Jump to content
Fiskersiden

TrønderFiskeren

Members
 • Posts

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TrønderFiskeren last won the day on November 27 2019

TrønderFiskeren had the most liked content!

About TrønderFiskeren

 • Birthday 09/11/2000

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Havfiske-connosieur

Contact Methods

 • Skype
  Magnus Sjaastad

Recent Profile Visitors

1538 profile views

TrønderFiskeren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

 1. Heisann, Jeg har rotet meg bort i stangverden igjen. Er på utkikk etter en tung haspelstang å kombinere med Saragosa 8000'n min! Skal mest brukes til å denge etter kveite mens jeg har agn ut, noe popperfiske etter storsei og noe speedjigging. Kastevekt opp mot 150-200g kanskje? Sliter med å finne noe som passer meg, ettersom jeg synes lightjigger og lignende stenger ikke er gode nok i håndtaket til å kjøre stor fisk lenge. Noe a la Westin W6 popping hadde vært toppers, men litt mindre stiv i tuppen og litt kortere fra snellefestet og ned, er så tungt å vinsje opp fisk med den stanga. Hadde vært neat om den hadde vært 3-delt eller noe, så den kunne vært med på fremtidige tropeturer! Tips søkes, og belønnes med kjærlighet! Edit: titta litt på savagegear salt stengene, men de er jo utsolgt overalt!
 2. Vondt å se, når jeg egentlig skulle fiske roosterfish i starten av juli Fin film!
 3. Det er ikke vår før vi får den første er makrellen her-posten!
 4. Har hatt det problemet selv med billigere stenger. Plager det deg mye, så send inn en klage. Hvor mye det går utover performance er jo en annen sak
 5. De fleste XXL-butikker selger vel. Vet den på Lade har et kjøleskap i fiskeavdelingen med maggot i, hvertfall.
 6. Lager søkker sjæl i Trondheim om noen er på utkikk. Alt fra 50 gram til 650 gram. Bare ta kontakt! Støpt i skikkelige former, så funker og ser ut som de i butikken.
 7. Heihei, kjære erfarne mikrofiskere, hvor har dere kjøpt deres mikrovekter? Hadde en fra kina, men den streika med en gang det ble minusgrader. Må ha en som måler ned til et gram nøyaktig, og det er visst vanskelig å oppdrive. Takk på forhånd.
 8. Noen av oss gutta fra sportsfiskelinja på sund fhs tok oss en nattetur med skatefiske i går/i natt. Vi kjørte klokken 10 fra Inderøy, og kom hjem klokken 5. Turen startet på namsoskaia, men det ble fort mye hai der, og en fin lange på 3-4 kilo. Etter den 250-ende svarthåen, så måtte vi flytte oss, så vi fant oss en annen brygge og dengte ut surfstengene våre der. Etter en times tid smalt det for to av oss samtidig. To vakre, men små piggskater. Etter en kjapp fotoshoot og avkroking fikk de svømme videre. Ca. 30 min senere smalt det på en til av samma sort og størrelse som min første, og samma prosedyre fulgte. De var mine første, men SATTAN ikke mine siste skater! For en syk opplevelse!
 9. Er sikkert ikke disse du ser etter, men bruk ebay for å finne billige sluker, og kjøp bra kroker fra kjente merker istedetfor å bruke 50+ på hver sluk. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F37158685273 Evt. disse om det er din stil: https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.ca%2Fulk%2Fitm%2F192577614524
 10. Ta kontakt med gutta på sportsfiskelinja på Sund folkehøyskole, der jeg går. Vi har båt, erfaring og godt humør. Vi kan guide for en relativt billig pris https://www.facebook.com/Sportsfiskelinja/ Edit: heter Magnus Sjaastad, du kan ta kontakt via facebook så kan legge en plan om du er interessert.
 11. Blei preywinder 2speed pld12. Snasen sak.
 12. Hei, Er på utkikk etter en kraftig snelle til TUNGT havfiske. Har en penn senator 4/0 med 2:1 i utveksling, og det er jævlig slitsomt å sveive 200 meter senne med den. Ser etter en solid stor snelle, helst med sånn utveksling du kan endre fra høy til lav om du får på storfisk.
 13. Sånn realistisk sett kan jeg sette ned pris om noen kjøper større kvantitet da.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.