish i starten av juli Fin film!
 2. Det er ikke vår før vi får den første er makrellen her-posten!
 3. Har hatt det problemet selv med billigere stenger. Plager det deg mye, så send inn en klage. Hvor mye det går utover performance er jo en annen sak
 4. De fleste XXL-butikker selger vel. Vet den på Lade har et kjøleskap i fiskeavdelingen med maggot i, hvertfall.
 5. Lager søkker sjæl i Trondheim om noen er på utkikk. Alt fra 50 gram til 650 gram. Bare ta kontakt! Støpt i skikkelige former, så funker og ser ut som de i butikken.
 6. Heihei, kjære erfarne mikrofiskere, hvor har dere kjøpt deres mikrovekter? Hadde en fra kina, men den streika med en gang det ble minusgrader. Må ha en som måler ned til et gram nøyaktig, og det er visst vanskelig å oppdrive. Takk på forhånd.
 7. Noen av oss gutta fra sportsfiskelinja på sund fhs tok oss en nattetur med skatefiske i går/i natt. Vi kjørte klokken 10 fra Inderøy, og kom hjem klokken 5. Turen startet på namsoskaia, men det ble fort mye hai der, og en fin lange på 3-4 kilo. Etter den 250-ende svarthåen, så måtte vi flytte oss, så vi fant oss en annen brygge og dengte ut surfstengene våre der. Etter en times tid smalt det for to av oss samtidig. To vakre, men små piggskater. Etter en kjapp fotoshoot og avkroking fikk de svømme videre. Ca. 30 min senere smalt det på en til av samma sort og størrelse som min første, og samma prosedyre fulgte. De var mine første, men SATTAN ikke mine siste skater! For en syk opplevelse!
 8. Er sikkert ikke disse du ser etter, men bruk ebay for å finne billige sluker, og kjøp bra kroker fra kjente merker istedetfor å bruke 50+ på hver sluk. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F37158685273 Evt. disse om det er din stil: https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.ca%2Fulk%2Fitm%2F192577614524
 9. Ta kontakt med gutta på sportsfiskelinja på Sund folkehøyskole, der jeg går. Vi har båt, erfaring og godt humør. Vi kan guide for en relativt billig pris https://www.facebook.com/Sportsfiskelinja/ Edit: heter Magnus Sjaastad, du kan ta kontakt via facebook så kan legge en plan om du er interessert.
 10. Blei preywinder 2speed pld12. Snasen sak.
 11. Hei, Er på utkikk etter en kraftig snelle til TUNGT havfiske. Har en penn senator 4/0 med 2:1 i utveksling, og det er jævlig slitsomt å sveive 200 meter senne med den. Ser etter en solid stor snelle, helst med sånn utveksling du kan endre fra høy til lav om du får på storfisk.
 12. Sånn realistisk sett kan jeg sette ned pris om noen kjøper større kvantitet da.
 13. Bare å sende en melding om det er interesse, alle søkkene lages ut av aluminiumsformer fra USA eller UK. Funker like bra som de i butikken, og om du er ufornøyd skal jeg erstatte, eller pengene tilbake